Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.160
- Πόντοι
- 6.256
Γερολαδας ρε τυπε τι περιμενεις;sex volcano επικαιρος οσο ποτε κανονιζει αγοραπωλησια σκυλων
Γερολαδας ρε τυπε τι περιμενεις;sex volcano επικαιρος οσο ποτε κανονιζει αγοραπωλησια σκυλων
Εσύ μωρή κουραδα το μόνο που μπορείς να γλεντάς είναι το κωλαρακι σου στα τραβελαδικα.Και να γλεντάμε την κλαούντια.
Στη Παπούα μη περιμένεις ενσωμάτωση,γραφτεί στα αρχιδια σου...θα χουν κολατσισει τους αντιπροσώπους ήδη....Αααα!
Με την ευκαιρία να προσθέσω ότι έχουμε τεχνικά προβλήματα ενσωμάτωσης ψήφων από το Νότιο Σουδάν και την Παπούα Νέα Γουινέα.
Ένας άνδρας, θα έβαζε τεκμήρια.Ψήφισα jeljko γιατί έδινε ραντεβού για duel αλλά δεν εμφανιζόταν
Γιατί δεν μπορούν δηλαδή ;Κλαμα με τους ηλιθιους του Γεροξεκουρτη ρε μαλακες!!!
Δεν μπορει ρε μαλακες να ειστε τοσο ηλιθιοι!!!
Πες μας γι αυτό παικταρά μου, ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ......Έχω βάλει μαλακά της γης ότι ειδοποίηση υπάρχει να μου χτυπήσει μόλις μπει η ψηφοφορία.....και τρία μιλισεκοντ να διαρκέσει στο ενάμισι νανοσεκοντ θα σου πατήσει έξι ψήφους δαγκωτους....έχεις φτάσει ρε μαλακά επιτέλους στην πηγή....Ε θα πιεις νερό έστω και με το ζόρι..... ή θα βγεις μίστερ μαλακας ή τανκς....
Μαλακά και μόνο που σκέφτεσαι την κορυφή σε λίγες ώρες λαλησες....σε φαντάζομαι μπαλκόνι να παριστάνεις τον Ναπολέων και να χεις αγκαλιά το βαρύτιμο τρόπαιοΌχι ηλίθιε, εγώ σας γαμησα, ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΑ να σκούζετε εκεί στο αδελφάτο όλες μαζί, ο Σάιντ ούτε που σας τον ακούμπησε, ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΥΣΕΙ ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ.
Αντιγράφω από την αδερφή τη φίλη σουΕσπασε η πουσταρα η Κλαουντια....σε 3 φασεις πηρε μερος και βγηκε και στις 3 πρωτος με τα μπουνια!
Ο ορισμους του και πουστης και μαλακας!!!
αναθάρρησε ο τύπος που σκρολαρει πάνω και δεν βλέπει το όνομα του. παρατηρείται έντονη επιθετικότητα και αποστροφή πραγματικότηταςΕσπασε η πουσταρα η Κλαουντια....σε 3 φασεις πηρε μερος και βγηκε και στις 3 πρωτος με τα μπουνια!
Ο ορισμους του και πουστης και μαλακας!!!
ΕΝΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
01. Barock ... 53 ψήφοι
02. Annapurna ... 44 ψήφοι
03. Alex71 ... 42 ψήφοι
04. Kostakis 27 ... 41 ψήφοι
------------------------------------------
05. Tellys - Lakis ... 39 ψήφοι
06. Jean -Claud ... 37 ψήφοι
07. πολυζώης ... 34 ψήφοι
08. Daima 703 ... 31 ψήφοι
Όλοι λευκό Πύργο τώρα ρε μουνιαΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
01. Barock ... 53 ψήφοι