Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (16 μέλη και 10 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    74
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.293
Πόντοι
12.056
:2funny::2funny::2funny:
Βρε Τασούλη αγράμματε, ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις. Αναφερόμουν στον γενικότερο όγκο του the Saint. Ναι ρε, αυτουνού που τον αποκαλούσες ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟ. Θυμάσαι το μήνυμα στο viber, που έστειλες στην ξανθια Ουκρανή, μετά το ραντεβού της μαζί του;;;
Να σου θυμήσω λοιπόν!
"Ελα ρε κουκλα, τελείωσες με τον ιπποποταμο;;"

:happy::happy::happy:

Για τότε που την "μανατζάριζες" λέω :2funny::2funny:
δυστυχως για εσενα δεν υπαρχει τετοιο πραγμα :grin:αν υπαρχει βαλτο τωρα γελοιε πουστριγκο :gay:υπαρχουν αλλα που τα εχω κρατησει :wink::D:ο αγιος δεν σου απαντα για τον ογκο τπου αλλα για αυτο που ποθεις γλυκεια μου μπουτανα το :alivedick:
πουσταριο.JPG

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
411
Πόντοι
21
δυστυχως για εσενα δεν υπαρχει τετοιο πραγμα . αν υπαρχει βαλτο τωρα γελοιε πουστριγκο ....υπαρχουν αλλα που τα εχω κρατησει ...ο αγιος δεν σου απαντα για τον ογκο τπου αλλα για αυτο που ποθεις γλυκεια μου μπουτανα το :alivedick::2funny::2funny::2funny::2funny:
πουσταριο.JPG
Συγκεντρώσου Τασούλη!!!
Εγώ δεν διαχειριζόμουνα τα κινητά των πουτάνων, ούτε έκανα έλεγχο στα μηνύματα για να δω τι ραντεβου ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ έκαναν.
:headbang::headbang::headbang:
Κατάλαβες αγαπημένε μας νταβατζάκο του κώλου;;;:happy::happy::happy:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.293
Πόντοι
12.056
Συγκεντρώσου Τασούλη!!!
Εγώ δεν διαχειριζόμουνα τα κινητά των πουτάνων, ούτε έκανα έλεγχο στα μηνύματα για δω τι ραντεβου ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ έκαναν.
:headbang::headbang::headbang:
Κατάλαβες αγαπημένε μας νταβατζάκο του κώλου;;;:happy::happy::happy:
καλα σου ειπα αυτα θα μου τα πεις εν καιρω :D::wink:πες μας το αλλο τι γινεται εισαι πουτσογλυφτης η σκετος γλυφτης :coffee:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.218
Πόντοι
27.261

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
411
Πόντοι
21
καλα σου ειπα αυτα θα μου τα πεις εν καιρω :D::wink:πες μας το αλλο τι γινεται εισαι πουτσογλυφτης η σκετος γλυφτης :coffee:
Σου έχω πει κι άλλη φορά, αυτά είναι αστειάκια επιπέδου Δημοτικού.
Δεν σου αρμόζουν ρε Τάσο!
Βάλε κανένα βιντεάκι με τον τεράστιο Στάθη Ψάλτη ή τον Κώστα Τσάκωνα. Αν βάλεις δε και Χαρρυ Κλυνν, θα το απογειώσεις!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.293
Πόντοι
12.056
Σου έχω πει κι άλλη φορά, αυτά είναι αστειάκια επιπέδου Δημοτικού.
Δεν σου αρμόζουν ρε Τάσο!
Βάλε κανένα βιντεάκι με τον τεράστιο Στάθη Ψάλτη ή τον Κώστα Τσάκωνα. Αν βάλεις δε και Χαρρυ Κλυνν, θα το απογειώσεις!
καληνυχτα πουτσογλυφτη στα εχω πει και στα πμ οταν γινεις αντρας απο αναρχιδο πουστρακι που εισαι ελα να μιλησεις μαζι μου

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
411
Πόντοι
21
καληνυχτα πουτσογλυφτη στα εχω πει και στα πμ οταν γινεις αντρας απο αναρχιδο πουστρακι που εισαι ελα να μιλησεις μαζι μου
Ρε Τάσαρε, κουλάρισε!
Την πλακίτσα μας κάνουμε ρε.
Το ότι απέτυχες ως νταβατζής.
Το ότι είσαι μεγάλος παραμυθάς.
Το ότι είσαι κουραδόμαγκας κλπ κλπ
Όλα αυτά μας δίνουν αφορμή για δούλεμα.
Αν δεν ρουφιάνευες και γονονταν μπαν λογαριασμοί, αν δεν τραμπούκιζες σε κάθε μήνυμα που έγραφα και αν δεν ήθελες να κάνεις κουμάντο ποια γαμάμε και πότε, θα είχες γλιτώσει αυτό το ξεφτιλίκι.:headbang::headbang::headbang:
Συμμαζέψου, έστω και τώρα, και θα δεις τι ώραια που θα περνάμε!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.293
Πόντοι
12.056
Ρε Τάσαρε, κουλάρισε!
Την πλακίτσα μας κάνουμε ρε.
Το ότι απέτυχες ως νταβατζής.
Το ότι είσαι μεγάλος παραμυθάς.
Το ότι είσαι κουραδόμαγκας κλπ κλπ
Όλα αυτά μας δίνουν αφορμή για δούλεμα.
Αν δεν ρουφιάνευες και γονονταν μπαν λογαριασμοί, αν δεν τραμπούκιζες σε κάθε μήνυμα που έγραφα και αν δεν ήθελες να κάνεις κουμάντο ποια γαμάμε και πότε, θα είχες γλιτώσει αυτό το ξεφτιλίκι.:headbang::headbang::headbang:
Συμμαζέψου, έστω και τώρα, και θα δεις τι ώραια που θα περνάμε!
σου ειπα αυτα θα μου τα πεις απο κοντα και θα υπαρχουν και καμερες ναι μην κανει κανεις μας τον μαγκα

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
411
Πόντοι
21
σου ειπα αυτα θα μου τα πεις απο κοντα και θα υπαρχουν και καμερες ναι μην κανει κανεις μας τον μαγκα
Εγώ σε προσκάλεσα ΤΡΕΙΣ (3) φορές στον Πριαμο Βουλιαγμένης, που έχει και κάμερες όπως ξέρεις. ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ.
Την μια φορά θα είχες δει και ποια πηδηξα, για να σου κάνω έκπληξη!
Συμμαζέψου Τάσο και όλα θα πάνε καλά.

ΥΓ. Είμαστε και "γειτονάκια" ρε και στην Αθήνα και στα παράλια του Σαρωνικού. Κρίμα είναι να τσακωνόμαστε!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.293
Πόντοι
12.056
Εγώ σε προσκάλεσα ΤΡΕΙΣ (3) φορές στον Πριαμο Βουλιαγμένης, που έχει και κάμερες όπως ξέρεις. ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ.
Την μια φορά θα είχες δει και ποια πηδηξα, για να σου κάνω έκπληξη!
Συμμαζέψου Τάσο και όλα θα πάνε καλά.

ΥΓ. Είμαστε και "γειτονάκια" ρε και στην Αθήνα και στα παράλια του Σαρωνικού. Κρίμα είναι να τσακωνόμαστε!
αυτα απο κοντα αναρχιδο πουστρακι θα περασει πολυ ομορφα ο κωλος σου

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.571
Πόντοι
28.246
Ναι να πω τι δηλαδη;Οτι σκουπιδιαζα καποιον;Ανηκουστο πραγματικα....:confused:

Νταξει θα μπορουσα να βριζω νεκρους βεβαια οπως ο Ζεμπου....υπαρχουν παντα χειροτερα.κλ
Κοιτα τωρα, υπερμαχε του σκουπιδιασματος πως εχει το θεμα.
Αλλοι περισσότερο, αλλοι λιγοτερο τα έχουμε τα χρονακια μας, δεν ειμαστε και 30αρηδες, αντε 40ρανταρηδες. Κάποιοι μανα δεν εχουν. Δεν σου πέρασε απο το μυαλο οταν βριζεις μανες, αν ειναι ορφανοί. Αλλα μαλλον δεν μετραει η απώλεια εδω. Εσυ ξερεις καλυτερα, αναμαρτητε, που εισσι και μορφωμένος.

Και ενταξει, κάποιοι σου βρισανε την δικια σου μανα πρωτα ωστε να εξαργυρωσεις το βρισιμο. Δεν σε κατηγορω γι αυτο. Και δεν λεω επισης για εμενα για εμενα που μου την εβρισες. Προσεχε, τι θα απαντησεις, λοιπον, γιατι στο έχω έτοιμο να στο τριψω στα μουτρα, σκουπιδιαστη του Πανεπιστημιου.

Κατα τα αλλα, καλα να μου την πεσεις εσυ, αλλα να σε σιγονταρουν μαλακες με like που μου την λες για το οτι σου προσβαλα την μνημη νεκρου συγγενικου σου προσώπου, ενω αυτοι προηγουμένως έχουν κανει το ιδιο σε εμενα. Ε, τα βλεπεις και λες ποσο υποκριτής ειναι κάποιος.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.612
Πόντοι
5.006

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.977
Πόντοι
12.756
εχει φυγει πολυ ακαλυπτη επιταγη τις τελευταιες ωρες....:coffee:
Τακη σε αφηνω στο ποδι μου γιατι εγω θα πρεπει να φυγω και δεν θα εχω κινητο κτλ για κανα 3ημερο

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom