Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.272
- Πόντοι
- 6.256
Δεν πειραζει τυπε και τις αλλες φορες τα ιδια εφαγες....τα αρχιδια του εστειλε
Δεν πειραζει τυπε και τις αλλες φορες τα ιδια εφαγες....τα αρχιδια του εστειλε
Γαμιόλα και εσύ , το νου σου στο κανάτι....βαλε κ κανα τονο να καταλαβουμε!!! Διαβασα "τσίπουρα" και ειπα εγινες ανθρωπος αλλα μετα ειδα και το χορταρικο
προσεχε γιατι ειναι σκληρος καριολης...εγω κυκλοφοραω με προστασια γιατι θα ερθουν με τον tsibookis ναι μου κλασουν τα αρχιδιαΤο Seat το πηρες με τσιμπουκια στους συγχωριανους;
Δεν ερχεται σε ραντεβου θανατου γιατι εχει οικογενεια και το Seat χανει λαδια....προσεχε γιατι ειναι σκληρος καριολης...εγω κυκλοφοραω με προστασια γιατι θα ερθουν με τον tsibookis ναι μου κλασουν τα αρχιδια
...οχι γενικως στα "κανατι" αλλα ολα ειναι θεμα προγραμματος κ ρουτινας! Πρωι μεχρι 12 ειναι για καφε, 12 με 2 ειναι για τσιπουρο, 2 με 5 φαγητο κτλ-κτλ.Γαμιόλα και εσύ , το νου σου στο κανάτι
μονο ουισκακι πινω αντε και κανα κρασι....βαλε κ κανα τονο να καταλαβουμε!!! Διαβασα "τσίπουρα" και ειπα εγινες ανθρωπος αλλα μετα ειδα και το χορταρικο
...μεσημερι?!?!?!!?μονο ουισκακι πινω αντε και κανα κρασι
δεν μπορω δουλευω αυτες τις ωρες...οχι γενικως στα "κανατι" αλλα ολα ειναι θεμα προγραμματος κ ρουτινας! Πρωι μεχρι 12 ειναι για καφε, 12 με 2 ειναι για τσιπουρο, 2 με 5 φαγητο κτλ-κτλ.
Το'χουμε?
ετσι νοσοκομα μου, συνεχισε να πετας την μπαλα στην εξεδρα αγαμητε αχυτε αχρηστεΤο Seat το πηρες με τσιμπουκια στους συγχωριανους;
ετσι νοσοκομα μου, συνεχισε να πετας την μπαλα στην εξεδρα αγαμητε αχυτε αχρηστεΤο Seat το πηρες με τσιμπουκια στους συγχωριανους;
βραδυ ουισκακια μεσημερι δουλεια μεχρι αργα βραδυ...μεσημερι?!?!?!!?
Zero...μεσημερι?!?!?!!?
....θα τα παιρνεις μαζι σου σε τσαντακι φαγητουδεν μπορω δουλευω αυτες τις ωρες
Καρλοτα θα τονε γαμησεις τελικα τον αλλον τωρα που τα ειδες τα μηνυματα ή θα κρυβεσαι στον Μυλοποταμο;ετσι νοσοκομα μου, συνεχισε να πετας την μπαλα στην εξεδρα αγαμητε αχυτε αχρηστε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ετσι νοσοκομα μου, συνεχισε να πετας την μπαλα στην εξεδρα αγαμητε αχυτε αχρηστε
δεν μπορω δουλευω αυτες τις ωρες
Μλκ μην τα γράφεις όλα αυτάβραδυ ουισκακια μεσημερι δουλεια μεχρι αργα βραδυ
ηθελε διορθωσηΚαρλοτα θα τονε γαμησεις τελικα τον αλλον τωρα που τα ειδες τα μηνυματα ή θα κρυβεσαι στον Δενδροποταμο;
ασε τις υπεκφυγες νοσοκομα 28000 χιλιαδες μυνηματα εχεις εδω μεσα αχρηστε ασχημε αγαμητε αχυτε ανικανε ουτε γυναικα ουτε γκομενα ΤΙΠΟΤΑ πουθενας εισαι ψιψιναΚαρλοτα θα τονε γαμησεις τελικα τον αλλον τωρα που τα ειδες τα μηνυματα ή θα κρυβεσαι στον Μυλοποταμο;
Πω ρε πουστη και εγώ αυτό έχωΤις σφολιάτες τις χτύπησα 9 το πρωί μαν , τώρα είναι 11:30
Μεσημέρι ετοιμάζονται γιουβαρλάκια αυγολέμονο
Καρλοτα εισαι σκληρο πουστρακι τελικα....ασε τις υπεκφυγες νοσοκομα 28000 χιλιαδες μυνηματα εχεις εδω μεσα αχρηστε ασχημε αγαμητε αχυτε ανικανε ουτε γυναικα ουτε γκομενα ΤΙΠΟΤΑ πουθενας εισαι ψιψινα
εσυ εισαι στο βιντεακι ψιψινα μου? για αυτο δεν σε πλησιαζει ουτε θυληκη γατα? τιγκα στα ψυχολογικα θα εισαι.... λεγε θελεις να σου στειλω κανα φραγκο να πας να γαμησεις? γιατι ελπιζω να το εχεις παρει αποφαση τελικα πως με την μουρη που εχεις ΜΟΝΟ αν πληρωσεις θα γαμησεις.... ακομα και οι πουτανες θα σε σιχενονται ανικανε!!!Καρλοτα εισαι σκληρο πουστρακι τελικα....