John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 6.729
- Πόντοι
- 3.446
???εσεις ιστορια?
???εσεις ιστορια?
Λάκαρος διακοπές στη Παρο με εγγλέζικο λουκ, ξουρα με φαλτσετα και φιδε πατουμενο σε μπαρ, ψήνει ελλεηνιδα. Πάνω που την έχει στο μπλα μπλα σκάει ο μπάρμαν και τη χωνεται. Η ελλεηνιδα κατά την προσφιλή της μέθοδο χαχανιζε με τον μπάρμαν και ο Λάκης φώναξε τον ιδιοκτήτη του μπαρ για μανουραperimenv na diabasv istoria laki apo toma.αλλιως δεν κυλαει.
με απλικες?πειτε ιστοριες...
Kαι δεν του λες για τη μαμά που έτρεχε με νυχτικιά και το μπικουτι στο πορνοξενοδοχειο;Κρέμασε το θεματακι.
Μήπως να πω του Λάκη για τον μπάρμαν στη Πάρο? Τσιμπάει αμέσως μ αυτό και παταει ένα χεσιμο στο τάφο σου με μια..
αυτο ηταν?Λάκαρος διακοπές στη Παρο με εγγλέζικο λουκ, ξουρα με φαλτσετα και φιδε πατουμενο σε μπαρ, ψήνει ελλεηνιδα. Πάνω που την έχει στο μπλα μπλα σκάει ο μπάρμαν και τη χωνεται. Η ελλεηνιδα κατά την προσφιλή της μέθοδο χαχανιζε με τον μπάρμαν και ο Λάκης φώναξε τον ιδιοκτήτη του μπαρ για μανουρα
Αν λοιδορήσεις ξανά τον ανιψιό μου, θα σου κάψω το τσαντίρι.με απλικες?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααΛάκαρος διακοπές στη Παρο με εγγλέζικο λουκ, ξουρα με φαλτσετα και φιδε πατουμενο σε μπαρ, ψήνει ελλεηνιδα. Πάνω που την έχει στο μπλα μπλα σκάει ο μπάρμαν και τη χωνεται. Η ελλεηνιδα κατά την προσφιλή της μέθοδο χαχανιζε με τον μπάρμαν και ο Λάκης φώναξε τον ιδιοκτήτη του μπαρ για μανουρα
να γραψω μια ωδη για Χαρτοπολεμο;
μονο για αυτον ωδη λεμε,ΩΔΗΜαζί με τα πιντσεράκια; Ή σκέτονε.
Όχι.μονο για αυτον ωδη λεμε,ΩΔΗ
γιατι ρε απεθαντε;
Γιατί έχω την εντύπωση πως μια πορδη, ΠΟΡΔΗ, ταιριάζει καλύτερα μ αυτόν;μονο για αυτον ωδη λεμε,ΩΔΗ
σε σκαρτο ενα μηνα εχουμε αγιο βαλεντινο.....θα σε ψηφισωμονο για αυτον ωδη λεμε,ΩΔΗ
αλλο αααααχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχχααχαχαχαχαχαααγιατι ρε απεθαντε;
σκεφτομκαι να ανοιξω νημα αφιερωματα,καθε βδομαδα και αφιερωση σε αλλη περσονα,γνωμη σου?μονο για αυτον ωδη λεμε,ΩΔΗ
Θέλω έπος, μαζί με πιντσεράκια.γιατι ρε απεθαντε;
στηριζωσκεφτομκαι να ανοιξω νημα αφιερωματα,καθε βδομαδα και αφιερωση σε αλλη περσονα,γνωμη σου?
οδυσσεια που μονο ο πιατος σκυλος αργος αναγνωρισε τον αφεντη του.Θέλω έπος, μαζί με πιντσεράκια.