Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.048
Πόντοι
216
Άρε φουκαρά ΑΚΡΟΑΤΗ, ούτε φιναλ 4 :(

Μετά από τόση προσπάθεια

Ελπίζω να διέπρεψες σε άλλους πιο τίμιους διαγωνισμούς, ίσως και στο εξωτερικό, είχες τα φόντα για μεγάλα τερέν

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
21.694
Πόντοι
12.946
Άρε φουκαρά ΑΚΡΟΑΤΗ, ούτε φιναλ 4 :(

Μετά από τόση προσπάθεια

Ελπίζω να διέπρεψες σε άλλους πιο τίμιους διαγωνισμούς, ίσως και στο εξωτερικό, είχες τα φόντα για μεγάλα τερέν
Τον φάγανε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ :sad2:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.667
Πόντοι
6.056
Τυπάρα ... δες το αλλιώς. Ο Λε Φακονιέρ ή ο Ζαν Μεζινέρ , μπορεί να πει κανείς ότι δεν ήταν τεράστιοι ζωγράφοι ; Απλά είχαν την ατυχία να συμπέσουν με τον Πικάσο .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.398
Πόντοι
28.246
Ο @ΤζονΤζον ΓΑΜΙΕΤΑΙ.

Θα σου ριξω ποτασα στην προβατίνα, μαλακα. Τι ψηφισες ρε;
Παρακαλω να ξεκινησει ο διαγωνισμος απο την αρχη ωστε να το δωσω σημαδεμενο στον Τζον Τζον.

Την πατησα. Τον αφησα να πάει στην καλπη μονος του τωρα. Τι το θελα ο μαλακας, καλα τον ειχα από κοντα σε ολο τον διαγωνισμο.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.667
Πόντοι
6.056
Τον φάγανε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ :sad2:
Μόλις αυτό απάνταγα !
Δες παρακάτω .
Ο Ακροατής ... ήταν ένας Λε Φακονιέρ ... ή Ζαν Μεζινέρ ...
Απλά συνέπεσε με το φαινόμενο Πάμπλο Πικάσο .

Ο λαός , πάντα θυμάται τον πρώτο !
Είτε ... του κυβισμού στη ζωγραφική .... είτε .... σχετικά με την τέχνη που καταπιανόμαστε εδώ !

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
21.694
Πόντοι
12.946
Θα εισηγηθώ στην διοργανώτρια αρχή να πρωτοτυπήσουμε φέτος,
μην βγει μόνο Νο1 Μαλάκας, να δώσουμε βραβείο αργυρό και χάλκινο.
Τόσο κόπο κάνανε και οι άλλοι (μαλάκες) μην πάει χαμένος.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.370
Πόντοι
3.786
Ο κωστακης είναι ο μόνος γνήσιος μαλάκας
Αν και ψήφισα τον Άννα-Πούρνα γιατί αρχικά τον θεωρούσα ωραίο τύπο αλλά στη συνέχεια με απογοήτευσε,στον Κωστάκη πρέπει να αποδοθεί το βραβείο του διαχρονικού μαλάκα.Μπαίνει μόνο για να μανουριάζει.Πιστεύω πώς δεν θα αντέχει ούτε τον εαυτό του και θα τον βρίζει και αυτόν.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.687
Πόντοι
3.556
Μπορεί κάποιο μέλος , που έχει αγνές προθέσεις και καλή καρδιά , όπως όλοι μας εδώ μέσα , να μου εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους οι κύριοι:

Μπαροκ
Αναπουρνας
Κωστακης

Είναι υποψήφιοι ; Ελάχιστα τα γραπτά τους που θυμάμαι , πέρα του δημοσίου εξευτελισμού δια σοδομισμού της λακαινας

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.398
Πόντοι
28.246
Μπορεί κάποιο μέλος , που έχει αγνές προθέσεις και καλή καρδιά , όπως όλοι μας εδώ μέσα , να μου εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους οι κύριοι:

Μπαροκ
Αναπουρνας
Κωστακης

Είναι υποψήφιοι ; Ελάχιστα τα γραπτά τους που θυμάμαι , πέρα του δημοσίου εξευτελισμού δια σοδομισμού της λακαινας
Για τον Αναπουρνα, το παιδι για τα θεληματα των σεξεργατριων, ο ανθρωπος που ανεβαζει κριτικες, ποσταρει φωτογραφιες και αν του ζητησεις τηλεφωνο, τον ρωτησεις ποια ειναι δεν σου απανταει, λες και ειναι για παρτη του και μονο ή του κλειστου κυκλου, που ακομα και βρεις ακρη και πας και δεν περασεις καλα και τα γραψεις θα σου ανοιξει νημα να σε βγαλει ψευτη λες και του χαλασες την εικονα της γκομενας του, του ατομου που εικοσι ατομα κραζουν μια εργαζόμενη και σαν καλος ιπποτης παει και τα βαζει με ολους λες και ολοι ειναι οι στραβοι και αυτος ο σωστος, αυτος που μπορει να ειναι μουναρα κάποια αλλα κομοδινο παει και της ανεβασει ισα και με δεκα κριτικές στο προφιλ της, το εχει κανει για πολλες αυτο, του μελους εδω μεσα που ολα του τα ποστ ειναι απλα κα μονο για να γράφει και ας μην εχουν ουσια καμια, το κοντερ στο προφιλ εκει που λεει μηνυματα να γυρναει και ολα καλα

Φτανουν αυτα;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.398
Πόντοι
28.246
Σε παω στοιχημα οτι ανεβασανε αυτη την ηλιθιοτητα για να μην φαινονται τα αποτελεσματα και να περασουν αυτους που θελουν στον τελικο....:2funny:
Γεια σου Χελ. Εβαλες πολλα στοιχημα; Ρε σεις σκουπιδιαστες, μετα το τελος καθε ψηφοφοριας τα ιδια λεγατε, μαγειρευουν τα αποτελέσματα και τελικά μια χαρα τα βγαζανε ανακοινωση.

Σε παραδεχομαι παντως, χελ. Μια ζωη παντα μεσα πεφτεις. Για δες πως σας εχυσε στα μουτρα ακομα μια φορα, ο Ατενεζος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ​

01. Barock ... 53 ψήφοι
02. Annapurna ... 44 ψήφοι
03. Alex71 ... 42 ψήφοι
04. Kostakis 27 ... 41 ψήφοι
------------------------------------------
05. Tellys - Lakis ... 39 ψήφοι
06. Jean -Claud ... 37 ψήφοι
07. πολυζώης ... 34 ψήφοι
08. Daima 703 ... 31 ψήφοι

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
16.103
Πόντοι
4.636

Μπαροκ
Αναπουρνας
Κωστακης

Ισχυσε ο νόμος των outsiders στα Final4

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
16.103
Πόντοι
4.636
Τυπάρα ... δες το αλλιώς. Ο Λε Φακονιέρ ή ο Ζαν Μεζινέρ , μπορεί να πει κανείς ότι δεν ήταν τεράστιοι ζωγράφοι ; Απλά είχαν την ατυχία να συμπέσουν με τον Πικάσο .
πολύ σωστά! Ο φουκαράς ο Σαλιέρι, δάσκαλος του Μπετόβεν, ακόμα τρώει τη σκόνη του Μότσαρτ, 3 αιώνες μετά!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.687
Πόντοι
3.556
Για τον Αναπουρνα, το παιδι για τα θεληματα των σεξεργατριων, ο ανθρωπος που ανεβαζει κριτικες, ποσταρει φωτογραφιες και αν του ζητησεις τηλεφωνο, τον ρωτησεις ποια ειναι δεν σου απανταει, λες και ειναι για παρτη του και μονο ή του κλειστου κυκλου, που ακομα και βρεις ακρη και πας και δεν περασεις καλα και τα γραψεις θα σου ανοιξει νημα να σε βγαλει ψευτη λες και του χαλασες την εικονα της γκομενας του, του ατομου που εικοσι ατομα κραζουν μια εργαζόμενη και σαν καλος ιπποτης παει και τα βαζει με ολους λες και ολοι ειναι οι στραβοι και αυτος ο σωστος, αυτος που μπορει να ειναι μουναρα κάποια αλλα κομοδινο παει και της ανεβασει ισα και με δεκα κριτικές στο προφιλ της, το εχει κανει για πολλες αυτο, του μελους εδω μεσα που ολα του τα ποστ ειναι απλα κα μονο για να γράφει και ας μην εχουν ουσια καμια, το κοντερ στο προφιλ εκει που λεει μηνυματα να γυρναει και ολα καλα

Φτανουν αυτα;
Θα τον ψηφίσω. Αν ένα πράγμα σιχαίνομαι αυτό είναι οι πυρφόροι

Ήμουν και εγώ κάποτε , μετά είδα τον Andrew Tate και έβγαλα τεράστια αρχιδια κάτω από το πουλί μου . Σχεδόν στο μέγεθος αυτών που έχει ο Λακης

Βαθιά στην κωλοτρυπα του

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.398
Πόντοι
28.246
Αν ένα πράγμα σιχαίνομαι αυτό είναι οι πυρφόροι

Ήμουν και εγώ κάποτε
Ουδείς αναμαρτητος.

Καποτε υπηρξα και εγώ. Και συνεχιζω. Αλλα εχω και τον κοφτη μαζι μου πλεον ωστε να μην πηγαινω με σπασμενα φρενα. Ολα εχουν και ένα οριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom