celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.637
- Πόντοι
- 6.056
ΓενικαΘες να πεις πως δεν έχεις ψηφίσει ακόμη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βαζεις και μενα μεσα ετσι?@Maximilien μουνηδες ολοι να ξερεις....
ΓενικαΘες να πεις πως δεν έχεις ψηφίσει ακόμη?
Βαζεις και μενα μεσα ετσι?@Maximilien μουνηδες ολοι να ξερεις....
γιατι δεν ψηφισες?Και δεν του το χα.Καλα που δεν πονταραμε
ταχα μου ο αδεκαστος ταριφας και ετσι δεν ψηφιζει δεν κοιταειΘες να πεις πως δεν έχεις ψηφίσει ακόμη?
ΟΧΙ εσεναΓενικα
Βαζεις και μενα μεσα ετσι?
Στερουμαι πολιτικων δικαιωματωνγιατι δεν ψηφισες?
Για πέρνα για μια κούρσα στις 2 να τα πούμε λίγο...Γενικα
Βαζεις και μενα μεσα ετσι?
Δεν.............είχα άλλους.ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!!!!!!
Που τραγουδας αποψε?Για πέρνα για μια κούρσα στις 2 να τα πούμε λίγο...
νομιζα θα πεις οτι δεν βρισκεις κανεναν απο αυτους μαλακαΣτερουμαι πολιτικων δικαιωματων
Έλα εσύ και βλέπουμεΠου τραγουδας αποψε?
Να ελεγες οτι δεν μπορω να αποφασισω για τον μεγαλυτερο θα ειχες ενα ποιντνομιζα θα πεις οτι δεν βρισκεις κανεναν απο αυτους μαλακα
ΓΚΡ κι εσύ παλιοπροδότη, είμαι σίγουρος ότι θα με έχεις ψηφίσει, αλλιώς ανέβασε φωτογραφία...ταχα μου ο αδεκαστος ταριφας και ετσι δεν ψηφιζει δεν κοιταει
δεν σε εχω ψηφισει ρε...βασικα δεν εχω ριξει ψηφο ακομαΓΚΡ κι εσύ παλιοπροδότη, είμαι σίγουρος ότι θα με έχεις ψηφίσει, αλλιώς ανέβασε φωτογραφία...
Αλλά βέβαια διαγωνισμός της ντούντας είναι αυτός εφόσον είναι κρυφός και έτσι παίζουν κλωνάρια και @@ρια...
Σε κάθε όμως περίπτωση χαίρομαι να βγω πρώτος ή έστω σε καλή σειρά γιατί αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχουν και ΖΩΑ εδώ μέσα που ακόμα ΔΕΝ έχουν καταλάβει ότι όσο περισσότερο μου επιτίθενται (έστω κι αν δεν βλέπω κάμποσους λόγω των ΠΛΟΚ) τόσο περισσότερο μουλαρώνω για Εκείνη...
Συνεχίστε ΖΩΑ να με ψηφίζετε, σε καλύτερο θα της βγεί
Αδεκαστος κι ετσι ή δεν βρηκες ακομα το πως ψηφιζουν?δεν σε εχω ψηφισει ρε...βασικα δεν εχω ριξει ψηφο ακομα
θα ψηφισω απο τους τελευταιουςΑδεκαστος κι ετσι ή δεν βρηκες ακομα το πως ψηφιζουν?
Το πιο αμφιρροπο γκρουπ !!!!!δεν σε εχω ψηφισει ρε...βασικα δεν εχω ριξει ψηφο ακομα
Ρίχτονα επιτέλουςδεν σε εχω ψηφισει ρε...βασικα δεν εχω ριξει ψηφο ακομα
δεν σε εχω ψηφισει ρε...βασικα δεν εχω ριξει ψηφο ακομα