stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Στηριζω Στεκα και Τζωνυ :S :S :S
Οχι για τον διαγωνισμό. Γενικότερα...
Τύπε διάλεξε έναν από τους δύο.... :S :S :S
Στηριζω Στεκα και Τζωνυ :S :S :S
Οχι για τον διαγωνισμό. Γενικότερα...
τυπε τωρα θα παει διακοπες στην Σικινο να ηρεμησει απο ολους και απο ολα.τον φαγανε οι υποχρεωσεις.δουλειες,γυναικες,παρεεες. :S :S :Sτον ζορισες και μπερδεψε τους κλωνους παλι..με το μαλακο ρε παιδια :S :S :Sτυπε πιστευεις ολα αυτα ειναι αποτελεσμα μειωμενης δοσης στην φαρμακευτικη αγωγη ή τα γενοσημα δεν κανουν την ιδια δουλεια ..ατιμη κριση :S :S :S
οσο αντρας νοιωθει και ο στουκας ..
ικανοποιηθιηκες τωρα;
ντελιβερας ειναι ;;;; :-
τι να κανουμε ρε Αλεκο.τον αδικησε η ζωη.οχι σαν εσενα με δουλεια,γκομενα,φιλους.στα χαρισε η ζωη απλοχερα και μπαινεις μονο για χαβαλε εδω μεσα.ενω ο Hell ολο κλωνους και αρρωστια. :S :S :S
:-(
καπου εδω .. τελειωνει και η κουβεντα μαζι σου ..
:-(
εσας εξοχωτατε πιο ειναι το επαγγελμα σας?:-(
εσας εξοχωτατε πιο ειναι το επαγγελμα σας?
Μην ασχολεισαι με την πλεμπα τυπε..τους ξερω αυτους τους τυπους..ολοι τους ειναι κατακαθια και τεντυμποιδες...παντως κακομοιρης δεν ειμαι !
που εισαι ρε τυπε? ποσο χρονο εχεις πιστευει το νεο μελος hαμυρα μεχρι να παει για μπανιο :S :S :S ενεκα που ναι και εφοπλιστης :S :S :SΕφοπλιστής είσαι τύπε? :S :S :S
ΥΓ. Τον Hellraiser76 ούτε στο μικρό σου δαχτυλάκι δεν τον φτάνεις..
παντως κακομοιρης δεν ειμαι !
Δεν θυμάμαι με τι όνομα έμπαινε πριν για να σου πω τύπε... Έχω χάσει την μπάλα.. Σαν τα μανιτάρια φυτρώνουν.. :S :S :S
τυπε ειναι βραχυβια μαλλον :S :S :SΔεν θυμάμαι με τι όνομα έμπαινε πριν για να σου πω τύπε... Έχω χάσει την μπάλα.. Σαν τα μανιτάρια φυτρώνουν.. :S :S :S
που εισαι ρε τυπε? ποσο χρονο εχεις πιστευει το νεο μελος hαμυρα μεχρι να παει για μπανιο :S :S :S ενεκα που ναι και εφοπλιστης :S :S :S
τυπε αμα πιασουν τα κρυα θα κυκλοφορεις παλι ετσι :S :S :SΔεν υπάρχουν προμότορες και κλώνοι τύπε στο μπου, απλά πολλοί τύποι που "παρακολουθούσαν το σαη καιρό και είπαν να κάνουν λογαριασμό". :S :S
τυπε αμα πιασουν τα κρυα θα κυκλοφορεις παλι ετσι :S :S :S
Δεν υπάρχουν προμότορες και κλώνοι τύπε στο μπου, απλά πολλοί τύποι που "παρακολουθούσαν το σαη καιρό και είπαν να κάνουν λογαριασμό". :S :S