Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.245
- Πόντοι
- 28.246
Στο εσιαξα, Νιπλη. Αφού σε τρώει...
Δεν παίζει σε τσόντες, κρίμαMargaret Qualley
Έχετε δίκιο, μπορεί να είναι όπως τα λέτε, πιθανώς πέρα από το εργαλείο=αμάξι να ενδιαφερόταν και για σκέτο γλύψιμο=γυάλισμα-κερωμα που είναι πολύ διαδεδομένο στις μέρες μας.
ts-Gabrielle - bourdela.com forum
Ξεσκεπάστηκε ο καριολης ,μας το παίζει πλούσιος κ ρωτάει πόσο πάει... Ου να χαθεί η φτωχαντζακαι ποσο εδωσες nikita μονο για γλυψιμο ?
Τετοιες γυναίκες δεν παίζουν σε τσόντεςΔεν παίζει σε τσόντες, κρίμα![]()
θα βγουν σχετικές ανακοινώσεις. Ξεκινήστε δίαιτα γιατί θα έχουμε πλούσια εδέσματα.Πείτε μου όμως να φορέσω τα καλά μου
Το ξέρει αυτό. Από πρώτο χέρι. Το inbox του, από κάτι παλιά, του το επιβεβαιώνει....
Παρακαλώ να γίνετε πιο συγκεκριμένος.ποσο θλιβερος εγινε ο μαλακας....
Αυτή, σου αρέσει μωρή ή μήπως την προτιμάς ξανθιά;τυπε αρχίζουν και σπάνε σιγά σιγά. ο πορδοεκπροσωπος σολαρει με ψαγμενιες στο νήμα του κακολντ με τα ξηροκαρπια . ο γέροντας θα τη χωθεί πάλι σε κάνα φύλλο μηδέν έφαγες καρονα κλπ . μιλάμε για συναρπαστική συνέχεια![]()
Υπάρχουν κι άλλα κουμάσια βρωμογατιά εξίσου χειρότερα με τα χέρια 1.60 στην ανάταση που συνεχίζουν να ασχολούνται από το παρασκήνιο μαζί μου...Η Μπαρόκα θα μπορούσε μόνο να διοριστεί σερβιτόρος στο καφενείο
της Βουλής !
![]()
Αυτή, σου αρέσει μωρή ή μήπως την προτιμάς ξανθιά;
![]()
Το ξέρει και πούλαγε τόση μούρη ότι και καλά σας "κορόιδεψα" ;
Συστηματίας "μάγκας με δανεικά αρχίδια" , δηλαδή.![]()
Ρε τυπε τι βίτσιο είναι αυτό να θες να πλακωθεις με άλλα μέλη(σε φιλικό στυλ παντα);;;Υπάρχουν κι άλλα κουμάσια βρωμογατιά εξίσου χειρότερα με τα χέρια 1.60 στην ανάταση που συνεχίζουν να ασχολούνται από το παρασκήνιο μαζί μου...
Η ντούντα θα τους μπει στο κωλάντερο πάντως...
Δεν μου λες ΓΚΡ
Δεν σου υπογράφω συμβόλαιο όμως αν - λέμε τώρα - έρθω Αθήνα κανονίζουμε μια φιλική προπόνηση (μποξ ερασιτεχνικό εδώ - εσύ δεν ξέρω) αλλά πάντα σε φιλικό στυλ
Ο ηττημένος θα πληρώσει τα ακάπ για δύο call girls πολυτελείας που θα τα κάνουν όλα (τιμή έκαστη 200+ Ευρώ).
Πάω για φρεσκάρισμα, ήδη άργησα κι έχει Αγγλία στις 17:00!