Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Θα θα θα

Κανε τωρα μπανιο στο κατουρημα που σου ριχνω απο το καλοκαιρι
Και μην μιλας πολυ μπαινουν τσισακια στο στοματακι σου
ποιο κατουρημα μου ριχνεις ρε μυθομανη μπαμπαδουλεια;
που γελαει το μισο σαη μαζι σου που δε θυμασαι τι εχεις γραψει περσι και γραφεις αλλα φετος και ξεφτιλιζεσαι
που μπαινεις ζωγραφικη των γουιντοους να βαψεις τις μουρες απο τις φωτο των 2 γκομενων που ειχες στη ζωη σου και τις ποσταρεις εδω να σε χειροκροτησουν τα ναυαγια που αν και αμεα - σπεσιαλ ολιμπικς - πρωταθλητης της χαρας - τροφιμος της πρεσβειρας της ουνεσκο μαριαννας βαρδινογιαννη εβγαλες κι εσυ γκομενα
αλλα χαζο παιδι χαρα γεματο, νομιζεις οτι κατουρας εσυ καποιον, πανιβλακα, αρχιηλιθιε, κρετινε, που δεν μπορεις να δεσεις ουτε τα κορδονια σου
πιπα κωλο σε παω μωρη πεταμενη, σε εχω ξεφτιλισει 100 φορες με τα ψεματα σου
αλλα το θερμοπυρηνικο κατουρημα που σε περιμενει δε θα εχει προηγουμενο
δε θα σε πλησιαζουν ουτε τα κουνουπια μεχρι το 2030 απο την κατρουλιλα αουταν που θα σε λουσω

sertico13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
216
Πόντοι
21
ειστε λιγοι για να τα βαλετε με το πουλι  :cum: :cum:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
ειστε λιγοι για να τα βαλετε με το πουλι  :cum: :cum:
νομιζει ο μαλακας οτι δε βλεπω τι γινεται που εχω 2 μερες να γραψω και βγαινει σαν το ποντικι οταν λειπει η γατα
αλλα δεν ξερει οτι λειπω 2 μερες γιατι κανω ερευνα για το ατομο του
10 ανθρωποι ετοιμαζονται να κανουν παραπονα στην αεροπορικη εταιρεια που δουλειει γιατι ολοι οι λεβιεδες στα πιλοτηρια μυριζουνε σκατιλα
παει ο μαλακας και τα βαζει ολα στο κωλαρι του απο συνηθεια

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ποιο κατουρημα μου ριχνεις ρε μυθομανη μπαμπαδουλεια;
που γελαει το μισο σαη μαζι σου που δε θυμασαι τι εχεις γραψει περσι και γραφεις αλλα φετος και ξεφτιλιζεσαι
που μπαινεις ζωγραφικη των γουιντοους να βαψεις τις μουρες απο τις φωτο των 2 γκομενων που ειχες στη ζωη σου και τις ποσταρεις εδω να σε χειροκροτησουν τα ναυαγια που αν και αμεα - σπεσιαλ ολιμπικς - πρωταθλητης της χαρας - τροφιμος της πρεσβειρας της ουνεσκο μαριαννας βαρδινογιαννη εβγαλες κι εσυ γκομενα
αλλα χαζο παιδι χαρα γεματο, νομιζεις οτι κατουρας εσυ καποιον, πανιβλακα, αρχιηλιθιε, κρετινε, που δεν μπορεις να δεσεις ουτε τα κορδονια σου
πιπα κωλο σε παω μωρη πεταμενη, σε εχω ξεφτιλισει 100 φορες με τα ψεματα σου
αλλα το θερμοπυρηνικο κατουρημα που σε περιμενει δε θα εχει προηγουμενο
δε θα σε πλησιαζουν ουτε τα κουνουπια μεχρι το 2030 απο την κατρουλιλα αουταν που θα σε λουσω

Τα δακτυλα με τα πακικα σκατα που βαζεις στον κωλο σου σε μολυναν απο το κωλαντερο μεχρι τον εγκεφαλο

Που το μπαμπαδουλεια ρε ξεφτιλισμενε, πρωην στρατιωτικος ειμαι και τωρα πεταω εξωτερικο.
Οταν το ειχες αμφισβητισει την πρωτη φορα σου ειπα για στοίχημα με φωτο και κοτεψες ξεφτιλα

Μας εχεις πρηξει τα αρχιδια με την κλαψομουνιαση που δεν σου κάθεται ουτε χιμπατζης και ποσταρα 3-4 φωτο με μουνια απο διακοπες για να σου δειξω οτι εισαι απλα μαλακας, οι υπολοιποι του bou γαμαμε πουτανες γκομενες και κάποιοι μερακληδες γαμανε και εσενα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
νομιζει ο μαλακας οτι δε βλεπω τι γινεται που εχω 2 μερες να γραψω και βγαινει σαν το ποντικι οταν λειπει η γατα
αλλα δεν ξερει οτι λειπω 2 μερες γιατι κανω ερευνα για το ατομο του
10 ανθρωποι ετοιμαζονται να κανουν παραπονα στην αεροπορικη εταιρεια που δουλειει γιατι ολοι οι λεβιεδες στα πιλοτηρια μυριζουνε σκατιλα
παει ο μαλακας και τα βαζει ολα στο κωλαρι του απο συνηθεια
τυπε σε κατατασουν στην κατηγορια των πικεριστων

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Που το μπαμπαδουλεια ρε ξεφτιλισμενε, πρωην στρατιωτικος ειμαι και τωρα πεταω εξωτερικο.
δεν εισαι πρωην στρατιωτικος
Γιωτα ευτυχια εισαι μαλακα ακαταλληλε Ι5 σε βγαλανε γιατι ποιος ξερει σε τι σκοτεινιες σε πιασανε να παιρνεις πιπες μεχρι και απο τα ΡΕΟ
αλλα νταξει εγινες αεροσυνοδος και δηλωσες Αφρικη για να σε γαμανε εκει οι σκουροι κατω απο τα τολλ
αρχιμαλα κομπλεξικε ντροπη του ανθρωπινου ειδους
περιμενω ποτε θα μας βαλεις και φωτο που χεζεις σε καθικι να σε χειροκροτησουμε που εβγαλες τις πανες

[size=60pt]ΜΑΛΑΚΑ[/size]

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.538
Πόντοι
566
Ο βανακιας περυσι το πηρε ευκολα από τον νικ_βλακ....

