Επισκέπτης
Σοβαροτατη καταγγελια του Πούσι Βαγκον οτι ο τυπος Τασος Καρυπιδης προωθει κοπελες, να χυθει απλετο φως στην υποθεση
ε σιγα την καταγγελια απλα δεν ψωνισα από εκει που ειπε και τωρα βαζει εμοτικον για εκδικηση
μεγαλα παιδια ειμαστε
Σοβαροτατη καταγγελια του Πούσι Βαγκον οτι ο τυπος Τασος Καρυπιδης προωθει κοπελες, να χυθει απλετο φως στην υποθεση
ομολογώ :- η αλήθεια ειναι πως προσπάθησα να τον βγάλω στην βίζιτα :- τον εκανα κονε κατι μπετατζήδεςΣοβαροτατη καταγγελια του Πούσι Βαγκον οτι ο τυπος Τασος Καρυπιδης προωθει κοπελες, να χυθει απλετο φως στην υποθεση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
είμαι μια μερα και βλεπω πολύ κοσμο να μου δειχνει την αγαπη του
ένα μεγαλο ευχαριστω
είμαι ο pussy wagon ο δικος σας ανθρωπος
ηρθα για να κανω συμφωνια για να παρω το προφιλ μου πισω
ευχαριστω μαγκες
Θα στηρίξω το αίτημα σου βανακια αν δεσμευτείς ότι θα ψηφίσεις ΚΙΝΑΛ, για να χαρεί και ο τζωνης64.
για αυτο δεν μπαινω στο νημα του ολυμπιακου ρε ταγαρι σαν κατι αλλους εξυπνους που γινανε κόκκινοι τωρα ο ζαντρεν ποιος ειναιτασσο κουρασες μαστορα
μια ζωη σε θυμαμαι πρασινο εσενα
τον ζαρντεν εσυ τον εδιωξες αληθεια??
για αυτο δεν μπαινω στο νημα του ολυμπιακου ρε ταγαρι σαν κατι αλλους εξυπνους που γινανε κόκκινοι τωρα ο ζαντρεν ποιος ειναι
εγω ειμαι αθεος ρε ;) βοηθαω μονο αν καποιος μου ζητησει καλει ωρα σαν εσενα βοηθεια ;) εχω κατι φιλους οικοδομους βαρβάτα άντρεςενας παπας στο αγιο ορος
Τελικά θα του απονεμηθεί ο τίτλος του μαλακα της δεκαετίας του Βαγονα
ξεχνάς ότι τα χρόνια αλλάζουν...τετοια λετε και με εκνευριζεται ολοι σας
πορνοπαπος,βολτερμορτ,μπιλη13,περσονανογκρατα,πλεζουρας
δεν ειναι καν ο μισος ο βανακιας μπροστα σε αυτους
Ναι ρε μαζι σουξεχνάς ότι τα χρόνια αλλάζουν...
πιστεύω να ξαναυπάρχει θέαση αν δώσουν πίσω το προφιλ του πούστη βάγγον...Ναι ρε μαζι σου
αλλα οταν εγραφε ο πλεζουρας πχ, παρακολοθουσαν 50 ατομα στο θρεντ που εγραφε
η ο πορνοπαπος
ασχετα οτι τον μισουν ολοι εκτος των αριστερων
πασοκ να ψηφιζα αλλα κιναλ γελαει ο κοσμος
Ναι φίλε αλλα ολοι αυτοι χάθηκαν ενω ο ο βαγωνας είναι εδώ δυνατός και κοτσωνατος να πάρει πάλι τον τίτλο.....που τόσο τπυ αξίζειτετοια λετε και με εκνευριζεται ολοι σας
τετοια λετε και με εκνευριζεται ολοι σας
Στηριζω επιστροφη βαγονα με το οριτζιναλ νικ κ του προτεινω ν ανοιξει σχετικο θρεντ με ψηφοφορια, ωστε ν αποφανθουν τα μελη του μπου.....