Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.705
Πόντοι
12.056
του κάνες τη μούρη κρέας αυτός σου λεει για τα ξεφτιλίκια σου και εσύ απαντάς για το νιπλη. έχεις θολώσει από το πολύ σκουπιδιασμα που έχει πέσει πάνω στο κουφάρι σου :tooth::tooth::tooth:

στα παπαρια μας ο νιπλης τυπε. :coffee:

ειμαστε εδώ για ασελγούμε στη ψυχουλα σου και να θυμίζουμε σε όλο το κοσμάκη πόσο τρύπιο ναυάγιο είσαι. και αυτό μην το ξεχνάς. ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟ :woldman::woldman::woldman:

πες πάλι καμιά δικαιολογία εν όψει χαβαλέ κλπ να ξεροχυσουμε που ο τεας έβαζε μελιτζάνες στη ροδέλα σου :zombie: όξω μπουστη γλίτσα :tooth::tooth::tooth:
αυτες οι μελιτζανες κανουν για ιμαμ ?

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
517
Πόντοι
86
σαλτα και φερετα ψιλα ρε σκουπιδι
:2funny::2funny::2funny:
Γιατί μου μιλάς άσχημα ρε Τάσαρε;;
Εγώ μόνο μια απορία θέλω να μου λύσεις;;;
Γιατί είχες τον κλώνο Adrianna4435;;:think::think::think:
Γιατί έγραφες γκρικλις και σπασμένα ελληνικά , υποδυόμενος την εκδιδόμενη;;;:think::think::think:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.705
Πόντοι
12.056
Γιατί μου μιλάς άσχημα ρε Τάσαρε;;
Εγώ μόνο μια απορία θέλω να μου λύσεις;;;
Γιατί είχες τον κλώνο Adrianna4435;;:think::think::think:
Γιατί έγραφες γκρικλις και σπασμένα ελληνικά , υποδυόμενος την εκδιδόμενη;;;:think::think::think:
θα σου πω ......ηξερα οτι καποτε θα ερθεις να με παρακαλεσεις να σου ανοιξω νημα να σου βαζω αγγελια και τελικα να κονομησω

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.637
Πόντοι
3.556
αυτες οι μελιτζανες κανουν για ιμαμ ?
τύπε ο τυπος εχει βαρύ ιστορικό και στο σφουγγάρισμα εκτός από το μαγειρεμα μελιτζανεσ στραπ ατσαδα κλπ. :coffee:

δεν είναι τυχαίο να πούμε που ονειρεύεται οτι σφουγγαρίζει και για τον τεα και για την αυταρχική πορνοστάρ . :sad2::sad2::sad2:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.705
Πόντοι
12.056
τύπε ο τυπος εχει βαρύ ιστορικό και στο σφουγγάρισμα εκτός από το μαγειρεμα μελιτζανεσ στραπ ατσαδα κλπ. :coffee:

δεν είναι τυχαίο να πούμε που ονειρεύεται οτι σφουγγαρίζει και για τον τεα και για την αυταρχική πορνοστάρ . :sad2::sad2::sad2:
παντως για τον την ΤΕΑ δεν γνωριζω ..οσον αφορα την κυρια με τα στραπον επειδη ειχε τρελα με την καθαριοτητα σφουγγαριζε η ιδια

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.637
Πόντοι
3.556
Φαντάσου ποσο γλιτσας ξεφτίλας είναι ρε μαλεα ο τύπος, που στο σκουπιδιασμα που του έριξα μου κάνουν λαηκ ταυτόχρονα και ο πολυζώης και ο μπουμπουκης :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth: ΕΝΩΝΕΙΣ ΤΑ ΑΚΡΑ ΜΩΡΗ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
517
Πόντοι
86
θα σου πω ......ηξερα οτι καποτε θα ερθεις να με παρακαλεσεις να σου ανοιξω νημα να σου βαζω αγγελια και τελικα να κονομησω
Λέγε μωρή Adrianna4435.
Γιατί έγραφες σαν να είσαι η πουτάνα;;
Μήπως ήθελες να κονομήσεις;;;

:think::think::think:
Αλλά η Βουλγάρα δεν μάσησε ρε γουρουνοκέφαλο μοσχάρι.

:2funny::2funny::2funny::2funny:

Και σαν νταβατζής ΑΠΕΤΥΧΕΣ, μωρή χοντροπατάτα:happy::happy::happy:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.705
Πόντοι
12.056
Λέγε μωρή Adrianna4435.
Γιατί έγραφες σαν να είσαι η πουτάνα;;
Μήπως ήθελες να κονομήσεις;;;

:think::think::think:
Αλλά η Βουλγάρα δεν μάσησε ρε γουρουνοκέφαλο μοσχάρι.

