barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.236
- Πόντοι
- 5.506
τυπο στο γραφειο που πηρα τηλ μου ειπαν ότι όλα 7 το πρωι φευγουν
Σου είπαν σε ποιό να μπεις ή θα σε καταλάβουν από τη φάτσα;
Σου είπαν σε ποιό να μπεις ή θα σε καταλάβουν από τη φάτσα;
Μας γάμησες την ψυχολογία τώρα τύπε...πουστακο, εγω από αυριο μπανια στα νερα του αιγαιου, ψαρακι, κρασακι με μετρο, καφε διπλα στη θαλασσα και καμακι σε ξεχασμένες και δηθεν ψαγμένες γκομενιτσες. ουτε ιντερνετ, ουτε τηλεοραση μονο ζωη στη φυση σαν ανθρωπος
εσυ εδώ να γραφεις μαλακιες μπας και νοιωσεις ότι υπάρχεις. να σου πω ότι σε λυπαμε ? όχι αυτό σου/σας αξιζει. :S :S
αλερτ απο αυριο νεοι κλωνοι στο σαη :S :S :S
Ρε τυπε μεσα σεπτεμβριου ειναι πολυ αργα για διακοπες σε νησι..τετοια εποχη θυμαμαι μονο ο γιωτοπουλος πηγαινε στους λειψους οταν ηταν αρχηγος της 17Ν... :Sπουστακο, εγω από αυριο μπανια στα νερα του αιγαιου, ψαρακι, κρασακι με μετρο, καφε διπλα στη θαλασσα και καμακι σε ξεχασμένες και δηθεν ψαγμένες γκομενιτσες. ουτε ιντερνετ, ουτε τηλεοραση μονο ζωη στη φυση σαν ανθρωπος
εσυ εδώ να γραφεις μαλακιες μπας και νοιωσεις ότι υπάρχεις. να σου πω ότι σε λυπαμε ? όχι αυτό σου/σας αξιζει. :S :S
πουστακο, εγω από αυριο μπανια στα νερα του αιγαιου, ψαρακι, κρασακι με μετρο, καφε διπλα στη θαλασσα και καμακι σε ξεχασμένες και δηθεν ψαγμένες γκομενιτσες. ουτε ιντερνετ, ουτε τηλεοραση μονο ζωη στη φυση σαν ανθρωπος
Ρε τυπε μεσα σεπτεμβριου ειναι πολυ αργα για διακοπες σε νησι..τετοια εποχη θυμαμαι μονο ο γιωτοπουλος πηγαινε στους λειψους οταν ηταν αρχηγος της 17Ν... :S
και οι κατσικες ελευθερες ειναι τωρα αν πας αγονη γραμμη τυπε μονος....οι εντουροιακωβοι και ο νασος αυνανιαδης με τη μαλακια που τους δερνει, παιζει να πουν ότι είμαι κλωνος του γιωτοπουλου ή του ξηρου
σοβαρα τωρα, αν θελεις να περασεις καλα με ηρεμια, αραγμα, καλη εξυπηρετηση, καλες τιμες και να γαμησεις αυτή η εποχη για μη τουριστικα μερη είναι η καλυτερη. δοκιμασμενη συνταγή σου λεω
και οι κατσικες ελευθερες ειναι τωρα αν πας αγονη γραμμη τυπε μονος....
οχι εγω ρε τυπε...ο αλεκοςΤι σου φταινε οι κατσικες ρε τυπε;
α, ενταξη. και τωρα που το ξεκαθαρίσαμε μπορω να μαζευω σιγά-σιγά τα μπαγκαζια μου. διοτι αυριο φευγω για διακοπες. ειχα μια εντονη χρονια και χρειαζομαι μερικες μερες ξεκούρασης και χαλάρωσης.
πουστακο, εγω από αυριο μπανια στα νερα του αιγαιου, [size=30pt]ψαρακι[/size], κρασακι με μετρο, καφε διπλα στη θαλασσα και καμακι σε ξεχασμένες και δηθεν ψαγμένες γκομενιτσες. ουτε ιντερνετ, ουτε τηλεοραση μονο ζωη στη φυση σαν ανθρωπος
Μας γάμησες την ψυχολογία τώρα τύπε...
Πιπαλεκο για να μην μπερδευτεις το δικο σου ειναι αυτο...
αλερτ απο αυριο νεοι κλωνοι στο σαη :S :S :S
τυποι μολις βρηκα πως θα δουμε ποιος ειναι ο Ακεκος. βρηκα καποιους τραβελους απο Συγγρου και την εχουμε στησει στην προβλητα να μου τον υποδειξουν.θα χουμε κλαματα και αποχωρισμους πρωι-πρωι :S :S :Sόλα μια συνηθεια είναι τυπε πιστευω θα το ξεπερσεις :S :S