barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.983
- Πόντοι
- 5.506
και ομως αυτος ειναι ο πρωτος λογαριασμος μου εδω, ρε μαλακοδιοργανωτη
Για νέος σα να ξέρεις πολλά, "παρακολουθούσες καιρό το σαη" τύπε;
και ομως αυτος ειναι ο πρωτος λογαριασμος μου εδω, ρε μαλακοδιοργανωτη
Βρωμας κλωνάρι απο μακριά .... σύντομα θα σπάσεις θα αποκαλυφθείς και μετά θα μπαναριστείς.
εισαι μεγαλο τσακαλι φιλε..., παντου βλεπεις πιπαλεκους και μπουστηδες, κοιταξε το σοβαρα...sertico13=ΠιπΑλεκος και παει λεγοντας :S :S :S
νεο μελος,ξερει απο ολα :S :S :Sεισαι μεγαλο τσακαλι φιλε..., παντου βλεπεις πιπαλεκους και μπουστηδες, κοιταξε το σοβαρα...
νεο μελος,ξερει απο ολα :S :S :S
sertico13=ΠιπΑλεκος και παει λεγοντας :S :S :S
δεν θα ελεγε κανεις το ιδιο και για την κωλοτρυπιδα σου :-( :S :S :Sπεντακαθαρη ip
Πολλες επιθεσεις στην Bouefa τελευταια, γιατι ετσι τυπε μου ? Τι τους εχεις κανει ?
η κωλοτρυπιδα σου ανοιγμενη απο πακιστανους του μεταξουργειου, απο κοντα θα μου τα ελεγες αυτα?δεν θα ελεγε κανεις το ιδιο και για την κωλοτρυπιδα σου :-( :S :S :S
Ενταξει νασο... ειναι τοσο μαλάκας που σύντομα θα χάσει τους κωδικούς και αυτού του κλώνου...οπως και τόσων άλλων...
η κωλοτρυπιδα σου ανοιγμενη απο πακιστανους του μεταξουργειου, απο κοντα θα μου τα ελεγες αυτα?
Ενταξει νασο... ειναι τοσο μαλάκας που σύντομα θα χάσει τους κωδικούς και αυτού του κλώνου...οπως και τόσων άλλων...
Βρωμας κλωνάρι απο μακριά .... σύντομα θα σπάσεις θα αποκαλυφθείς και μετά θα μπαναριστείς.
θα ψηφιζα οποιον ηταν απεναντι στο πουλι, οποιος ψηφιζει πουλι ειναι μικροτσουτσουνος αυνανας
ειστε λιγοι για να τα βαλετε με το πουλι
να του δωσουμε το βραβειο τρολαρισματος, αλλα για μαλακας σιγουρα δεν αξιζει να βραβευτει.
παιζουν εδω μεσα παρα πολλοι μαλακες-ναυαγια που δεν τρολαρουν οπως το πουλι, ειναι πραγματικα καμενοι εγκεφαλοι και ολο την γλυτωνουν. νομιζω οτι κατι σκοτεινο και υποπτο... κρυβεται απο πολλες υποψηφιοτητες τα τελευταια χρονια,
τρολαρει σιγουρα, αν ειναι αυτος ο λογος,
το πουλι με ποια κριτηρια ειναι στον ημιτελικο? δεν ρωτω γιατι συμετεχει στην ψηφοφορια, απλα ρωτω να μου απαντησει καποιος που τον ψηφισε τι ακριβως τον εκανε να τον ψηφισει για μαλακα της χρονιας
τυπε πλησιαζει ο βαν νορδεν
το πουλι εχει γαμηθει να φτιαχνει κλωνους
τι κανει το anticloning της bouefa?
μεχρι και ο στοκος στεκας που δεν φημιζεται για την εξυπναδα του θα μπορουσε να ξεχωρισει τις διαφορες αναμεσα στο πνευμα, η εστω τον γραπτο λογο τον δικο μου και του πουλιου.. ρε μπας και εισαι κλωνος του στεκα?το πουλι εχει γαμηθει να φτιαχνει κλωνους
τι κανει το anticloning της bouefa?
Δεν είναι το πουλί, άλλου κλωνάρι είναι.