To oτι πιστευε ή περιμενε να πιστεψουμε οτι ειχε διαδικτυακη σχεση με μουναρα -φραγκατη-αυτοδημιουργητη - μπασμενη σε σκηνικα μαφιας Κολομπιανα, η οποια τον περιμενε ως η Πηνελοπη τον Οδυσσεα ποτε θα κανει το υπερατλαντικο ταξιδι , το περναμε στο ντουκου ε?
Κύριε , ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος ήταν που πίστεψε ότι τον ήθελε κάποια μουναρα. Ακόμα και εγώ, μεγαλωμένος στην αλητεία και στους δρόμους την έχω πάθει, δεν θα την πάθαινε ο βουτυρομπεμπές της Ρηγίλλης ;
Ο μακαρίτης ο Αλεξ, προφανώς και είναι δυνατός μαλακας. Κομματόσκυλο, κλειστομυαλος, πυρφορος, χοντρός. Αλλά είχε ένα επίπεδο (δεν έβριζε πχ μάνες σαν το αρχιδι το Σαμπζιρο), έγραφε μόνο με ένα νικ ( δεν ήταν σαν τον Βιτάμ) και δεν ήταν τελείως καραγκιοζης σαν τον δαχτυλωμενο τραβελολαγνο Σταλόνε. Επίσης, υποστήριζε με λογικά επιχειρήματα και απτές αποδείξεις την «επιστήμη» του και δεν πίστευε ότι θα μας φλομώσει στα ψέματα για βοσκοπούλες, ελικόπτερα και γούρνες στα πεντακόσια μέτρα που τις βαπτιζε πισίνες.
Πίστεψε στον έρωτα με μια κολομβιανή που του πήρε τα λεφτά και τη ζωή ,πράγμα που δείχνει μια αθωότητα και ένα ρομαντισμό που επειδή του έλειπε από τη ζωή του εκδηλωνόταν με ανασφάλεια μέσω της υποστήριξης του Μητσοτακεικου.
Ας είναι ελαφρύ , το μπόλικο χώμα, λόγω μεγέθους , που τον σκεπάζει, εγώ δε θα τον κρίνω ούτε θα τον ψηφίσω