Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (24 μέλη και 28 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

• Ακροατής

• alex 71

• Annapurna

• anon (Wild Card)

• barock

• BigMountain (Wild Card)

• Boubookis (Wild Card)

• daima 703 (Wild Card)

• Hellraiser4Ever (Wild Card)

• jean-Claud

• John 100

• Kachaplias

• Kalogero

• Karlotos (Wild Card)

• Kostakis 27

• Lion7 (Wild Card)

• Maximilien

• Νίπλης

• papaphilips

• πολυζωης

• RETRO (Wild Card)

• tellystalone6969

• The Saint*

• Zebu

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.885
Πόντοι
3.656
Koιτα να δεις που κουμπωνουν ολα,εγραψα για τα ενοικιαστηρια και ειπα μετα για τις ρυζογκοφρετες να τονισω την κατρακυλα του σαη.Και ως δια μαγειας τα ενοικιαστηρια τα ζητησε ο ρυζογκοφρετας:dunno::confused::confused::confused::coffee::coffee:
κάτι θες να πεις αλλά δεν το λες ξεκάθαρα :confused:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.978
Πόντοι
25.467
Για να σας βγάλει στη σέντρα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, δε σας χάλασε. Στο λακη βασιστήκατε ρε ΗΛΙΘΙΟΙ, ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ και σας έκανε ρόμπες.

Δεν είναι ανάγκη να ασχολείστε πλέον.

Ένα μόλις ποστ πιο πάνω, ο μπαγλαματζής παραδέχτηκε, αυτό που 2 σελίδες πριν, αρνιόταν κατηγορηματικά. Ότι δηλαδή έχει ανταλλάξει π.μ με το Νιπλη .:coffee:

Είναι πλέον σε τέτοιο πανικό, που για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αυτό αναιρούνται συνεχώς.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.375
Πόντοι
3.846
Θα ξημερώσει μια μέρα που στο μπου θα έχουν μείνει μόνο τα παιδιά που είναι σήμερα 20 και κάτω. Θα κάνουν διαγωνισμό για το Mr Controversial όπου θα υπάρχουν πολιτικά ορθές συζητήσεις όπως "μη μου απευθύνεσαι με το μαν" και "μπορείς να μην είσαι τόσο επιθετικός;" και όποιον ψηφίζουν πρώτο μετά θα του κάνουν cancel και στη συνέχεια θα του ζητάνε συγγνώμη.

Δε θα ήθελα να ζήσω αυτή τη μέρα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.523
Πόντοι
28.246
Για να σας βγάλει στη σέντρα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, δε σας χάλασε. Στο λακη βασιστήκατε ρε ΗΛΙΘΙΟΙ, ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ και σας έκανε ρόμπες.

Ένα μόλις ποστ πιο πάνω, ο μπαγλαματζής παραδέχτηκε, αυτό που 2 σελίδες πριν, αρνιόταν κατηγορηματικά. Ότι δηλαδή έχει ανταλλάξει π.μ με το Νιπλη .:coffee:

Είναι πλέον σε τέτοιο πανικό, που για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αυτό αναιρούνται συνεχώς.
Φανταστειτε τι ακούει ο Λακης τώρα που τους έδωσε στεγνα. Τρέμουν μην βγουν κι αλλα πμ που ισως αναφερει τα δικα τους ονοματα για το τακιμιασμα.

Λακη. Για πολεμο κανεις εσυ λεμε. Με το που θα σε πιάσουν, μην με βαρατε θα τα πω ολα, θα φωναζεις.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.760
Πόντοι
3.556

ρε συ εμένα βρήκες να το παίξεις τρέλα :tooth::tooth::tooth: εγώ έγραψα για τα πουστρακια που τραβάνε σκριν σοτ από πμ και τα στέλνουν σε άλλα μέλη.

και μου λες ότι έκανα το ίδιο με νιπλη

ότι δηλαδή τράβηξα σοτ από πμ με άλλα μέλη και τα έκανα πάσα στο νιπλη για να ρουφιανέψω. η’ γενικά ότι ρουφιάνεψα κάποιον στον νιπλη έστω στο μιλητό.

