Επισκέπτης
η παιδικη θνησιμοτητα στο σαιτ είναι τρομερη μαστιγα... :'( :S
No2 νοσος μετα την Ανιατη Μαλακυνση Εγκεφαλου....
η παιδικη θνησιμοτητα στο σαιτ είναι τρομερη μαστιγα... :'( :S
σα να μην πέρασε μια μέρα...
Αρχικα το ειχα πιστεψει αλλα τωρα που εσπασες απο την ψυχολογικη πιεση ειναι ολοφανερο οτι δε γαμας καθολου!!! Σ εχει η γυναικα στην παντοφλα και τη βγαζεις με ιντερνετ. Ή πολυ πιθανοτερο δεν εχεις ουτε γυναικα ουτε γκομενα ουτε γαμας πουτανες. Εισαι ενας απο τους αγαμητους no lifers που κατασκευαζουν μια πλασματικη ταυτοτητα στπν ιντερνετ κσι ταυτιζονται μαζι της. Αν φας μπαν θα καταρρευσεις -το μπαν εκανε τη μασκα σου να ραγισει.Μου αρκούν τα συνεχόμενα muted που κερνάω τον αρχηγό σας τον πικερ, βαν πουλεν!!!
Το σωμα μου το βλέπουν η γυναίκα μου, γκόμενες και πουτάνες, σιγά μην το δείξω σε πούστηδες....
Αρχικα το ειχα πιστεψει αλλα τωρα που εσπασες απο την ψυχολογικη πιεση ειναι ολοφανερο οτι δε γαμας καθολου!!! Σ εχει η γυναικα στην παντοφλα και τη βγαζεις με ιντερνετ. Ή πολυ πιθανοτερο δεν εχεις ουτε γυναικα ουτε γκομενα ουτε γαμας πουτανες. Εισαι ενας απο τους αγαμητους no lifers που κατασκευαζουν μια πλασματικη ταυτοτητα στπν ιντερνετ κσι ταυτιζονται μαζι της. Αν φας μπαν θα καταρρευσεις -το μπαν εκανε τη μασκα σου να ραγισει.
Γραψε μας τωρα για συζυγο γκομενες και πουτανες που δε θα αποκκτησεις ποτε.
Εδω ειμαστε.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3802.0;attach=678504;image[/img[/URL]]
[/quote]
σκληρος ο πουτσος της βικυς?Αρχικα το ειχα πιστεψει αλλα τωρα που εσπασες απο την ψυχολογικη πιεση ειναι ολοφανερο οτι δε γαμας καθολου!!! Σ εχει η γυναικα στην παντοφλα και τη βγαζεις με ιντερνετ. Ή πολυ πιθανοτερο δεν εχεις ουτε γυναικα ουτε γκομενα ουτε γαμας πουτανες. Εισαι ενας απο τους αγαμητους no lifers που κατασκευαζουν μια πλασματικη ταυτοτητα στπν ιντερνετ κσι ταυτιζονται μαζι της. Αν φας μπαν θα καταρρευσεις -το μπαν εκανε τη μασκα σου να ραγισει.
Γραψε μας τωρα για συζυγο γκομενες και πουτανες που δε θα αποκκτησεις ποτε.
σκληρος ο πουτσος της βικυς?
σε ποναει καλα?
ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΗ
υποτιθεται δουλευει σε τουριστικο μαγαζι...Κλαψε κακομοίρη, η ζωή μου είναι μια χαρά, εδω γελαω και γλεντάω κατι ναυαγια σαν εσένα!
Στο νησί τουρίστρια δεν βλέπεις ούτε με το κιάλι, μαλλον χωμένος σε καμιά κουζίνα είσαι και κάνεις λάτζα 12 ώρες την ημέρα.....
Για τις μαλακίες που λες έχεις κάποια τεκμήρια βαν κόλεν? Γιατί εγώ έχω τεκμήρια ότι ψάχνεις για σύντροφο.....
υποτιθεται δουλευει σε τουριστικο μαγαζι...
εχω ακουσει ότι εχει και τριχομοναδες
Ταβέρνα και του βγαίνει ο κώλος να πλένει πιάτα 12 ωρες την ημερα ....
Σκέφτεται τον πουτσο της Βικης για να περναει η μερα του στην κουζίνα....
χα,χαΤαβέρνα και του βγαίνει ο κώλος να πλένει πιάτα 12 ωρες την ημερα.
Σκέφτεται τον πουτσο της Βικης για να περναει η μερα του στην κουζίνα....
με στηριξες ρε νιμου :S :S :Sδευτερα θα εχουμε ομιλους στεκα?
χαλαρα....αλλα δεν παμε καλα νιμου...με στηριξες ρε νιμου :S :S :S