Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.599
- Πόντοι
- 6.256
Παρόλο που είχα κάθε λόγο να σου βρίσω οτιδήποτε μετά από ότι έκανες ήταν λάθος που έβρισα την μάνα σου γιαυτό και άμεσα ζήτησα να διαγραφεί... αυτή είναι η διαφορά όσων έχουν αρχιδια και όσων δεν έχουν.Κοιτα τωρα, υπερμαχε του σκουπιδιασματος πως εχει το θεμα.
Αλλοι περισσότερο, αλλοι λιγοτερο τα έχουμε τα χρονακια μας, δεν ειμαστε και 30αρηδες, αντε 40ρανταρηδες. Κάποιοι μανα δεν εχουν. Δεν σου πέρασε απο το μυαλο οταν βριζεις μανες, αν ειναι ορφανοί. Αλλα μαλλον δεν μετραει η απώλεια εδω. Εσυ ξερεις καλυτερα, αναμαρτητε, που εισσι και μορφωμένος.
Και ενταξει, κάποιοι σου βρισανε την δικια σου μανα πρωτα ωστε να εξαργυρωσεις το βρισιμο. Δεν σε κατηγορω γι αυτο. Και δεν λεω επισης για εμενα για εμενα που μου την εβρισες. Προσεχε, τι θα απαντησεις, λοιπον, γιατι στο έχω έτοιμο να στο τριψω στα μουτρα, σκουπιδιαστη του Πανεπιστημιου.
Κατα τα αλλα, καλα να μου την πεσεις εσυ, αλλα να σε σιγονταρουν μαλακες με like που μου την λες για το οτι σου προσβαλα την μνημη νεκρου συγγενικου σου προσώπου, ενω αυτοι προηγουμένως έχουν κανει το ιδιο σε εμενα. Ε, τα βλεπεις και λες ποσο υποκριτής ειναι κάποιος.
Για τους άλλους που λες είναι δικό τους θέμα αλλα όσοι το εχουν κανει αυτό είναι το ίδιο απαράδεκτοι με σένα.