σου απαντάω ρε θεατρίνε έχεις κανένα να δείξεις; αν σου στείλω πμ όλη τη συνομιλία με νιπλη θα βγεις να πεις ότι έκανες μαλακια;

ρε πουθενά να πούμε … εγώ δεν ρουφιάνεψα στην έξω ζωή με δικογραφίες στη πλάτη μου για οπαδικά που θα κατέβαζες περίοδο αν τις έβλεπες . λες να έχω ανάγκη να ρουφιανέψω στα πμ;

τελοσπαντων γαμησε το . προχωράμε

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.013
Πόντοι
1.706
Θα ξημερώσει μια μέρα που στο μπου θα έχουν μείνει μόνο τα παιδιά που είναι σήμερα 20 και κάτω. Θα κάνουν διαγωνισμό για το Mr Controversial όπου θα υπάρχουν πολιτικά ορθές συζητήσεις όπως "μη μου απευθύνεσαι με το μαν" και "μπορείς να μην είσαι τόσο επιθετικός;" και όποιον ψηφίζουν πρώτο μετά θα του κάνουν cancel και στη συνέχεια θα του ζητάνε συγγνώμη.

Δε θα ήθελα να ζήσω αυτή τη μέρα
Αντέχουμε οι παλιοί για λίγο ακόμα.
Όχι πολύ, λίγο.
Θα ξεστραβωθούν τα γατάκια.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.013
Πόντοι
1.706
Φανταστειτε τι ακούει ο Λακης τώρα που τους έδωσε στεγνα. Τρέμουν μην βγουν κι αλλα πμ που ισως αναφερει τα δικα τους ονοματα για το τακιμιασμα.

Λακη. Για πολεμο κανεις εσυ λεμε. Με το που θα σε πιάσουν, μην με βαρατε θα τα πω ολα, θα φωναζεις.
Σιγά να μην τον πιάσουν, άμα τη κήρυξη του πολέμου θα κατεβάσει το σώβρακο (στρίνγκο) και θα τρέχει στον ωχθρό.
Ο ΠΟΥΣΤΗΣ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.270
Πόντοι
6.056
ρε συ εμένα βρήκες να το παίξεις τρέλα :tooth::tooth::tooth: εγώ έγραψα για τα πουστρακια που τραβάνε σκριν σοτ από πμ και τα στέλνουν σε άλλα μέλη.

και μου λες ότι έκανα το ίδιο με νιπλη

ότι δηλαδή τράβηξα σοτ από πμ με άλλα μέλη και τα έκανα πάσα στο νιπλη για να ρουφιανέψω. η’ γενικά ότι ρουφιάνεψα κάποιον στον νιπλη έστω στο μιλητό.

σου απαντάω ρε θεατρίνε έχεις κανένα να δείξεις; αν σου στείλω πμ όλη τη συνομιλία με νιπλη θα βγεις να πεις ότι έκανες μαλακια;

ρε πουθενά να πούμε … εγώ δεν ρουφιάνεψα στην έξω ζωή με δικογραφίες στη πλάτη μου για οπαδικά που θα κατέβαζες περίοδο αν τις έβλεπες . λες να έχω ανάγκη να ρουφιανέψω στα πμ;

τελοσπαντων γαμησε το . προχωράμε

Τι κάθεσαι και γράφεις ρε στο σούργελο

Έχει βγάλει ο ίδιος pm που είχαμε ανταλλάξει.
Έχει βγάλει pm που του έστειλαν τα άλλα καθίκια του συναφιού του ........

Μετά ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ , ΠΑΝΤΑ,
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ

ότι του έστειλα εγώ pm κατά λάθος τώρα πριν λίγες μέρες !!!!!!

Ανεβάζω εγώ από το συνοπτικό πίνακα των pm
τη σειρά που δείχνει την αλληλουχία των pm μαζί του
και δείχνει ΠΡΩΤΟ pm το 2021 ... και τελευταίο Γενάρη το 2023 !!!!!!!!

Λέει ... ότι μπορεί να υπάρχει και άλλη αλληλουχία pm μεταξύ 2 μελών

ανέβασέ τη , του γράφω !!!!!!!!!

