Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.640
Πόντοι
3.556
Ξέρετε ότι θα μπορούσα να σχολιάσω ποικιλοτρόπως την αηδία που ανεβάσατε.

Μου φτάνει όμως που επιβεβαιώνετε με "αηδιαστικό τρόπο" το στατιστικό πόρισμα του ότι: Όταν κάποιος συγχνωτίζεται με άτομα χαμηλότερης στάθμης, είναι πιο πιθανό να τον τραβήξουν αυτά προς τα κάτω, κι όχι να τα τραβήξει αυτός προς τα πάνω.

Κρίμα διότι έχετε υπάρξει πνευματώδης χωρίς να χρειαστεί να καταφύγετε σε τέτοιου είδους αγκιτάτσιες.
τον τραβήξαμε στο βούρκο , του δείξαμε σχολείο δρόμου , του μαθαμε αγνή βια και σκουπιδιασμα . μας έμαθε μπίζνες. γουην γουην κατάσταση :bigdick::bigdick::bigdick: εκ του αποτελέσματος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.803
Πόντοι
12.756
Αχού το, έβαλε τα κλάματα τώρα. :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

κανενα κλαμα , απλα εδωσα στον αφεντη σου μαντηλι να σκουπισει τα δακρυα του .. :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ψάξε στους φίλους σου.
μονο εσενα εχω φιλο :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.943
Πόντοι
5.506
τον τραβήξαμε στο βούρκο , του δείξαμε σχολείο δρόμου , του μαθαμε αγνή βια και σκουπιδιασμα . μας έμαθε μπίζνες. γουην γουην κατάσταση :bigdick::bigdick::bigdick: εκ του αποτελέσματος
Τι μπίζνες σου έμαθε ρε μλκ, μοιράζει φυλλάδια κι αυτός;; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.667
Πόντοι
6.056
Επελεξες να κανεις ενα διαγωνισμο παρωδια , ενω ξερω και ξερεις οτι μπορουσες να κανεις κα΄τι πολυ καλυτερο.
Και παρωδια να εκανες θα μπορουσες να εχει μια ποιοτητα , αλλα και εκει εκανες "εκπτωσεις"
Από αρχαίες εποχές, έγραφα ότι είναι μνημείο σκατοψυχίας ο διαγωνισμός.
Και ότι δεν έπρεπε να επιτρέπεται .
Δεν βγάζω την ουρά μου απέξω.

Από τη στιγμή που το ανεβάζουμε και συμμετέχουμε, είναι ένας σκατόλακκος.

Το ότι ήμασταν λινάτσες μια ζωή ... και δεν νοιώθουμε απέχθεια .... δεν είναι ούτε δικαιολογία
ούτε άλλοθι .

Ο thesaint δεν δικαιούται να παραπονιέται .
Στο pm που δεν είχε άντερα να βγάλει , έγραφα να δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία
και να ξεχάσει τα μπινελίκια .... που όταν είχαν γραφτεί πολλοί ενήλικες σήμερα
φόραγαν πάνες. Δεν θέλησε. Επέλεξε το βόθρο .

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.747
Πόντοι
2.596
Πληγώσαμε το Γ.Γ. ....
Λάκη με πλήγωσες κι εμένα :confused:
Άκου επειδή είμαστε γενικά ιδεολογικά αδέλφια δεν χωράνε ραντεβού θανάτου αναμεταξύ μας, η Πατρίδα μας χρειάζεται :rockon:
Θα ήταν προτιμότερο (λέμε τώρα τέτοια ώρα) μια συνάντηση να κάνουμε από κοινού λίγο boxing σε χαλαρό στυλ εντάξει όχι όπως ο Σταλόνε (εγώ δηλαδή) κι εσύ ο Ρώσος μια και είσαι ψηλότερος από εμένα όπως έχεις δηλώσει!
Θα είχε όντως χαβαλέ και μετά θα πηγαίναμε για ακάπ ως σκληροί μποξαδόροι!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.943
Πόντοι
5.506
κανενα κλαμα , απλα εδωσα στον αφεντη σου μαντηλι να σκουπισει τα δακρυα του .. :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μονο εσενα εχω φιλο :confused:
Εγώ βλέπω μεγάλο πόνο που δεν έκανες το διαγωνισμό εσύ.

Ψάξε στους φίλους σου τους πραγματικούς, εγώ σήμερα είμαι αύριο γίνομαι φίλος του λακη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.803
Πόντοι
12.756
Τι μπίζνες σου έμαθε ρε μλκ, μοιράζει φυλλάδια κι αυτός;; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
ολα κι ολα , για τα φυλλαδια μαθαμε απο εσενα , ολα στον κουβά δεν ειχες πει και μετα λες οτι τελειωσες ; Μας εμαθες μπαλιτσα :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.943
Πόντοι
5.506
ολα κι ολα , για τα φυλλαδια μαθαμε απο εσενα , ολα στον κουβά δεν ειχες πει και μετα λες οτι τελειωσες ; Μας εμαθες μπαλιτσα :rockon:
Άντε κουφάλες, επιτέλους μάθατε και κάτι να μη γίνονται τα πόδια σας τούμπανα στον ποδαρόδρομο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.803
Πόντοι
12.756
Εγώ βλέπω μεγάλο πόνο που δεν έκανες το διαγωνισμό εσύ.

