ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.117
- Πόντοι
- 5.006
Ολα οκ όλα ρολοιβαρονοι ιπποτες λορδοι και δευτερο παπουτσι δεν εχετε.
Ολα οκ όλα ρολοιβαρονοι ιπποτες λορδοι και δευτερο παπουτσι δεν εχετε.
Γιατί γράφεις εσύ και ο tsibookisεχω 2 αποριες ομως
1)ο Σαμι αβαταρ τι απεγινε?Μ αρεσε που τον ειχες, σου ταιριαζε με το πως γραφεις(για καλο το λεω, γουσταρω Σαμι)
2) κριτικες γιατι δε γραφεις?
Καλυτερο απο τούτο;Ένα απλό νήμα δεν αρκεί .
Μετά τις γιορτές και την επιστροφή μου το γενάρη
θα ιδρύσω μία ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ.
Θα είναι κάτι μεταξύ Ναϊτών Ιπποτών και ...
Φυσικά κλειστή.
Φυσικά θα μπαίνεις μόνο με συστάσεις.
Η προδοσία, δεν θα είναι ανεκτή.
τασουλη τοσο μικρουλι ζαρωμενο και ασχημο που ειναι ουτε για πιπιλα δεν κανειΕσένα πάντως ούτε για πιπίλα δεν στο δίνω... όσον αφορά τον tsibookis του έχουν τρέξει πολλές φορές τα σάλια
ΜουνόπανοAυτα τα εθιμα απο Κατω Αχαϊα προερχονται?Ξεχασα οτι εκτος απο Πυργο εχεις και αλλη ευγενη καταγωγη
Διαβασες για την βολευμπολιστρια που πεθανε σημερα?34 ετωνΜουνόπανο
Mη βριζεις μαν ήρεμα μερες που ειναιΜουνόπανο
Οκ,οι Ντεγκρές/Γλύξμπουργκ ειναι αρβανίτες.ρε φυγε ρε μαλακα απο δω ρε μπρο , μιλαμε ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ !!!! η μεταφραση των Αχαρνων για να μην ξεφτιλιστουν ειναι ΜΕΝΙΔΙ
Ναι μαν πολύ κρίμαΔιαβασες για την βολευμπολιστρια που πεθανε σημερα?34 ετων
Δεν την ήξερα,αλλά ένας άνθρωπος όταν φεύγει σε αυτή την ηλικία είναι ότι χειρότερο...Διαβασες για την βολευμπολιστρια που πεθανε σημερα?34 ετων
Μην ξερογλυφεσαι κλαψιαρη. Ούτε η Κατερίνα δεν σου κάθεται ναυάγιοτασουλη τοσο μικρουλι ζαρωμενο και ασχημο που ειναι ουτε για πιπιλα δεν κανει
με το ζορι γεμισες την καποτα δηλαδη
Δικιο ειχαν οσοι και οσες λεγανε πως τα χεις ολα τα σιδερικα μικρα
το διαβαζα σαν επισκεπτης τοτεΕδω κοιτατε κοσμε. Τοτε που είχε ζαλισει τα αρχιδια του Αντισθενη, μεχρι που το αφεντικο τον μπλόκαρε απο το inbox του.
Ο αποχαιρετισμός του Lakis33 στο bou.com/ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΗ-καλυτερες στιγμές
Όλα τα πράγματα κάπου τελειώνουν. Έτσι είναι η φύση και έτσι είναι η ζωή .... Απόψε, τελειώνει η παρουσία μου στο φόρουμ τούτο. Το ότι με βρίζουν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι , είχε πλάκα. Το ότι με έβριζαν και διάφοροι άλλοι απίθανοι τύποι , είχε επίσης πλάκα. Το ότι άλλοι ζητούσαν...www.bourdela.com
τωρα τελευταια ολες οι ανεξαρτητες διανυουν γολγοθα εχω παρατηρησειΜην ξερογλυφεσαι κλαψιαρη. Ούτε η Κατερίνα δεν σου κάθεται ναυάγιο
Γαμησε τα μανΔεν την ήξερα,αλλά ένας άνθρωπος όταν φεύγει σε αυτή την ηλικία είναι ότι χειρότερο...
Μην ξερογλυφεσαι κλαψιαρη. Ούτε η Κατερίνα δεν σου κάθεται ναυάγιο
Όταν καλέ μου φίλε κλαψομουνιαζουν είναι λογικό αυτότωρα τελευταια ολες οι ανεξαρτητες διανυουν γολγοθα εχω παρατηρησει