Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.594
- Πόντοι
- 4.546
Έχει πάει για μεροκάματο να βγάλει κανά ψιλό μπας και μπορέσει να καλύψει τα γιορτινά έξοδα...χορωδία έβγαλε το μπου να πει τα κάλαντα στις γειτονιές της πόλης
Έχει πάει για μεροκάματο να βγάλει κανά ψιλό μπας και μπορέσει να καλύψει τα γιορτινά έξοδα...χορωδία έβγαλε το μπου να πει τα κάλαντα στις γειτονιές της πόλης
ζήτα την φορεσιά του μπαρόκΠου πάω εγώ ο ξεβρακωτος ε??? Χαχαχαχα
εχει διαφορά φίλε. ο μπαρόκ είναι μουνοπανο και κάνει μπουλινγκ σε αδύναμους συνέχεια. ο λάκης απλά γράφει μαλακιες για παρτη του (τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό) . μη μου πεις τι έγραφε με προηγούμενα ακκαου. δεν κρίνουμε αναδρομικά. ζούμε το τωρα
Σχετικά με αυτό .... μπορεί να επακολουθήσουν 3.664.878.766.975.432.456.212.478 postsΤελικά εν τη ρύμη του λόγου σας, σας ξέφυγε άθελά σας η ομολογία ότι ζείτε τη ζωή σας εδώ μέσα.
Σχετικά με αυτό .... μπορεί να επακολουθήσουν 3.664.878.766.975.432.456.212.478 posts
και μόνο 8.766.975.432.456 ψηφοφορίες ....
Όχι για πολύ.
Για 20-30 χρόνια . Σιγά μην ασχοληθεί πολύ.
Κάποιος που έφτασε σε μία μέση ηλικία ή την πλησιάζει
και δεν κατάλαβε ακόμη ότι το
σύνολο των ανθρώπων που τον έχουν χεσμένο
είναι η ανθρωπότητα ολόκληρη
προφανώς δεν θα το καταλάβει ποτέ.
Ο TheSaint δεν θέλησε ποτέ και δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει
ότι κανείς δεν θέλει όχι να τον εντυπωσιάσει
όχι να του πουλήσει μούρη
όχι να αποδείξει το οτιδήποτε σε αυτόν
όχι να κάνει οποιαδήποτε κόντρα μαζί του
αλλά δεν θέλει καν να του μιλήσει
δεν θέλει καν να τον κοιτάξει .
Δεν θέλει να ξέρει ότι υπάρχουν τέτοια υποκείμενα.
Είναι μία θλιβερή διαπίστωση αυτή, για τον κόσμο που ζούμε.
Είναι αποτυχία να υπάρχουν τέτοια όντα.
Είναι ένα σίχαμα, ένα σκατό , ανήκει στα περιττώματα της κοινωνίας.
Όπως έγραψε ο @LION7 αν κάποιος μετά τα 40
δεν του μοιάζει σε τίποτε
ξέρει ότι έχει πάει καλά στη ζωή του.
Είναι ο απόλυτος αντιήρωας .... το πρότυπο αποτυχίας
το χειρότερο ναυάγιο .
Είναι όσα δεν πρέπει να είναι κάποιος που έχει κάνει κάτι θετικό στη ζωή του.
Το απόλυτο τίποτε.
Γιατί παριστάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ....Λάκη! Δεν προσφέρεις τίποτα το καινούργιο. Ένα από τα νήματα που άνοιξα, και δηλώνω και ο ίδιος πως με αντιπροσωπεύει είναι το :
Κάνε έναν κόπο να του ρίξεις μια ματιά, πρίν με ξαναβάλεις στην Λακολίστα.
Γιατί παριστάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ....
κάτι που είναι όλη σου η ζωή ;;;
Δεν θέλω τίποτε μαζί σου.
Δεν με ενδιαφέρει η άποψή σου.
Δεν θέλω να αποδείξω τίποτε σε εσένα.
Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύεις για μένα.
Αν συναντιόμασταν έξω μία φορά, δεν θα ήθελα ξανά ούτε καλημέρα , ούτε να σε ξαναδώ από απόσταση .
Αποδέξου το ....
Κουράζεις .........
Δεν θέλω τίποτε μαζί σου.
Δεν με ενδιαφέρει η άποψή σου.
Δεν θέλω να αποδείξω τίποτε σε εσένα.
Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύεις για μένα.
Αν συναντιόμασταν έξω μία φορά, δεν θα ήθελα ξανά ούτε καλημέρα , ούτε να σε ξαναδώ από απόσταση .
Κουράζεις .........
Γιατί;Πουστριγκο βγες έξω δεν θα σε ξεκωλιασω τώρα
Είμαι βιγκαν τρώω μόνο αναρχιδα πουστρακια που κρύβονται σαν την Καρλότα και την μπουμπούΣας έπεσε βαριά η γουρουνοπούλα;
Είμαι βιγκαν τρώω μόνο αναρχιδα πουστρακια που κρύβονται σαν την Καρλότα και την μπουμπού
Μόλις με ψήφισε και ο κ. @Pipakwlos
Pipakwlos
www.bourdela.com
Για να με ξέρει τόσο καλά 7 ημερών προφίλ, υποθέτω ότι θα διάβαζε πολλά χρόνια το "σάη" προτού γίνει μέλος.
Ρε , ανύπαρκτε ...Λάκη!
Σε αυτά που γράφεις και που μέχρι στιγμής έχεις επαναλάβει περισσότερες φορές από όλους τους διαγωνισμούς που έχω κάνει, και που πρόκειται να κάνω, υπάρχει μιά αντινομία.
Και η αντίθεση είναι ότι αναφέρεσαι για είκοσι σελίδες σχεδόν αποκλειστικά σε εμένα.
Και δεν περιορίζεσαι μόνο στις γνωστές σε όλους ύβρεις σου, αλλά γράφεις για το πως είναι τα ξυράφια μου, τι μάρκα είναι, πόσο κοστίζει το ρολόι μου και ποιό άλλο έχω, στο τι δουλειές έκανα, στο ποια είναι η παιδεία μου και άλλα. Μέχρι και την σκύλα μου έχεις πιάσει στη γραφίδα σου, που δεν σου φταίει σε κάτι το ζωντανό.