Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.160
- Πόντοι
- 6.256
Ετοιμος ο τιμιος μαχητης της ΒρωντοΟΥΕΦΑ!!!Μαλάκα μου οντως ναπουμε , αυτος θα βγει με κανα σπαθι τωρα και θα ρωταει κόσμο προς τα που παμε για Γλυφαδα
Ετοιμος ο τιμιος μαχητης της ΒρωντοΟΥΕΦΑ!!!Μαλάκα μου οντως ναπουμε , αυτος θα βγει με κανα σπαθι τωρα και θα ρωταει κόσμο προς τα που παμε για Γλυφαδα
Ετοιμος ο τιμιος μαχητης της ΒρωντοΟΥΕΦΑ!!!
Εσένα γιατί σε λένε Λευτέρη ;;Η γλάστρα που είναι αριστερά
στη σκάλα που ανεβαίνεις
θα είναι από δεξιά
ωντέ τη κατεβαίνεις.......
Ειχες δεν ειχες παλι στις φαντασιωσεις για γκειλικια το γυρισες ρε Παρκαδορε....Λοιπον για τελειωνουμε.
Νιπλης, Ρετρο. Ο μαλακας σας, ο Χελ οποτε θσ γράφει μαλακιες θα την τρωει στον κωλο και ζητηστε να με μπαναρουν απο νηματα, να μου κατεβασοην νηματα, να με μλανατοην αοο ολο το σαητ.
Ο μαλακας θα συνεχισει να γαμιεται απο εμένα.
ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΠΕ. Σκέψου έξυπνα και μη σε πιάνει η ψωροπερηφανια. ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΥΡΙΟ ΝΙΠΛΗ, ΔΗΛΩΣΕ ΥΠΟΤΑΓΗ, και όλα θα πάνε καλά. σου εγγυώμαστε στον επόμενο διαγωνισμό θα είσαι υπό την προστασία μας . ΣΚΕΨΟΥ ΕΞΥΠΝΑ.Λοιπον για τελειωνουμε.
Νιπλης, Ρετρο. Ο μαλακας σας, ο Χελ οποτε θσ γράφει μαλακιες θα την τρωει στον κωλο και ζητηστε να με μπαναρουν απο νηματα, να μου κατεβασοην νηματα, να με μλανατοην αοο ολο το σαητ.
Λοιπον για τελειωνουμε.
Μελατονινη;τι ειναι αυτο ;; κανα φαρμακο ; γραφε ρε μαλάκα ηρεμα , το ξερουμε οτι η κατασταση σου ειναι καπως τωρα , αλλα πρεπει και να σε κατανοούμε
Ρε τραβα και γαμησου ΜΩΡΗ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΑ που θελεις και υποταγήΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΠΕ. Σκέψου έξυπνα και μη σε πιάνει η ψωροπερηφανια. ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΥΡΙΟ ΝΙΠΛΗ, ΔΗΛΩΣΕ ΥΠΟΤΑΓΗ, και όλα θα πάνε καλά. σου εγγυώμαστε στον επόμενο διαγωνισμό θα είσαι υπό την προστασία μας . ΣΚΕΨΟΥ ΕΞΥΠΝΑ.
ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΠΕ. Σκέψου έξυπνα και μη σε πιάνει η ψωροπερηφανια. ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΥΡΙΟ ΝΙΠΛΗ, ΔΗΛΩΣΕ ΥΠΟΤΑΓΗ, και όλα θα πάνε καλά. σου εγγυώμαστε στον επόμενο διαγωνισμό θα είσαι υπό την προστασία μας . ΣΚΕΨΟΥ ΕΞΥΠΝΑ.
Ρε τραβα και γαμησου ΜΩΡΗ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΑ που θελεις και υποταγή
ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΠΕ. Σκέψου έξυπνα και μη σε πιάνει η ψωροπερηφανια. ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΥΡΙΟ ΝΙΠΛΗ, ΔΗΛΩΣΕ ΥΠΟΤΑΓΗ, και όλα θα πάνε καλά. σου εγγυώμαστε στον επόμενο διαγωνισμό θα είσαι υπό την προστασία μας . ΣΚΕΨΟΥ ΕΞΥΠΝΑ.
ο τύπος πρέπει να νιώθει μπρεηβχαρτ στην τοποθεσία μπου . νεβερ γκιβ απ να πούμεκαπου ώπα με τις μαλακίες μπραδερινι μου , ειπαμε να κανουμε μπαχαλο , αλλό μην γραφουμε τετοια
Αυτος ρε τυπε εχει κανει κρακ ο εγκεφαλος του απο τοτε που γεννηθηκε....ο τύπος πρέπει να νιώθει μπρεηβχαρτ στην τοποθεσία μπου . νεβερ γκιφ απ να πούμε
δεν τον τσιγκλάω αλλά γιατί άρχισε να βρίζει. δεν θέλω να κάνει κρακ από τώρα
καλώς όρισες στην παρέα μας αγαπητέ φίλε. με το αντίστοιχο αντίτιμο όλα γίνονται. χαίρομαι που εκτίμησες τις υπηρεσίες μαςΤύπε ακόμα περιμένω τη προσφορά σας για τα σκουπιδιάσματα.
Πόσο πάει το ανλίμιτεντ πακέτο ?
Ολοι οι "φιλοι" του μαλακα του Παρκαδορου εξαφανιζολ....τον εχουν αφησει βορα στα θηρια και απολαμβανουν το θεαμα.