Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (35 μέλη και 36 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    87
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.599
Πόντοι
6.256
Κοιτα τωρα, υπερμαχε του σκουπιδιασματος πως εχει το θεμα.
Αλλοι περισσότερο, αλλοι λιγοτερο τα έχουμε τα χρονακια μας, δεν ειμαστε και 30αρηδες, αντε 40ρανταρηδες. Κάποιοι μανα δεν εχουν. Δεν σου πέρασε απο το μυαλο οταν βριζεις μανες, αν ειναι ορφανοί. Αλλα μαλλον δεν μετραει η απώλεια εδω. Εσυ ξερεις καλυτερα, αναμαρτητε, που εισσι και μορφωμένος.

Και ενταξει, κάποιοι σου βρισανε την δικια σου μανα πρωτα ωστε να εξαργυρωσεις το βρισιμο. Δεν σε κατηγορω γι αυτο. Και δεν λεω επισης για εμενα για εμενα που μου την εβρισες. Προσεχε, τι θα απαντησεις, λοιπον, γιατι στο έχω έτοιμο να στο τριψω στα μουτρα, σκουπιδιαστη του Πανεπιστημιου.

Κατα τα αλλα, καλα να μου την πεσεις εσυ, αλλα να σε σιγονταρουν μαλακες με like που μου την λες για το οτι σου προσβαλα την μνημη νεκρου συγγενικου σου προσώπου, ενω αυτοι προηγουμένως έχουν κανει το ιδιο σε εμενα. Ε, τα βλεπεις και λες ποσο υποκριτής ειναι κάποιος.
Παρόλο που είχα κάθε λόγο να σου βρίσω οτιδήποτε μετά από ότι έκανες ήταν λάθος που έβρισα την μάνα σου γιαυτό και άμεσα ζήτησα να διαγραφεί... αυτή είναι η διαφορά όσων έχουν αρχιδια και όσων δεν έχουν.

Για τους άλλους που λες είναι δικό τους θέμα αλλα όσοι το εχουν κανει αυτό είναι το ίδιο απαράδεκτοι με σένα.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
5
Like
3.023
Πόντοι
736
Σου έχω πει να προσέχεις τα κογιότ που κάνεις (ειδικά απέναντι)....
Λοιπόν βρες μια μελαχρινούλα, βάλε της να φοράει ένα τσεμπέρι και τα λέμε το 2025 :headbaning1:
ΓΚΡ δεν ήρθες για μάθημα, κανόνισε να πας προπατζίδικο μεθαύριο :sunglasses:
δασκαλε μολις γυρισα ..σε ξανθο δεν μας κανει?:coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.539
Πόντοι
2.596
δασκαλε μολις γυρισα ..σε ξανθο δεν μας κανει?:coffee:
Αφού θα φοράει τσεμπέρι τουρκάλα σαν θα είναι!
Και αν έχω πιει λίγο ξύδι την πέφτω οπουδήποτε!
Λοιπόν μιλάμε στην Οχιά, ρίξε εκεί σήμα.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.948
Πόντοι
6.056
Επίσης ο κύριος Μπιρλας είναι μαζι με τον κύριο Σαιντ.. εναντιον του κυριου - δύσκολο όνομα με 4 στη μεση- εναντίον του κυρίου Σταλόνε που ονομάζεται Λάκης.
Ολοι εναντίον του κυρίου Μπαροκ.
Ενω υπάρχει και ενας κύριος Λευτέρης που είναι απο την Κρήτη..που δεν δέχεται οτι τον λένε Λευτερη.
Σε αντίθεση με τον κύριο Καρλότο που είναι απο Κρήτη και είναι εναντίον του κυρίου Πολυζωη.
Επισης ο κυριος Αθηναίος τους κοχλιους τους ονομαζει χοχλιους.
Ο κυριος Σαιντ τσακωνεται με τον κύριο Σταλονε που τον αναφέρει κυριο Λάκη , για κάτι φαλτσετες και κατι ρολογια.
Kλαιω ρε μαλακα:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.881
Πόντοι
3.556
Παρόλο που είχα κάθε λόγο να σου βρίσω οτιδήποτε μετά από ότι έκανες ήταν λάθος που έβρισα την μάνα σου γιαυτό και άμεσα ζήτησα να διαγραφεί... αυτή είναι η διαφορά όσων έχουν αρχιδια και όσων δεν έχουν.