Τα πραγματα αλλαξαν με την μπεκατσα.

Ενα αστέρι γεννιέται  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
τυπε σε κατατασουν στην κατηγορια των πικεριστων
ειμαι ο υπαρχηγος των πικεριστων
υπαρχουν και φωνες στο κινημα που μου λενε να αναλαβω και αρχηγος αλλα δεν θελω διασπασεις

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
δεν εισαι πρωην στρατιωτικος
Γιωτα ευτυχια εισαι μαλακα ακαταλληλε Ι5 σε βγαλανε γιατι ποιος ξερει σε τι σκοτεινιες σε πιασανε να παιρνεις πιπες μεχρι και απο τα ΡΕΟ
αλλα νταξει εγινες αεροσυνοδος και δηλωσες Αφρικη για να σε γαμανε εκει οι σκουροι κατω απο τα τολλ
αρχιμαλα κομπλεξικε ντροπη του ανθρωπινου ειδους
περιμενω ποτε θα μας βαλεις και φωτο που χεζεις σε καθικι να σε χειροκροτησουμε που εβγαλες τις πανες

[size=60pt]ΜΑΛΑΚΑ[/size]

Δεν ειναι ολοι αποτυχημενοι σαν εσενα

Δεξου οτι υπαρχουν ανθρωποι που εξελιχθηκαν επαγγελματικα, γαμανε μουναρες και γενικα ειναι καλυτεροι απο εσενα
Θα σου φερει ψυχικη γαληνη και ισως παψεις να αναζητας την ηδονη απο δακτυλιασματα στον κωλο απο μεταξοκοριτσα με πακικη σκατολη στα δακτυλα
Μεχρι τοτε ΚΛΑΨΕ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
στιβει το μυαλο του τωρα ο μαλακας να βρει λεξιλογιο να απαντησει στο μεσαιου μεγεθους κατουρημα που τρωει

update: απογοητευτικη απαντηση
ειναι ενα τσακ πριν βαλει τα κλαματα

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.538
Πόντοι
566
ειμαι ο υπαρχηγος των πικεριστων
υπαρχουν και φωνες στο κινημα που μου λενε να αναλαβω και αρχηγος αλλα δεν θελω διασπασεις

Ο βαν νορτεν θεωρεί πως δεν κάνεις για αρχηγός μπεκάτσα...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
στιβει το μυαλο του τωρα ο μαλακας να βρει λεξιλογιο να απαντησει στο μεσαιου μεγεθους κατουρημα που τρωει

update: απογοητευτικη απαντηση
ειναι ενα τσακ πριν βαλει τα κλαματα

Τα λεξιλογια τα αφηνω σε εσενα που σαρανταρησες στο παιδικο σου δωματιο διαβαζοντας οτι μαλακια υπαρχει μεχρι να ερθει ο βυσματικος διορισμος απο την ΝΔ που γλυφεις

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Δεξου οτι υπαρχουν ανθρωποι που εξελιχθηκαν επαγγελματικα, γαμανε μουναρες και γενικα ειναι καλυτεροι απο εσενα
αυτοι οι επιτυχημενοι ανθρωποι εισαι εσυ που βγαζεις φωτο με στολη και φωτο απο θαλασσα με αχλαδοκωλες γκομενες, σβηνεις τα προσωπα στη ζωγραφικη των γουιντοους και μετα μπαινεις και τα ποσταρεις σε σαιτ για πουτανες και μπουρδελα για να εισπραξεις τα συχαρικια;

[size=40pt]ορσε μαλακα επιτυχημενε[/size]

155px-Double_Moutza.jpg

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Τα λεξιλογια τα αφηνω σε εσενα που σαρανταρησες στο παιδικο σου δωματιο διαβαζοντας οτι μαλακια υπαρχει μεχρι να ερθει ο βυσματικος διορισμος απο την ΝΔ που γλυφεις
το λεξιλογιο το αφηνεις σε μενα γιατι εισαι καραβλαχος αγραμματος και δυσλεκτικος

sertico13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
216
Πόντοι
21
ειναι δυνατον να λειπει ο γασπαρης απο την τελικη ευθεια του διαγωνισμου?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
το λεξιλογιο το αφηνεις σε μενα γιατι εισαι καραβλαχος αγραμματος και δυσλεκτικος

Οτι εχεις διαβασει μεχρι τωρα
Μπορεις να το βαλεις στον κωλο σου

Ενα χομπυ που σε εφερε στα αντα να σιτιζεσαι απο τους γονεις σου

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ειναι δυνατον να λειπει ο γασπαρης απο την τελικη ευθεια του διαγωνισμου?

τυπε ο γασπάρης αποκλειστικε για ενα ποντο μολις πισω απο τον βαγονακια

κανα 2-3 κλωνους να χα εκεινες της ημερες θα ψηφιζα γασπαρη οχι γιατι εχω τιποτα μαζι του

απλα να στελνα κουβα ολο το κοσμο

θα βλεπαμε αλλο διαγωνισμο τωρα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom