πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.688
- Πόντοι
- 12.056
μπιζνες φιλε ξενοδοχεια εστιατορια κλπΠου χάθηκε αυτός;
μπιζνες φιλε ξενοδοχεια εστιατορια κλπΠου χάθηκε αυτός;
ο tsibookis ειναι μια κατηγορια μονος του.. εχει παρελθον πολλων ετων με καμμια 15αρια αλλα προφιλ σκεφτομαι πολυ εντονα να φερω καποια προφιλ που τον αγαπανε απο το παρελθον και να το κανω αρεναΟύτε Audition να έκανε ο αντι ..τέτοια φρούτα πως μαζεύτηκαν εδώ μέσα ;;
Οφείλω να ομολογήσω ότι Δεν τον ξέρω ...ο tsibookis ειναι μια κατηγορια μονος του.. εχει παρελθον πολλων ετων με καμμια 15αρια αλλα προφιλ σκεφτομαι πολυ εντονα να φερω καποια προφιλ που τον αγαπανε απο το παρελθον και να το κανω αρενα
@amjik καλη χρονια αρχοντα με υγεια ....δεν κανεις ενα περασμα απο τα μερη μας εμφανισθει ο ντουσαν
αυτο πιο πολυ βλαμμενο ειναι ,δε πιανει μια μπροστα στους ισοβιους πρωταθλητες!παλι καλα που ποσταρες , εσενα τον μαλακα ειχα ξεχάσει στην πρωινη βάρδια
τι αλλο φορουμ ,μιλας με γριφους γεροντα!Δεν πειράζει θα πάω στο άλλο φόρουμ κ θα βρω τους ίδιους με εδώ με λίγο παραπλήσιο νικνειμ
τι αλλο φορουμ ,μιλας με γριφους γεροντα!
καλημερα ΠαπουληΕίναι που δεν ασχολείστε με τα πουτανικά νήματα. Γι αυτό δεν το γνωρίζετε.
καλημερα Παπουλη
οχι ρε συ πουστρε ο δεξιος σκληρα εργαζομενος,απλα στα ολιγολεπτα διαλειμματα του ακουει με πολυ προσοχη τον γκαιλε καθε ναυαγιου ,ειναι παντα ετοιμος να δωσει μια συμβουλη ,ενα καλο λογο ,αρκει βεβαια το ναυαγιο να καταλαβει οτι πρεπει να γινει βαζελος ,να ψηφιζει λατινοπουλου και να συμπαθει ντεγκρετσιες φαμιλια....αμοιβεται συνηθως με χοχλιους.... μετα τους γραφει παλι στα ριπαπα του βεβαια και κανει κυκλους το ζητημα!εντωμεταξυ σκεψου κάτι ... ολοι αυτοι καταληγουν στο τελος στον Αθηναιο.. κατι πουστρε θα βρισκουν σε αυτον , κατι τους βγαζει
Συμπτωση ... ας το πιστεψουμε
επειδη ειμαι τιμιος μου τυχαινουν ολες οι μαλακιεςΚαλημέρα, τίμιε μισθωτέ.
ομολογω πως το αθλημα δεν το κατεχω ουτε στο ελαχιστο,πουτανικα βεβαια δεν εχω παραπανω ,εχω γνωρισει αμισθι απειρα καργιολιδια που ηθελαν να συσφιξουμε τις σχεσεις μας και να ανταλλαξουμε σωματικα υγρα ....καλη χρονια να εχουμε και δεν πειραζει -δεν μπορει σε ολα να εχουμε αποψη!Είναι που δεν ασχολείστε με τα πουτανικά νήματα. Γι αυτό δεν το γνωρίζετε.
Καλή χρονιά και σε εσάς, κύριε. Γεμάτη υγεία και χαρά.ομολογω πως το αθλημα δεν το κατεχω ουτε στο ελαχιστο,πουτανικα βεβαια δεν εχω παραπανω ,εχω γνωρισει αμισθι απειρα καργιολιδια που ηθελαν να συσφιξουμε τις σχεσεις μας και να ανταλλαξουμε σωματικα υγρα ....καλη χρονια να εχουμε και δεν πειραζει -δεν μπορει σε ολα να εχουμε αποψη!
επεστρεψε να ξερεις ειναι ο οριτζιναλ
Τυπε Παρκαδορε τι εφτιαξες στο φορητο φουρνακι στη γκαρσονιερα σου στο υπογειο για Πρωτοχρονια;And the winner is Niplis and friends.
Πειτε του ρε σεις οτι κερδισανε γιατι θα παθουν κανενα εμφραγμα.
Κερδισατε.
Ετσι για το καλημερα. Για δες πως αυτα που κοροιδευατε τα λουζεστε.
Πληροφοριακα για το τι νημα μου σβησανε τοτε. Ειχα ανοιξει ενα για τον γιατρο. (Συναδελφος του Χελ) τον Γιανεβαν, μωρε. Το κατεβάσανε. Δεν πειράζει. Η δουλεια εγινε... Το πως εγινε, μην ρωτησεις.
Νικήσατε, παιδάκια.
εχεις σκεφτει ποτε να αφησεις την τιμια σκληρη εργασια και να ακολουθησεις πιο πνευματικες εργασιακες διαδρομες,οπως ας πουμε να ξεκινησεις γραφειο ¨"λαιφ κοουτς -μεντιουμ" με εξειδικευση σε δεξιους με διαταραχη ψηφου,θα θησαυρισεις!επειδη ειμαι τιμιος μου τυχαινουν ολες οι μαλακιες
αν ημουν Μειντοφ Γλυφαδας ολα θα ηταν πριμα