Για τους άλλους που λες είναι δικό τους θέμα αλλα όσοι το εχουν κανει αυτό είναι το ίδιο απαράδεκτοι με σένα.
σε αντίθεση με το πουστρακι τη κλαουντια που έχει γεμίσει το σαη με ΞΠΓ. :coffee:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.479
Πόντοι
2.646
Επίσης ο κύριος Μπιρλας είναι μαζι με τον κύριο Σαιντ.. εναντιον του κυριου - δύσκολο όνομα με 4 στη μεση- εναντίον του κυρίου Σταλόνε που ονομάζεται Λάκης.
Ολοι εναντίον του κυρίου Μπαροκ.
Ενω υπάρχει και ενας κύριος Λευτέρης που είναι απο την Κρήτη..που δεν δέχεται οτι τον λένε Λευτερη.
Σε αντίθεση με τον κύριο Καρλότο που είναι απο Κρήτη και είναι εναντίον του κυρίου Πολυζωη.
Επισης ο κυριος Αθηναίος τους κοχλιους τους ονομαζει χοχλιους.
Ο κυριος Σαιντ τσακωνεται με τον κύριο Σταλονε που τον αναφέρει κυριο Λάκη , για κάτι φαλτσετες και κατι ρολογια.
Φρανσεζα ρε τυπε, ήμαρτον

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
411
Πόντοι
21
ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΧΤΑ. Τι λέτε και εσείς? :coffee:
Υπάρχει και η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΨΗΦΟΥ, αν την έχεις ακουστά.
Ειδικεύεται σε αυτήν, η διεφθαρμένη ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ.

Τελευταία τροποποίηση:

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
8.152
Πόντοι
2.046
Κυριε Μπαρμπαγιάννη

Η Φραντζέσκα ποιος είναι ;

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.174
Πόντοι
11.096
Κυριε Πρόεδρε

Οχι οτι εχω τίποτα με τον ανθρωπο..

Ξεχασατε να βάλετε στην ψηφοφορία ενα απο τα παλιοτερα μέλη.. που δεν είναι μαλακας

Αλλα Γαμαει με τις Καλτσες..

Προτείνω να κυρηχθούνε ακυρες οι ψηφοφοριες με αριθμο πρωτοκολλου : 6969 / Β / bou.

Nα επαναληφθούνε..

Και να συνεχίσουμε να βριζόμαστε..

Panos 1978 -
Μεντορας :
@dimigoall

Ειδικός Συμβουλος

@professor x ..
Πανουλη ποια σέ πότισε ρε φίλε; :think:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.948
Πόντοι
6.056
Κυριε Μπαρμπαγιάννη

Η Φραντζέσκα ποιος είναι ;
:coffee::confused::confused::confused:
frantzeska_big_brother-750x430.jpg

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
8.152
Πόντοι
2.046
Πανουλη ποια σέ πότισε ρε φίλε; :think:
Κατεβηκα στο ισόγειο της πολυκατοικίας και εξω απο τα ρολογια της ΔΕΗ κάποιος είχε αφήσει ενα πούρο μεσα σε ενα πλαστικο με το καπάκι κουμπωμένο.

Το άνοιξα και το καπνισα..

Μπηκα μετα στο νήμα για τον κυριο Μαλάκα και πλέον ηταν πιο ξεκαθαρα στο μυαλο μου, ολο αυτό που γινότανε.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.298
Πόντοι
12.056
:2funny::2funny:
Άντε ρε Τασούλη, και ανησύχησα :headbang::headbang::headbang:
Τώρα μάλιστα, είσαι ο μαλάκας που όλοι αγαπήσαμε.:rockon::rockon::rockon:
Στο είπα αυτά από κοντά θα μου τα πεις.... τελικά στην έδειξε την μαλαπερδα δεν μου είπες Γιωργάκη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom