Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
Μαλάκα μου οντως ναπουμε , αυτος θα βγει με κανα σπαθι τωρα και θα ρωταει κόσμο προς τα που παμε για Γλυφαδα
Ετοιμος ο τιμιος μαχητης της ΒρωντοΟΥΕΦΑ!!!

1735593913757.jpeg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.398
Πόντοι
28.246
Λοιπον για τελειωνουμε.
Νιπλης, Ρετρο. Ο μαλακας σας, ο Χελ οποτε θσ γράφει μαλακιες θα την τρωει στον κωλο και ζητηστε να με μπαναρουν απο νηματα, να μου κατεβασοην νηματα, να με μπαναρουν από ολο το σαητ.
Ο μαλακας θα συνεχισει να γαμιεται απο εμένα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.927
Πόντοι
26.141

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
Λοιπον για τελειωνουμε.
Νιπλης, Ρετρο. Ο μαλακας σας, ο Χελ οποτε θσ γράφει μαλακιες θα την τρωει στον κωλο και ζητηστε να με μπαναρουν απο νηματα, να μου κατεβασοην νηματα, να με μλανατοην αοο ολο το σαητ.
Ειχες δεν ειχες παλι στις φαντασιωσεις για γκειλικια το γυρισες ρε Παρκαδορε....:confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.637
Πόντοι
3.556
Λοιπον για τελειωνουμε.
Νιπλης, Ρετρο. Ο μαλακας σας, ο Χελ οποτε θσ γράφει μαλακιες θα την τρωει στον κωλο και ζητηστε να με μπαναρουν απο νηματα, να μου κατεβασοην νηματα, να με μλανατοην αοο ολο το σαητ.
ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΠΕ. Σκέψου έξυπνα και μη σε πιάνει η ψωροπερηφανια. ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΥΡΙΟ ΝΙΠΛΗ, ΔΗΛΩΣΕ ΥΠΟΤΑΓΗ, και όλα θα πάνε καλά. σου εγγυώμαστε στον επόμενο διαγωνισμό θα είσαι υπό την προστασία μας . ΣΚΕΨΟΥ ΕΞΥΠΝΑ. :woldman::woldman::woldman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.789
Πόντοι
12.756
Λοιπον για τελειωνουμε.

τι ειναι αυτο ;; κανα φαρμακο ; γραφε ρε μαλάκα ηρεμα , το ξερουμε οτι η κατασταση σου ειναι καπως τωρα , αλλα πρεπει και να σε κατανοούμε

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.637
Πόντοι
3.556

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.398
Πόντοι
28.246
ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΠΕ. Σκέψου έξυπνα και μη σε πιάνει η ψωροπερηφανια. ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΥΡΙΟ ΝΙΠΛΗ, ΔΗΛΩΣΕ ΥΠΟΤΑΓΗ, και όλα θα πάνε καλά. σου εγγυώμαστε στον επόμενο διαγωνισμό θα είσαι υπό την προστασία μας . ΣΚΕΨΟΥ ΕΞΥΠΝΑ. :woldman::woldman::woldman:
Ρε τραβα και γαμησου ΜΩΡΗ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΑ που θελεις και υποταγή

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.789
Πόντοι
12.756

καπου ώπα με τις μαλακίες μπραδερινι μου , ειπαμε να κανουμε μπαχαλο , αλλό μην γραφουμε τετοια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.789
Πόντοι
12.756
Ρε τραβα και γαμησου ΜΩΡΗ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΑ που θελεις και υποταγή

Ερωτηση φιλε Ζεμπου :coffee:
Αυτος που σε εβαλε να κανεις τον λαγό που τελικά μας βγηκες κουναβι που ειναι να σε βοηθησει λιγο στις τοποθετησεις σου ;;
Αυτος που θα του παραχωρουσες και το νημα που ανοιξες λεω αν δεν καταλαβες σε ποιον αναφέρομαι :coffee:

Μια μικρη στηριξη τουλαχιστον για την επιλογη του σε εσενα .. λεω εγω τωρα :coffee:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.611
Πόντοι
46.423

Τύπε ακόμα περιμένω τη προσφορά σας για τα σκουπιδιάσματα.

Πόσο είπαμε ότι πάει το ανλίμιτεντ πακέτο ?

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.637
Πόντοι
3.556
καπου ώπα με τις μαλακίες μπραδερινι μου , ειπαμε να κανουμε μπαχαλο , αλλό μην γραφουμε τετοια
ο τύπος πρέπει να νιώθει μπρεηβχαρτ στην τοποθεσία μπου . νεβερ γκιβ απ να πούμε :tooth::tooth::tooth:

δεν τον τσιγκλάω άλλο γιατί άρχισε να βρίζει. δεν θέλω να κάνει κρακ από τώρα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
ο τύπος πρέπει να νιώθει μπρεηβχαρτ στην τοποθεσία μπου . νεβερ γκιφ απ να πούμε :tooth::tooth::tooth:

δεν τον τσιγκλάω αλλά γιατί άρχισε να βρίζει. δεν θέλω να κάνει κρακ από τώρα
Αυτος ρε τυπε εχει κανει κρακ ο εγκεφαλος του απο τοτε που γεννηθηκε....:confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.637
Πόντοι
3.556
Τύπε ακόμα περιμένω τη προσφορά σας για τα σκουπιδιάσματα.

Πόσο πάει το ανλίμιτεντ πακέτο ?
καλώς όρισες στην παρέα μας αγαπητέ φίλε. με το αντίστοιχο αντίτιμο όλα γίνονται. χαίρομαι που εκτίμησες τις υπηρεσίες μας :grouphug:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.789
Πόντοι
12.756
Ολοι οι "φιλοι" του μαλακα του Παρκαδορου εξαφανιζολ....τον εχουν αφησει βορα στα θηρια και απολαμβανουν το θεαμα.:wanker:

μεσα στο μυαλο μου εισαι ..
Και να φανταστεις οτι δειχνουμε και επιείκεια γιατι καταλαβαινουμε οτι ειναι περιορισμενων δυνατοτητων :coffee:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.637
Πόντοι
3.556
μεσα στο μυαλο μου εισαι ..
Και να φανταστεις οτι δειχνουμε και επιείκεια γιατι καταλαβαινουμε οτι ειναι περιορισμενων δυνατοτητων :coffee:
ο @barock είναι ακόμα για ποτακι ξερουμε; θα αργήσει να λογκαρει λογικά. :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom