SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
Το πουλί ειναι ΠΑΝΑΘΑ.. κατω τα χέρια σας
Παναθα και Δεξιος.Αναγκαζομαι να το χωσω το ψηφοδελτιο στον μουνοβαγονιαΤο πουλί ειναι ΠΑΝΑΘΑ.. κατω τα χέρια σας
Προσπαθουσα να χωθω τυπε
Παναθα και Δεξιος.Αναγκαζομαι να το χωσω το ψηφοδελτιο στον μουνοβαγονια
Οι ενεδρες θανατου ομως ειναι επικαιρες
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green][/color]
[/quote]
Και muted και warned ο χαλκινος MR MALAKAS ..... :think: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Το πουλι θα πει πως η φώτο είναι από τη Δραπετσώνα τυπε...
εχει καποιες αξιες που τον σωνουν..Α ειναι κ δεξιος? Ακομα καλύτερα δηλ..
Παναθα και Δεξιος.Αναγκαζομαι να το χωσω το ψηφοδελτιο στον μουνοβαγονια
... ο βανακιας είναι ρουβικονοΣΥΡΙΖΑος, για οσους δεν γνωρίζουν.
εχει καποιες αξιες που τον σωνουν..
110 φιδεμπορα
Και muted και warned ο χαλκινος MR MALAKAS .....
σωστοτατη επιλογη....Ειναι κριμα ομως να ειναι πικεριστής....
Θα ψηφίσω βανακια, το πήρα απόφαση.
ποιος να το πιστευε ρε πουστη μου οτι το μυθικο πουλι θα ηταν στον τελικο για σενιορ μαλακας...Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΑΣ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
ποιος να το πιστευε ρε πουστη μου οτι το μυθικο πουλι θα ηταν στον τελικο για σενιορ μαλακας...
αλλα θα μου πεις σε αυτη τη κωλοχωρα εξαναγκαστηκε σε αυτοκτονια ο σωκρατης, εξοριστηκε ο αριστειδης, φυλακιστηκε ο κολοκοτρωνης, δολοφονηθηκε ο καποδιστριας και εχει παρει 10 πρωταθληματα ο γιωργος ανατολακης
στο μυθικο πουλι θα κολλαγαν;
πουλι ειδες πως τον οδηγησα στο μπαν τον πολεμιο σου?ποιος να το πιστευε ρε πουστη μου οτι το μυθικο πουλι θα ηταν στον τελικο για σενιορ μαλακας...
αλλα θα μου πεις σε αυτη τη κωλοχωρα εξαναγκαστηκε σε αυτοκτονια ο σωκρατης, εξοριστηκε ο αριστειδης, φυλακιστηκε ο κολοκοτρωνης, δολοφονηθηκε ο καποδιστριας και εχει παρει 10 πρωταθληματα ο γιωργος ανατολακης
ποιος να το πιστευε ρε πουστη μου οτι το μυθικο πουλι θα ηταν στον τελικο για σενιορ μαλακας...
γιατι απλα δεν σε παιρνει να ψηφισεις το μυθικο πουλι μωρη κλασομπανιεραΕιναι κριμα ομως να ειναι πικεριστής....
Θα ψηφίσω βανακια, το πήρα απόφαση.