Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (16 μέλη και 16 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

• Ακροατής

• alex 71

• Annapurna

• anon (Wild Card)

• barock

• BigMountain (Wild Card)

• Boubookis (Wild Card)

• daima 703 (Wild Card)

• Hellraiser4Ever (Wild Card)

• jean-Claud

• John 100

• Kachaplias

• Kalogero

• Karlotos (Wild Card)

• Kostakis 27

• Lion7 (Wild Card)

• Maximilien

• Νίπλης

• papaphilips

• πολυζωης

• RETRO (Wild Card)

• tellystalone6969

• The Saint*

• Zebu

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.758
Πόντοι
2.606
Καλά πήγε τελικά το χτεσινό... τριάντα σελίδες μπινελικια ,πηχτης αγνής μαλακίας...κρίμα που κάποιοι δουλεύουν και χάνουν τέτοια σκηνικά...που σπανίζουν ιδιαίτερα στις μέρες μας να προσθέσω....αρε Αθήναιε σε φάγε το μεροκάματο ..

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.937
Πόντοι
25.467

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.471
Πόντοι
6.256
Την είσπραξη να φέρεις και μετά ας βάλεις και μια κουδουνίστρα στον πάτο σου να κάνεις τον κροταλία. :coffee:
Μην σκουζεις γερομπισμπικη οπως βλεπεις φετος ειμαι τρυφερος σε σχεση με περυσι που σου ειχα κανει τη κωλοτρυπιδα κουλουρι Θεσσαλονικης!!!:confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από την χθεσινή μέρα ξεροχυσα με δύο στιγμές. μια που ο κλαουντιας ζήταγε σέντρα στον λακη την ώρα που ο λάκης ήταν λογκ αουτ. και άλλη μια με σκληρό μαρς σκουπιδιασμα με σεξουαλικές προεκτάσεις από τύπο λέλομπαη σε κλαουντια. :tooth::tooth::tooth:

με κόντρα μπροεδρου και λακη έχω αρχίσει και βαριέμαι. εκει που λες θα βγει το ραντεβού θανάτου , ξαφνικά αρχίζουν και ποσταρουν κάτι φωτό ξυράφια κάτι πικαπ κάτι κειμήλια κλπ. και δώστου ανάλυση για χρονολογίες για μοντέλα κλπ. εχω καταντήσει να γκουγκλάρω συνέχεια τις μαλακιες αυτές. κάπου έχει κουράσει το πράμα :coffee:
Εσπασε ο αποτυχημενος εστιατορας οπως ηταν αναμενομενο....:undecided:

• Χαχα
Αντιδράσεις: RETRO
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.508
Πόντοι
2.596
Ώρα για γκαφ€ με κανένα γλύκισμα στην καφετέρια του Αθανασίου, μάλλον θα επιστρέψω το απόγευμα, αλλιώς με βλέπω απ€νταρο, δώσαμε και βαρ€ι$ υποσχέσεις!

Θα σε φέρω Καλαμάτα την άλλη τη χρονιά
μη με βάλουν καμμιά μέρα σε κανά μπελά

Κερνάω ΞΥΔΑΚΙ χλαπάτσες, λεχρίτες και ζαμπακόγυφτους :headbaning2:

Συνημμένα

• Screenshot_20241224-085345.png
    Screenshot_20241224-085345.png
    344,8 KB · Εμφανίσεις: 4

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.321
Πόντοι
1.406
με κόντρα μπροεδρου και λακη έχω αρχίσει και βαριέμαι. εκει που λες θα βγει το ραντεβού θανάτου , ξαφνικά αρχίζουν και ποσταρουν κάτι φωτό ξυράφια κάτι πικαπ κάτι κειμήλια κλπ. και δώστου ανάλυση για χρονολογίες για μοντέλα κλπ. εχω καταντήσει να γκουγκλάρω συνέχεια τις μαλακιες αυτές. κάπου έχει κουράσει το πράμα :coffee:
Τι βαρεθηκες ρε τυπε, εγω τρωω τα νυχια μου απο την αγωνια να περασουν οι μηνες να ποσταρει φωτο με τη Φραντσεζα ο Λακαρος :rockon:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.937
Πόντοι
25.467

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.274
Πόντοι
12.056
Κανε στην ακρη βρε πουθενά κι εσυ, χαιβανι, πεταγεσαι κιολας. Μονο που σε επιασε κοροιδο ο νουμερο ενα αρχιβλακας καρυπιδης θα επρεπε να σε κανει να διαγραφεις ή να αυτοπροταθεις μονος σου εδω για νικητης.
Καλώς τον αστυνόμο σαινη.. πως είναι η θάλασσα έχει κρυώσει πολύ