Ψάξε στους φίλους σου τους πραγματικούς, εγώ σήμερα είμαι αύριο γίνομαι φίλος του λακη.
και σημερα και αυριο και μεθαυριο φιλος μου θα εισαι , δεν χαλανε οι φιλίες για εναν διαγωνισμο ρε μουνοπανο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.943
Πόντοι
5.506
Από αρχαίες εποχές, έγραφα ότι είναι μνημείο σκατοψυχίας ο διαγωνισμός.
Και ότι δεν έπρεπε να επιτρέπεται .
Δεν βγάζω την ουρά μου απέξω.

Από τη στιγμή που το ανεβάζουμε και συμμετέχουμε, είναι ένας σκατόλακκος.

Το ότι ήμασταν λινάτσες μια ζωή ... και δεν νοιώθουμε απέχθεια .... δεν είναι ούτε δικαιολογία
ούτε άλλοθι .

Ο thesaint δεν δικαιούται να παραπονιέται .
Στο pm που δεν είχε άντερα να βγάλει , έγραφα να δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία
και να ξεχάσει τα μπινελίκια .... που όταν είχαν γραφτεί πολλοί ενήλικες σήμερα
φόραγαν πάνες. Δεν θέλησε. Επέλεξε το βόθρο .
Εσύ μωρή λινάτσα πως αισθάνεσαι που σήμερα γλύφεις αυτούς που έκραζες πριν μερικά χρόνια;;; Και όλα αυτά για χάρη του......διαγωνισμού ή μήπως όχι;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.687
Πόντοι
3.556
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Μαντέψτε ποιος γράφει αυτό το ΠΟΝΗΜΑ.
Δε ξέρω ρε φίλε , για βοήθησε μια ;

Δείχνει αποφασισμένο μέλος, για να φύγει , σαν μια πρώην μου που είχε σταθεί στην πόρτα του σπιτιού μου πέντε λεπτά και έλεγε γλειφομουνιξ εγώ τώρα φεύγω

του φέρθηκαν σκάρτα πάντως μου θυμίζει Μπιλαρο Καιλα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.943
Πόντοι
5.506
Δε ξέρω ρε φίλε , για βοήθησε μια ;

Δείχνει αποφασισμένο μέλος, για να φύγει , σαν μια πρώην μου που είχε σταθεί στην πόρτα του σπιτιού μου πέντε λεπτά και έλεγε γλειφομουνιξ εγώ τώρα φεύγω

του φέρθηκαν σκάρτα πάντως μου θυμίζει Μπιλαρο Καιλα
Μην τα περιμένεις όλα στο πιάτο. :grin::grin::grin:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.640
Πόντοι
3.556
και σημερα και αυριο και μεθαυριο φιλος μου θα εισαι , δεν χαλανε οι φιλίες για εναν διαγωνισμο ρε μουνοπανο

τυπε εγω τον προειδοποίησα πριν καιρό τον τύπο. του είπα αυτά που γίνανε πέρυσι σε δικηγόρο θα είναι γουόκ ιν δε παρκ μπροστά σε αυτά που θα γίνουν φέτος. δεν με άκουσε. τις επόμενες λίγες μέρες θα το καταλάβει… . αύριο πρωί έρχεται δυνατή βάρδια . :tooth::tooth::tooth: ορεβουαρ

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.687
Πόντοι
3.556
Μην τα περιμένεις όλα στο πιάτο. :grin::grin::grin:

Γιατί ρε μάγκα, δε έφυγε ; Και γύρισε σαν Φυλλοβιος;

Και μετά ξανά έφυγε και γύρισε ο Σταλονε

Αποφασισμένος και παντελονατος

Και καθαρός από κλώνους

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.943
Πόντοι
5.506
τυπε εγω τον προειδοποίησα πριν καιρό τον τύπο. του είπα αυτά που γίνανε πέρυσι σε δικηγόρο θα είναι γουόκ ιν δε παρκ μπροστά σε αυτά που θα γίνουν φέτος. δεν με άκουσε. τις επόμενες λίγες μέρες θα το καταλάβει… . αύριο πρωί έρχεται δυνατή βάρδια . :tooth::tooth::tooth: ορεβουαρ
Σιγά, το καλσόν σου μάζεψε μόνο γιατί το πιτσίλισες με αίματα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.667
Πόντοι
6.056
Τι αύριο ρε ;

Ψάχνει ήδη αν γίνεται ... ταξίδι στο χρόνο ... να γυρίσει πίσω να το σβήσει το διαγωνισμό .
Τρύπια κυλότα έγινε.

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.687
Πόντοι
3.556
Το γλυφομουνίξ ... τον είχα κάνει σώβρακο μόνο με το προηγούμενο νικ του, το τροβαδούρος ;
ή και με παλιότερα ;;;

θυμάστε που ο δημητράκης ... τον έκανε ρόμπα ... ρώσικη ...
για το μαγαζί που άνοιξε στο μπλοκ και πήγε άκλαφτο ;;;
Ναι ρε μαν , μόνο ο τροβαδούρος σε θεωρεί χλεμπονιαρη εδώ μέσα και ο Μπαροκος με τον Αγιο

Σαν και μένα που δε γαμαω γιατί οι γυναίκες νιώθουν να απειλούνται από το 1.72 μου και την καράφλα και λένε αυτός είναι για μοντέλα και πάνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom