πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.577
- Πόντοι
- 12.056
Τώρα είναι έξω για μποτάκι.. μόλις μπει θα σας σκουπίδιασει όλουςΠήρε Κεφάλι η Κλαούντια !!!!!!
ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ 34
Annapurna 33
Kostakis 27 31
Alex71 8
Τώρα είναι έξω για μποτάκι.. μόλις μπει θα σας σκουπίδιασει όλουςΠήρε Κεφάλι η Κλαούντια !!!!!!
ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ 34
Annapurna 33
Kostakis 27 31
Alex71 8
Δεν υπάρχει ιθαγένεια Μενιδίου.ζητησε να παρει ιθαγένεια Μενιδιάτη ; μην το συζηταμε άλλο , αν εμενε οπως ηταν να το μιλησουμε
Δηλαδη ενας με γονεις Μονεγασκους που γεννηθηκε και ζει στα Λιοσια θα λεει οτι ειναι Μονεγασκος εκ Λιοσιων ;
Ρε σούργελο ...
Καθένας με τον πόνο του εδώ μέσα....
Στα χαρτιά έχει δίκιο,στην ουσία όχι.
πως και δεν την εχεις φωναξει να σου κανει μια δηλωση στηριξης αληθεια?4 χρονια σερι παει πολυ δεν παει?Η σε χει βγαλει απο το στενο κυκλο τωρα που δεν πειθεις κανενα οσο προμοτοριλικι και αν κανεις?
Αχ βασιλια ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ μου και κερατας και δαρμενος αχ αχ
Αντιγράφει σκουπιδοάρθρο γέρο ... δεν διαβάζεις ... τους καθημερινούς τίτλους ....οι Ντεγκρές που τους είπε ο Νίπλης Μενιδιάτες!
αν ειναι αναλογα του γαριδακιου σου, κανα δυο δακρυα μαξ να φτανουνΡε βροχοπουλου έχεις μαντήλι να κλάψεις η να σου δώσω κάτι σωβρακα που μου περισευουν
στειλε αρθρο να πατησω λαικ στον τυπο που το εγραψεΑντιγράφει σκουπιδοάρθρο γέρο ... δεν διαβάζεις ... τους καθημερινούς τίτλους ....
αν ειναι αναλογα του γαριδακιου σου, κανα δυο δακρυα μαξ να φτανουν
κριμα αρχιμαλακα μου.Δεν πειραζει, εμεις εδω ειμαστε παντα για σενα
Πλατεία Αττικής δεν έχει Μανιάτες.Εχει κουράσει αυτη η μαλακια με το να λενε απο οπου τους συμφερει οτι ειναι ..
Γεμίσαμε Μανιατες που στην Μανη εχουν παει λιγοτερο απο οτι τουριστας απο την Νορβηγια και ζουνε Πλατεια Αττικης απο την μερα που βγηκαν απο το μαιευτήριο, αλλα εκει ζουσε ο πατερας τους μεχρι να ερθει Αθηνα να βρει δουλεια ..
Τυπε, τι ξέρεις από Ναΐτες ιππότες?Ένα απλό νήμα δεν αρκεί .
Μετά τις γιορτές και την επιστροφή μου το γενάρη
θα ιδρύσω μία ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ.
Θα είναι κάτι μεταξύ Ναϊτών Ιπποτών και ...
Φυσικά κλειστή.
Φυσικά θα μπαίνεις μόνο με συστάσεις.
Η προδοσία, δεν θα είναι ανεκτή.
Αφού το διάβασες !στειλε αρθρο να πατησω λαικ στον τυπο που το εγραψε
Πλατεία Αττικής δεν έχει Μανιάτες.
Εμείς που δεν έχουμε γεννηθεί στην Μάνη,ούτε ο πατέρας μου,έ,ουμε σπίτια όλα τα αδέρφια και Μανιάτες λέμε ότι είμαστε
και λέει μετά την επιστροφή μου τον γενάρη...Τυπε, τι ξέρεις από Ναΐτες ιππότες?
Αφού το διάβασες !
ή το διάβασε κανά καφενείο γνωστός σου ....
και σου είπε τη μαλακία περί μενιδίου ..........
ζητησε να παρει ιθαγένεια Μενιδιάτη ; μην το συζηταμε άλλο , αν εμενε οπως ηταν να το μιλησουμε
Δηλαδη ενας με γονεις Μονεγασκους που γεννηθηκε και ζει στα Λιοσια θα λεει οτι ειναι Μονεγασκος εκ Λιοσιων ;
Αν είναι έτσι να λέω και εγώ ότι είμαι Καναδός.