Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.862
- Πόντοι
- 12.756
εχει και μηχανημα για ατμοσφαιρες ;; μωρε μπραβο τουΈνας ρομά στο Σέσι.. Φτιάχνει όλα τα ΙΤΑΛΙΚΑ ΟΜΕΓΑ χωρίς χαρτιά.
εχει και μηχανημα για ατμοσφαιρες ;; μωρε μπραβο τουΈνας ρομά στο Σέσι.. Φτιάχνει όλα τα ΙΤΑΛΙΚΑ ΟΜΕΓΑ χωρίς χαρτιά.
εχει και μηχανημα για ατμοσφαιρες ;; μωρε μπραβο του
Ναι ρε σεις...
Τα βάζει στη χύτρα ταχύτητος μαζί με ανάμικτη πατσά, και τα πρεσάρει.
δεν ειναι οτι δεν τον εμπιστευομαι ετσι οπως μου τα λες , αλλα θα μου επιτρεψεις να το στειλω και μια στα επισημα για ελεγχο και σερβις για σιγουρια
Μόλις μπεις μέσα και τον δεις με άσπρη ποδιά χειρουργού θα τον εμπιστευτείς περισσότεροΑυτον τον Χουλιο δεν τον ξερω , γιατι δεν ασχολουμε με Ομεγκακια κτλ και Ελληνες σερβισαδες , αλλα σε εμπιστευομαι
Από τότε που ο νικολαιδης έφυγε από το σέρβις της ομεγα δεν έχεις λόγο να το πας πλέον εκείδεν ειναι οτι δεν τον εμπιστευομαι ετσι οπως μου τα λες , αλλα θα μου επιτρεψεις να το στειλω και μια στα επισημα για ελεγχο και σερβις για σιγουρια
τύπε πουσι αν τελικα το παρεις αποφαση πηγαίντε μαζι με καραμανη σε τυπο μονσελα να σας κανει παρκάρισμα σε ειδική τιμη 2 σε 1
-Ζμπουστη τι σε εχει κουρασει;
-Πιπες πιπες πιπες τερμα δεν θα το κανω!!!
Μαλακες ας τον πυροβολησει καποιος τον βρωμοπουστα....τι εμετος ειναι αυτο το πραγμα!!!Ρε αναρχιδε πατερα γιατι δεν εκανες το καθηκον σου να τον φυτεψεις και μετα να αυτοκτονησεις;
Τι εγινε ρε ναυαγιο της ζωης Ψυχοπαθη;Πως παει η ζωη;Παλι δεν μαζεψες λεφτα για σφαιρες για να αυτοκτονησεις;
Ξεροχυνω με υπογραφη τυπε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακομα και για την αυτοκτονια τυπε χρειαζεται να σου εχει απομεινει ενα ιχνος αξιοπρεπειας....τον κοβεις τον ντιντη να εχει κατι τετοιο;
Του αθηνεζου θα ναιαυτος ο Mythical Zoan ποιος ειναι πάλι ;; τοσα χρόνια εδω μεσα πρωτη φορά βλεπω αυτο το νικ
Δε μου λες μπάρμπα (δεν σε ψήφισα όπως βλέπετε τούτη φορά) γιατίΓια πείτε μας για την ζωή που ζείτε εδώ μέσα.
θες γύφτικα πράγματα με 150€ μόνο, σου μειώνει ακόμη τη σύνταξη ο ΚούληςΑν συμπεριλαμβάνεται κώλος και κατάποση, ναι.
Δεν τρεχει τιποτα Χελ. Προλαβανε και τα είδανε. Και παλι δεν τρεχει τιποτα. Σοβαρα μιλαω, Ξεχνα το.Τον Zebu πουστρακο ξερεις πολυ καλα γιατι τον αποκαλεσα ετσι και παρολαυτα εχω ζητησει ηδη να διαγραφει
Επειδή ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΟΣΑ ΛΕΩ ...Μακάρι να τανε!
Τραπεζοκόμος ή τραυματιοφορέας. Ούτε καν νοσοκόμος χειρουργείου.
Αυτό είναι σωστό πνεύμα Χριστουγεννιάτικο...ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Αυτος με τιμησε και εμενα. Διαβαζε λεει χρονια το σαη και....εδω με ψηφησε εμενα ο Patsoulis1971
Ξεβράκωτος είμαι μόνο εγώ επισημνως στο σαη μπροΠου πάω εγώ ο ξεβρακωτος ε??? Χαχαχαχα
ΠΟΣΤ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ. WELL DONE LAKISΚάποιος που έφτασε σε μία μέση ηλικία ή την πλησιάζει
και δεν κατάλαβε ακόμη ότι το
σύνολο των ανθρώπων που τον έχουν χεσμένο
είναι η ανθρωπότητα ολόκληρη
προφανώς δεν θα το καταλάβει ποτέ.
Το άτομο δεν θέλησε ποτέ και δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει
ότι κανείς δεν θέλει όχι να τον εντυπωσιάσει
όχι να του πουλήσει μούρη
όχι να αποδείξει το οτιδήποτε σε αυτόν
όχι να κάνει οποιαδήποτε κόντρα μαζί του
αλλά δεν θέλει καν να του μιλήσει
δεν θέλει καν να τον κοιτάξει .
Δεν θέλει να ξέρει ότι υπάρχουν τέτοια υποκείμενα.
Όπως έγραψε ο @LION7 αν κάποιος μετά τα 40
δεν του μοιάζει σε τίποτε
ξέρει ότι έχει πάει καλά στη ζωή του.
Τζάμπα κάθεσαι και τα γράφεις, "ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ" λέμε λέμε......Άσε κάτω την νταμιτζάνα με το ροζέ Syrah Κτήμα Σέχεζα, να πούμε δυό λόγια ντόμπρα και σταράτα:
Λάκη! Δεν προσφέρεις τίποτα το καινούργιο. Ένα από τα νήματα που άνοιξα, και δηλώνω και ο ίδιος πως με αντιπροσωπεύει είναι το :
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων) - bourdela.com forum
Με έναυσμα ένα σχόλιο στο οποίο ο σχολιαστής με χαρακτηρίζει "αποτυχημένο" μου ήρθε συνειρμικά στο νου ένα απόσπασμα από συνέντευξη του Ουμπέρτο Έκο: «Σαν φιλόσοφος ενδιαφέρομαι για την αλήθεια, αλλά επειδή είναι δύσκολο να αποφασίσω τι είναι αλήθεια, έχω αποφασίσει να φτάσω σε αυτήν...www.bourdela.com
Κάνε έναν κόπο να του ρίξεις μια ματιά, πρίν με ξαναβάλεις στην Λακολίστα.