Και μετά ... λέει ότι δεν ανεβάζει pm !!!!!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.237
Πόντοι
5.506
Μαλακα δεν παιζει να υπαρχει πιο ηλιθιος εμβιος οργανισμος στον πλανητη απο σενα...:tooth:
Ναι ηλίθιε, ότι πεις, όταν γίνεστε ρόμπα ΘΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ. ΚΑΙ κλίκα στησατε για να έχετε ψήφους και να ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ σκουπιδιαζετε ΚΑΙ κλώνους ψάχνατε να μαζέψετε και μαρτυρατε χωρίς ξύλο, ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΕΣ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.523
Πόντοι
28.246
Τι κάθεσαι και γράφεις ρε στο σούργελο

Έχει βγάλει ο ίδιος pm που είχαμε ανταλλάξει.
Έχει βγάλει pm που του έστειλαν τα άλλα καθίκια του συναφιού του ........

Μετά ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ , ΠΑΝΤΑ,
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ

ότι του έστειλα εγώ pm κατά λάθος τώρα πριν λίγες μέρες !!!!!!

Ο Zebu αλλαξε την ψηφο του και μπορει να την ξανα αλλάξει.

Ανεβάζω εγώ από το συνοπτικό πίνακα των pm
τη σειρά που δείχνει την αλληλουχία των pm μαζί του
και δείχνει ΠΡΩΤΟ pm το 2021 ... και τελευταίο Γενάρη το 2023 !!!!!!!!

Ο Cretan336 δεν ειναι ο Legteris38?

Λέει ... ότι μπορεί να υπάρχει και άλλη αλληλουχία pm μεταξύ 2 μελών

ανέβασέ τη , του γράφω !!!!!!!!!

Και μετά ... λέει ότι δεν ανεβάζει pm !!!!!!!!
Συμπλήρωσα τα κενά...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.237
Πόντοι
5.506

Κοιτά να δεις που μπορεί ν α παραδέχτηκε τελικά ότι έχουν κάνει και κλίκα των 10 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Αλλά αυτός παραδέχθηκε εσχάτως πως "ζει το τώρα" στο μπου, τι άλλο να πεις, εδώ είναι η ζωή του, ΕΔΩ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.270
Πόντοι
6.056
cruise-ship.gif

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.237
Πόντοι
5.506
εγώ δεν ρουφιάνεψα στην έξω ζωή με δικογραφίες στη πλάτη μου για οπαδικά
Όλη η κρεμ Ντε λα κρεμ μαζεμένη στο σαη ρε πουστικ :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Εν τω μεταξύ ο τύπος μπαγλαμαδάκι για το περιεχόμενο των πμ ακόμα

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.516
Πόντοι
2.596
ΨΨ @Magi η πουτανίτσα η Μίντλεσμπρο - το ξαργύρωσα είπαμε - το έφερε 3-3 τελικα!!

ΓΚΡ ΑΥΡΙΟ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ => Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ!

Δεν κατεβαίνω προπατζίδικο και ψώνια ίσως πλακώσουν οι γνωστοί τουρκόγυφτοι και θα θέλουν κεράσματα και θα τους δώσω μια ντούντα :2funny: ή γενικά θα με ζαλίζουν με τα στοιχήματα, δεν με παρατάνε καλά τους έχω κυνηγήσει....

ΨΨ @Lady Alexia τι λέει η άλλη Ντίβα;
Ρέγγε;
Ρέγγα ή Σκορπίνα;
Με ζάλισαν τα κομπιούτερ και οι αριθμοί :confused: θα με βοηθήσεις :rolleyes: :cry:
Μην αρχίσεις τα ναζιάρικα κογιότ απέναντι να σου πω τι έδωσε η Αγγλία, ε Κατσαριδάκι μου φοβάμαι μην με καρφώσεις στο ΣΔΟΕ :rose:σου είπαμε έχω ανοίξει λογαριασμό για την αρχοντιά σου κι έρχονται ρούβλια την Πρωτοχρονιά για το κοινό μας καλό :kiss-mark:

Συνημμένα

• Προπατζής - απειλητικό κογιότ!.jpg
    Προπατζής - απειλητικό κογιότ!.jpg
    57,2 KB · Εμφανίσεις: 2
  • Αρχείο στοιχημάτων.jpg
    Αρχείο στοιχημάτων.jpg
    266,5 KB · Εμφανίσεις: 2
  • 3 ΣΤΑ 4 ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ.jpg
    3 ΣΤΑ 4 ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ.jpg
    247,2 KB · Εμφανίσεις: 2
  • ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΧ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ.....jpg
    ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΧ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ.....jpg