Και σαν νταβατζής ΑΠΕΤΥΧΕΣ, μωρή χοντροπατάτα:happy::happy::happy:
αυτα θα μου τα πεις ολα απο κοντα ατιμο σκληρο αγορι

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.039
Πόντοι
25.467
Φαντάσου ποσο γλιτσας ξεφτίλας είναι ρε μαλεα ο τύπος, που στο σκουπιδιασμα που του έριξα μου κάνουν λαηκ ταυτόχρονα και ο πολυζώης και ο μπουμπουκης :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth: ΕΝΩΝΕΙΣ ΤΑ ΑΚΡΑ ΜΩΡΗ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ

Εκλεκτά μέλη κ. τύπε, που μετράει η γνώμη τους. Του πρώτου είναι ο τέταρτος λογαριασμός-προφιλ, και του δεύτερου ο δέκατος τρίτος. :coffee:

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
517
Πόντοι
86
αυτα θα μου τα πεις ολα απο κοντα ατιμο σκληρο αγορι
Λέγε χοντροκοτούλα μου, μη ντρέπεσαι.

Όλοι ξέρουμε ότι ήθελες πάντα, να γίνεις μεγαλονταβατζής και απέτυχες , όπως και σε ό,τι κάνεις γενικώς :headbang::headbang::headbang:

Αλλά, ρε ξεφτιλισμένε, έφτασες στο σημείο να υποδύεσαι την πουτάνα;;;:jerking::jerking::jerking:

Μήπως ο κλώνος είναι ενεργός;;:think::think::think:

:happy::happy::happy::happy:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.039
Πόντοι
25.467
Λέγε χοντροκοτούλα μου, μη ντρέπεσαι.

Όλοι ξέρουμε ότι ήθελες πάντα, να γίνεις μεγαλονταβατζής και απέτυχες , όπως και σε ό,τι κάνεις γενικώς :headbang::headbang::headbang:

Αλλά, ρε ξεφτιλισμένε, έφτασες στο σημείο να υποδύεσαι την πουτάνα;;;:jerking::jerking::jerking:

Μήπως ο κλώνος είναι ενεργός;;:think::think::think:

:happy::happy::happy::happy:

Παρεξηγήσατε κ. κλωνοτύπε.

Με την καλή του την καρδιά, πήγε ο άνθρωπος να βοηθήσει δύο άπορες πλην όμως τίμιες σεξεργάτριες να ανοίξουν νήμα εδώ.

Να διευκολύνει ήθελε ο άμοιρος, επειδή οι κοπελιές δεν ήξεραν καλά ούτε να χειρίζονται υπολογιστή, αλλά ούτε και τη γλώσσα.
Μη βρει και το μπελά του τώρα! Κρίμα είναι!
:coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.705
Πόντοι
12.056

Με την καλή του την καρδιά, πήγε ο άνθρωπος να βοηθήσει δύο άπορες πλην όμως τίμιες σεξεργάτριες να ανοίξουν νήμα εδώ.

Να διευκολύνει ήθελε ο άμοιρος, επειδή οι κοπελιές δεν ήξεραν καλά ούτε να χειρίζονται υπολογιστή, αλλά ούτε και τη γλώσσα. :coffee:
η δευτερη πια ηταν

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.705
Πόντοι
12.056
Φημες λενε οτι υποδυοταν την Αντριαννα και στα ραντεβου της:coffee:
εδω υποδυομουν τον μακαριτη στην ναυομι :2funny::2funny::2funny::headbang::headbang:
λιονταρακο αυτες τις πιπες να της λες σε κανεναν που δεν σας ξερει

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
517
Πόντοι
86

Να διευκολύνει ήθελε ο άμοιρος, επειδή οι κοπελιές δεν ήξεραν καλά ούτε να χειρίζονται υπολογιστή, αλλά ούτε και τη γλώσσα. :coffee:
Είμαι βέβαιος, κ. Ιπποπόταμε (όπως σας χαρακτήριζε) ότι το έκανε με την καλή του την καρδιά , ο καψερός!
Πάντα βοηθά τις εμπερίστατες και κατατρεγμένες πόρνες.
Μην διαννοηθείτε, ότι ψάχνει να βγάλει χρήματα.
Το ότι διαθέτει αρκετούς κλώνους,ενεργότατους, είναι άλλο θέμα.

ΥΓ. Προσφιλής τακτική του οι αναφορές, του ιδίου και όσων επηρεάζει (ή και των κλώνων του) ώστε να μπαναριστούν τα ενοχλητικά, προς αυτόν, προφίλ.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.705
Πόντοι
12.056
Είμαι βέβαιος, κ. Ιπποπόταμε (όπως σας χαρακτήριζε) ότι το έκανε με την καλή του την καρδιά , ο καψερός!
Πάντα βοηθά τις εμπερίστατες και κατατρεγμένες πόρνες.
Μην διαννοηθείτε, ότι ψάχνει να βγάλει χρήματα.
Το ότι διαθέτει αρκετούς κλώνους,ενεργότατους, είναι άλλο θέμα.

ΥΓ. Προσφιλής τακτική του οι αναφορές, του ιδίου και όσων επηρεάζει (ή και των κλώνων του) ώστε να μπαναριστούν τα ενοχλητικά, προς αυτόν, προφίλ.
πουσταριο εσενα θα σε πηδαω αφιλοκερδως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom