troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.180
- Πόντοι
- 5.506
δεν το εννοουσα ρε μπαρμπακο μουΜόλις κερδίσατε την υποψηφιότητά σας στο Δ΄ Γκρούπ.
Θα είμεθα συνυποψήφιοι αγαπημένε μου ανιψιέ.![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
δεν το εννοουσα ρε μπαρμπακο μουΜόλις κερδίσατε την υποψηφιότητά σας στο Δ΄ Γκρούπ.
Θα είμεθα συνυποψήφιοι αγαπημένε μου ανιψιέ.![]()
δεν το εννοουσα ρε μπαρμπακο μου
![]()
καλα και η Λιανα Κανελλη απο Ονεδειτισα ξεκινησε και ο Τσακαλωτος δηλωνει Μαρξιστης.Ολα σχετικα ειναιΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Δεν είναι τυχαίο που βγαίνουν πρώτοι άτομα αριστερής ιδεολογίας (βλέπε ζαν), χρησιμοποιούν σοβιετικό λεξιλόγιο (πατερούλης, γενικός γραμματέας), μοστράρανε και τη φάτσα του Ιωσήφ για να κάνουν πιο ξεκάθαρο το μήνυμα. Αναμένουμε να δούμε να υψώνονται και σφυριά με δρεπάνια. Έχουμε και τη μουχρίτσα τον @athinaios44 που μας το παίζει και καλά δεξιός.... ουυυ ρεεε
Σύντροφε παρεκτρέπεσαι, αυτά που λες είναι προπαγάνδα της ΔύσηςΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Δεν είναι τυχαίο που βγαίνουν πρώτοι άτομα αριστερής ιδεολογίας (βλέπε ζαν), χρησιμοποιούν σοβιετικό λεξιλόγιο (πατερούλης, γενικός γραμματέας), μοστράρανε και τη φάτσα του Ιωσήφ για να κάνουν πιο ξεκάθαρο το μήνυμα. Αναμένουμε να δούμε να υψώνονται και σφυριά με δρεπάνια. Έχουμε και τη μουχρίτσα τον @athinaios44 που μας το παίζει και καλά δεξιός.... ουυυ ρεεε
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Δεν είναι τυχαίο που βγαίνουν πρώτοι άτομα αριστερής ιδεολογίας (βλέπε ζαν), χρησιμοποιούν σοβιετικό λεξιλόγιο (πατερούλης, γενικός γραμματέας), μοστράρανε και τη φάτσα του Ιωσήφ για να κάνουν πιο ξεκάθαρο το μήνυμα. Αναμένουμε να δούμε να υψώνονται και σφυριά με δρεπάνια. Έχουμε και τη μουχρίτσα τον @athinaios44 που μας το παίζει και καλά δεξιός.... ουυυ ρεεε
Λες να είμαι ψεκασμένος?Σύντροφε παρεκτρέπεσαι, αυτά που λες είναι προπαγάνδα της Δύσης
Σε έχει επηρεάσει ο δυτικός ιμπεριαλισμός που προωθούν τα τραστ της οικονομικής ολιγαρχίας σύντροφε. Εδώ στην ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ είμεθα όλοι εθνικόφρονες!
Και να μην τα πούμε πατερούλη ,τα βλέπει ο κόσμος σε κάθε μας απόφαση ότι πάνω από όλα είμαστε δημοκράτες. Χωριό που φαίνεται...
ο αδωνις λεει οτι ολα πανε πριμα στην ελλαδα και ολα ζαχαρηΠαράδεισος είμαστε. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!
ενώ από κοντά ο Λαδάκης που θα προσέλθει να διαμαρτυρηθεί μόλις σταματήσει να τσακώνεται με τους γείτονες ,το Δήμο, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, το facebook, το youtube και τον ψυχολόγο του.