Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.803
- Πόντοι
- 12.756
φιλε και εσυ εδω για το -Περιμενοντας τον Μπαροκ ?
φιλε και εσυ εδω για το -Περιμενοντας τον Μπαροκ ?
Είπα για πρώτη φορά να σου βάλω κάτι πληροφορίες που έχω για τους κλώνους.Ο γέρος θα μας γράψει για τα φυλλοβόλα του καναδά ....
και τα ποτάμια της σαχάρας .....
και τα χιονοδρομικά του σουδάν .......
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑΟΥΜ ....
το σώβρακο .........
ναι αν και πιστευω δεν θα αξιζει την αναμονη...φιλε και εσυ εδω για το -Περιμενοντας τον Μπαροκ ?
Είπα για πρώτη φορά να σου βάλω κάτι πληροφορίες που έχω για τους κλώνους.
δεν βλεπει τις ειδοποιησεις να μην χασει τη σειρα και ξεφυγει καμια απαντηση...Αχ και να ξερες..... τι σου ερχεται
ναι αν και πιστευω δεν θα αξιζει την αναμονη...
δεν βλεπει τις ειδοποιησεις να μην χασει τη σειρα και ξεφυγει καμια απαντηση...
Γιατί ξέραν ανάγνωση οι απόφοιτοι του τεχνικού που τελείωσε ;Στην αναγνωση πρεπει να πηγαινε συλλαβιστός ο Μπαροκ στο σχολείο και να του έμεινε .. δεν εξηγειται αλλιως αυτη η καθυστερηση
έμεινε παγωτό ο τύπος. εχει ώρα να ποστάρει. προσπαθεί να καταλάβει τι έχει παιχτεί. βρίσκεται σε άρνηση και δυσπιστία. μετά θα ακολουθήσει η απογοήτευση, στο τέλος η υποταγήΣτην αναγνωση πρεπει να πηγαινε συλλαβιστός ο Μπαροκ στο σχολείο και να του έμεινε .. δεν εξηγειται αλλιως αυτη η καθυστερηση
Γιατί ξέραν ανάγνωση οι απόφοιτοι του τεχνικού που τελείωσε ;
Στα 35 που πήρε απολυτήριο εννοείς ;Μπορει να ηταν το παιδι θαυμα της ταξης
εχεις καταλαβει ειμαι σιγουρος οτι παλι τον ειχαν εκτος ομαδικης συνομιλιας οι "φιλοι" του που υποστηριζει με παθοςέμεινε παγωτό ο τύπος. εχει ώρα να ποστάρει. προσπαθεί να καταλάβει τι έχει παιχτεί. βρίσκεται σε άρνηση και δυσπιστία. μετά θα ακολουθήσει η απογοήτευση, στο τέλος η υποταγή
Ποια Κλαουντια καρντιναλε και εσυ μωρε Λακη να πουμε,πανε αυτα σχολασε ο διαγωνισμος, τους ξεφτιλισε και τους απαξιωσε ο Νιπλης,οχι γιατι το σχεδιαζε,αλλα του βγαλανε πασα σε κενο τερμα με την " κλοπη" του διαγωνισμου του 2025 με τον οποιο ως τοτε δεν ασχολουταν κανενας... ε και ο αλλος τους το καρφωσε2 ψήφοι δεν είναι τίποτε για την Κλαούντια !