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.746
Πόντοι
3.556
Τι βαρεθηκες ρε τυπε, εγω τρωω τα νυχια μου απο την αγωνια να περασουν οι μηνες να ποσταρει φωτο με τη Φραντσεζα ο Λακαρος :rockon:
τυπε ζούμε σε διαφορετικό κόσμο. δεν μπορώ να παρακολουθήσω τη ροή αυτή. εγω με το που διάβασα φραντζέζα πήγε το μυαλό μου σε αυτη τη γαμιολα τη ζουμερή την ξανθιά τη κύπρια με τις βυζαρες και τα τσιμπουκοχειλα που έπαιζε big brother πριν 20 χρόνια. που θες να καταλάβω ότι με τη λέξη φραντζεζα εννοουν ξυραφάκια να πούμε :coffee:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.075
Πόντοι
11.146
Κάτι κοπελιές διαμαρτύρονταν (εκ του ασφαλούς βέβαια γιατί είχε παρέλθει το γκρούπ στο οποίο ήταν υποψήφιοι) και επειδή έχουν ωραία κωλαράκια λύγισα, και την ξεκίνησα ξανά από το μηδέν με κρυφή πλέον ψήφο. :coffee:

Ικανοποιήθηκε η θηλυκή πλευρά της περιέργειάς σας; :coffee:
john travolta GIF

@The Saint* πανοσιοτατε, επειδη και εγω διαμαρτυρηθηκα, ποιοι ειναι "κοπελιες", οσοι κρατανε τα συμφωνημενα, τον λογο κ την αξιοπιστια τους ή οσοι τ'αλλαζουν κατα πως τους βολευει :think:

ps. προφανως μιλαω μονο για τον εαυτο μου :hi:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.937
Πόντοι
25.467

Είπε! Σε δύο - τρεις μήνες. Είναι ακόμα στο χυτήριο. Ειδική παραγγελία για την τρίχα του Λάκη που είναι σκληρή σαν συρματόσχοινο. :coffee:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.075
Πόντοι
11.146
.....btw. μαγκες χυνω με τον λογοτεχνικο σας οιστρο, 43 σελιδες σε μια μερα με δυνατη-γλαφυρη γραφη :confused::confused::confused:

*μοναδικη παραφωνια το ευχαριστο μουσικο διαλειμμα του μεγαλοβουλη και οι ενδιαμεσες τσοντες με το ημερησιο προγραμμα του μεσσηνιου κουβαδεμπορα που μονος του τα γραφει και κανεις δν δινει σημασια :confused:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.937
Πόντοι
25.467
τυπε ζούμε σε διαφορετικό κόσμο. δεν μπορώ να παρακολουθήσω τη ροή αυτή. εγω με το που διάβασα φραντζέζα πήγε το μυαλό μου σε αυτη τη γαμιολα τη ζουμερή την ξανθιά τη κύπρια με τις βυζαρες και τα τσιμπουκοχειλα που έπαιζε big brother πριν 20 χρόνια. που θες να καταλάβω ότι με τη λέξη φραντζεζα εννοουν ξυραφάκια να πούμε :coffee:

Μας τα πανε. Μας τα πανε.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.937
Πόντοι
25.467
Γυφτάκια ρε πούστη μου.

Δεν υπάρχουν πλέον άρειοι σαν τον Λάκη που να λένε τα κάλαντα. :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Γυφτάκια ρε πούστη μου.

Δεν υπάρχουν πλέον άριοι σαν τον Λάκη που να λένε τα κάλαντα. :confused:
Ντροπή Άγιε, μια χαρά υπάρχουν.
Απλά ως γνήσιοι Άρειοι το γύρισαν σε καλιαρντα :coffee::coffee::coffee:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.937
Πόντοι
25.467
Ντροπή Άγιε, μια χαρά υπάρχουν.
Απλά ως γνήσιοι Άρειοι το γύρισαν σε καλιαρντα :coffee::coffee::coffee:

Επειδή χθες είχα ρεντα, σας παίζω ενα φορκαστ.

Πρώτο σχόλιο (από Αφούς Κατσάμπα): Λευτέρη κλπ

Δεύτερο σχόλιο: Ομοφοβία κλπ

:coffee:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.355
Πόντοι
3.846
Καλημέρα σε όλους τους υποψήφιους ,του προκριθέντες από τους προηγούμενους ομίλους, σε όσους κράζουν από χόμπι και ΚΥΡΙΩΣ στην επιτροπή της ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ που ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ μας χάρισε τον καλύτερο διαγωνισμό των τελευταίων χρόνων και έδωσε ροή στο φόρουμ. Τα παιδιά είναι διαμάντια, ξηγημένοι όλοι, παιδιά ΣΠΑΘΙΑ, όλοι τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom