kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.428
- Πόντοι
- 2.356
θα αλλαξει με δικαστικη αποφαση για να μην παρεις συνταξη...Τι 68 ρε τυπε?Τοτε διαβαζα σε εφημεριδα τα επεισοδια στην Γαλλια τον Μαη
θα αλλαξει με δικαστικη αποφαση για να μην παρεις συνταξη...Τι 68 ρε τυπε?Τοτε διαβαζα σε εφημεριδα τα επεισοδια στην Γαλλια τον Μαη
κάτι θες να πεις αλλά δεν το λες ξεκάθαραKoιτα να δεις που κουμπωνουν ολα,εγραψα για τα ενοικιαστηρια και ειπα μετα για τις ρυζογκοφρετες να τονισω την κατρακυλα του σαη.Και ως δια μαγειας τα ενοικιαστηρια τα ζητησε ο ρυζογκοφρετας
Ισως οι ρυζογκοφρετες επηρεασαν την οραση σουκάτι θες να πεις αλλά δεν το λες ξεκάθαρα
δεν ήξερα ότι το κόψιμο επηρεάζει την όρασηΙσως οι ρυζογκοφρετες επηρεασαν την οραση σου
Για να σας βγάλει στη σέντρα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, δε σας χάλασε. Στο λακη βασιστήκατε ρε ΗΛΙΘΙΟΙ, ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ και σας έκανε ρόμπες.
Για να σας βγάλει στη σέντρα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, δε σας χάλασε. Στο λακη βασιστήκατε ρε ΗΛΙΘΙΟΙ, ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ και σας έκανε ρόμπες.
Φανταστειτε τι ακούει ο Λακης τώρα που τους έδωσε στεγνα. Τρέμουν μην βγουν κι αλλα πμ που ισως αναφερει τα δικα τους ονοματα για το τακιμιασμα.Δεν είναι ανάγκη να ασχολείστε πλέον.
Ένα μόλις ποστ πιο πάνω, ο μπαγλαματζής παραδέχτηκε, αυτό που 2 σελίδες πριν, αρνιόταν κατηγορηματικά. Ότι δηλαδή έχει ανταλλάξει π.μ με το Νιπλη .
Είναι πλέον σε τέτοιο πανικό, που για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αυτό αναιρούνται συνεχώς.
ρε συ εμένα βρήκες να το παίξεις τρέλα εγώ έγραψα για τα πουστρακια που τραβάνε σκριν σοτ από πμ και τα στέλνουν σε άλλα μέλη.Δεν είναι ανάγκη να ασχολείστε πλέον.
Ένα μόλις ποστ πιο πάνω, ο μπαγλαματζής παραδέχτηκε, αυτό που 2 σελίδες πριν, αρνιόταν κατηγορηματικά. Ότι δηλαδή έχει ανταλλάξει π.μ με το Νιπλη .
Είναι πλέον σε τέτοιο πανικό, που για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αυτό αναιρούνται συνεχώς.
Αντέχουμε οι παλιοί για λίγο ακόμα.Θα ξημερώσει μια μέρα που στο μπου θα έχουν μείνει μόνο τα παιδιά που είναι σήμερα 20 και κάτω. Θα κάνουν διαγωνισμό για το Mr Controversial όπου θα υπάρχουν πολιτικά ορθές συζητήσεις όπως "μη μου απευθύνεσαι με το μαν" και "μπορείς να μην είσαι τόσο επιθετικός;" και όποιον ψηφίζουν πρώτο μετά θα του κάνουν cancel και στη συνέχεια θα του ζητάνε συγγνώμη.
Δε θα ήθελα να ζήσω αυτή τη μέρα
Σιγά να μην τον πιάσουν, άμα τη κήρυξη του πολέμου θα κατεβάσει το σώβρακο (στρίνγκο) και θα τρέχει στον ωχθρό.Φανταστειτε τι ακούει ο Λακης τώρα που τους έδωσε στεγνα. Τρέμουν μην βγουν κι αλλα πμ που ισως αναφερει τα δικα τους ονοματα για το τακιμιασμα.
Λακη. Για πολεμο κανεις εσυ λεμε. Με το που θα σε πιάσουν, μην με βαρατε θα τα πω ολα, θα φωναζεις.
ρε συ εμένα βρήκες να το παίξεις τρέλα εγώ έγραψα για τα πουστρακια που τραβάνε σκριν σοτ από πμ και τα στέλνουν σε άλλα μέλη.
και μου λες ότι έκανα το ίδιο με νιπλη
ότι δηλαδή τράβηξα σοτ από πμ με άλλα μέλη και τα έκανα πάσα στο νιπλη για να ρουφιανέψω. η’ γενικά ότι ρουφιάνεψα κάποιον στον νιπλη έστω στο μιλητό.
σου απαντάω ρε θεατρίνε έχεις κανένα να δείξεις; αν σου στείλω πμ όλη τη συνομιλία με νιπλη θα βγεις να πεις ότι έκανες μαλακια;
ρε πουθενά να πούμε … εγώ δεν ρουφιάνεψα στην έξω ζωή με δικογραφίες στη πλάτη μου για οπαδικά που θα κατέβαζες περίοδο αν τις έβλεπες . λες να έχω ανάγκη να ρουφιανέψω στα πμ;
τελοσπαντων γαμησε το . προχωράμε
Ναι ηλίθιε, ότι πεις, όταν γίνεστε ρόμπα ΘΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ. ΚΑΙ κλίκα στησατε για να έχετε ψήφους και ναΜαλακα δεν παιζει να υπαρχει πιο ηλιθιος εμβιος οργανισμος στον πλανητη απο σενα...
Συμπλήρωσα τα κενά...Τι κάθεσαι και γράφεις ρε στο σούργελο
Έχει βγάλει ο ίδιος pm που είχαμε ανταλλάξει.
Έχει βγάλει pm που του έστειλαν τα άλλα καθίκια του συναφιού του ........
Μετά ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ , ΠΑΝΤΑ,
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
ότι του έστειλα εγώ pm κατά λάθος τώρα πριν λίγες μέρες !!!!!!
Ο Zebu αλλαξε την ψηφο του και μπορει να την ξανα αλλάξει.
Ανεβάζω εγώ από το συνοπτικό πίνακα των pm
τη σειρά που δείχνει την αλληλουχία των pm μαζί του
και δείχνει ΠΡΩΤΟ pm το 2021 ... και τελευταίο Γενάρη το 2023 !!!!!!!!
Ο Cretan336 δεν ειναι ο Legteris38?
Λέει ... ότι μπορεί να υπάρχει και άλλη αλληλουχία pm μεταξύ 2 μελών
ανέβασέ τη , του γράφω !!!!!!!!!
Και μετά ... λέει ότι δεν ανεβάζει pm !!!!!!!!
Κοιτά να δεις που μπορεί ν α παραδέχτηκε τελικά ότι έχουν κάνει και κλίκα των 10 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Αλλά αυτός παραδέχθηκε εσχάτως πως "ζει το τώρα" στο μπου, τι άλλο να πεις, εδώ είναι η ζωή του, ΕΔΩ.Δεν είναι ανάγκη να ασχολείστε πλέον.
Όλη η κρεμ Ντε λα κρεμ μαζεμένη στο σαη ρε πουστικεγώ δεν ρουφιάνεψα στην έξω ζωή με δικογραφίες στη πλάτη μου για οπαδικά
Πάλι ξέχασες τον 5073/2023 που δε λέει να μας αναλύσει ο ΑλληλουχιαςΣυμπλήρωσα τα κενά...