barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.235
- Πόντοι
- 5.506
Χρυσή σου έχει κάνει την κωλοτρυπιδα ο Άγιος, ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑΜόνο για ... χρυσή σαμπάνια δεν μπορεί κανείς να συζητήσει με την Κλαούντια ....
Χρυσή σου έχει κάνει την κωλοτρυπιδα ο Άγιος, ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑΜόνο για ... χρυσή σαμπάνια δεν μπορεί κανείς να συζητήσει με την Κλαούντια ....
Αύριο τα σπουδαίααχ καλε τρομαξα εσυ μεχρι χθες ελεγες οτι κρυφτηκαμε.... σημερα τι αλλαξε ο ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΨΕΥΤΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ μπαγλαμας!!!
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ @πολυζωης
Εσύ ετοιμάσου....Έτσι ρε Τάσαρε!!!! Βρίσε, απείλησε, συκοφάντησε, κάνε τραμπούκα δυνατή!
Ο Tassos Karipidis ή Πολυζώης, που όλοι αγαπήσαμε, είναι εδώ!!!
Θα νικήσουμε Τάσαρε!!!
Γρήγορα στο κομμωτήριο μωρή κουραδα, πήρες αέρα και σταμάτησες να διαγράφεις και τα ποστ σου, ΑΔΕΡΦΑΡΑ.Εχουμε γυναικα στην παρεα, τη magi, δε σε χρειαζομαστε, φευγεις οπως εισαι
Ο γερομπισμπίκης .... μην τα μπερδέψειΑμα δεν θυμασαι πες στον Γερομπισμπικη να στα βρει αυτος.....
α τυπε ρουφιανηλικια ψαχνεις τωρα?τυπε με την ευκαιρία , σε μια δόση πριν ο άγιος είπε ότι έχει πμ που λες μαλακιες για μένα και τον χελ.
ισχύει;
αν όχι προχωράμε και όλα καλά
Ο γερομπισμπίκης .... μην τα μπερδέψειμε της Κλαούντιας
και του πάνε τίποτε pm που μυρίζουνκάτουροχρυσή σαμπάνια
Αυτά δεν είναι ρουφιανιλικια τύπε, όταν τους βολεύουν είναι καλά ρουφιανιλικια.α τυπε ρουφιανηλικια ψαχνεις τωρα?
δε ξερω δεν ειδα δεν ακουσαΑυτά δεν είναι ρουφιανιλικια τύπε, όταν τους βολεύουν είναι καλά ρουφιανιλικια.
ΚΟΤΑΡΕΣ.
Οταν το χατηρακι του χελ δεν γινεται, οταν εχεις αλλη απόψη από αυτον και γενικα οταν δεν συμφωνεις μαζί του, ο Χελακος σε βαζει στοχο και σου κολλαει ονοματα. Προσεχε μην σε βγαλει και... πρεζακια μονο και μονο για να σου κολλησει την ρετσινια και να αρχισει με τα φιλαρακια του το μπουλινγκ για παρτη σου. Πρεπει να συμφωνεις με τον Χελ. ΤΕΛΟΣ.Αγαπητέ κύριε Χελ.
Δε θα βάλω σκρίνσοτ με τις συνομιλίες εντός της ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ επειδή είναι ιδιωτικές συνομιλίες. Έχω δηλώσει ότι δεν έχω πρόβλημα να είμαι υποψήφιος και όταν μπήκα παλιότερα ούτε 20 ψήφους δεν πήρα. Αλλά δε βγάζω εγώ τους υποψήφιους, εγώ μόνο τον κονφερασιέ κάνω για να γελάει ο κόσμος. Αν με ενδιέφεραν κατινιές και συμμαχίες, θα ψήφιζα εσένα που με βρίζεις (είτε για πλάκα είτε για σοβαρά).
Θες εσύ να με ψηφίσεις; Κάνε δικό σου νήμα με τους δικούς σου υποψήφιους αφού δε σου γίνεται το χατίρι.
Αναγνωρίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θίγονται όταν μαζεύουν ψήφους, ειδικά όταν στη φανερή βλέπουν από ποιους τους μαζεύουν και στενοχωριούνται. Αν κι εγώ όταν υπήρξα υποψήφιους είχα βγει από τους πρώτους, θα είχα προβληματιστεί.
Σκεφτείτε λοιπόν τα παρακάτω:
- Πόσοι έχουν κακή άποψη για σας στην προσωπική σας ζωή;
- Αν είχαμε μονοσταυρίες εσείς που παίρνετε λίγους ψήφους, πιστεύετε ότι θα είχατε τους ίδιους ψήφους; ή σας ψηφίζουν όσους τους έχετε ψηφίσει;
- Νομίζετε ότι εδώ είναι απλά μια ψηφοφορία ,εντάξει ο Γιωργάκης είναι ο μαλάκας της τάξης και τέλος; Μα σε αυτή την περίπτωση θα βάζαμε κρυφή για τους 84, 4 μέρες διάρκεια και τέρμα. Όλες οι ανατροπές, η φανερή, οι όμιλοι, οι γραφικότητες που γράφω εγώ, όλα αυτά γίνονται για να αρχίσει η καυλάντα τώρα που δε δουλεύουμε (δε λέω για σένα σύντροφε Αθηναίε) και να σπάσουμε πλάκα. Ακόμη και οι κλίκες, οι συνομωσίες, τα κλωνάρια είναι για κάποιους μια μορφή ψυχαγωγίας, σαν επιτραπέζιο ή σαν rpg. Αν δεν το χαβαλεδιάσουμε λίγο τότε τι νόημα έχει; Θα ήταν σαν να κάνουμε γκάλοπ τι προτιμάτε μελομακάρονα ή κουραμπιέδες.
Χαλαρώστε κι απολαύστε το. Και όποιος νιώθει ότι η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ του γάμησε τις γιορτές, μπορεί εύκολα να πάρει το διαγωνισμό του χρόνου και να τον τρέξει όπως νομίζει ότι είναι το σωστό.
Κάτι μαλακισμενα γατάκια είναι που νιαουρίζουν για να μην ακούγονται τα κλανιδια της φίλης τους της κότας που έχει χεστει πάνω της μη βγουν κι αλλά πουστριλικια στη φορα.δε ξερω δεν ειδα δεν ακουσα
κατι νιαου νιαου μονο στα κεραμιδια αντιληφθηκα αλλα θα ηταν κανενας σκυλος που μαθαινει ξενες γλωσσες
δεν ψάχνω. ρωτάω στα ίσα και δημόσια αν κάποιος λέρωσε το στόμα του για πάρτη μου. εχει διαφορά από το να τραβάω σοτ και να στέλνω πμ αλλωνων σε τρίτους. έλα μαν άστο . εγώ νόμιζα που σε είχα διαβάσει πιο παλιά ότι σουν άλλη εντελώς φάση. οχι κατινα και μαντάμ σουσου. τα πάμεα τυπε ρουφιανηλικια ψαχνεις τωρα?
Έλα μωρέ με το ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.Οταν το χατηρακι του χελ δεν γινεται, οταν εχεις αλλη απόψη από αυτον και γενικα οταν δεν συμφωνεις μαζί του, ο Χελακος σε βαζει στοχο και σου κολλαει ονοματα. Προσεχε μην σε βγαλιε και... πρεζακια μονο και μονο για να σου κολλησιε την ρετσινια και να αρχισει με τα φιλαρακια του το μπουλινγκ για παρτη σου. Πρεπει να συμφωνεις με τον Χελ. ΤΕΛΟΣ.
Οσο για το Μελομακαρινα VS κουραμπιεδες η ψηφοφορια εγινε στο τι τσίμπησες μαν. Μια ψηφο μαζεψαν οι κουραμπιεδες και αυτην απο λαθος του Νιπλη. Ειχε και διπλες μεσα, αλλα και αυτες πηρανε τα αρχιδια μου.
Ρε τρομπα ρουφιανηλικια ειναι να ρωταει αυτον που εστειλε το pm αμα εγραψε κατι για αυτον;α τυπε ρουφιανηλικια ψαχνεις τωρα?
Λέγε αγαπημένο μου φιλαράκι, πόσες φορές με ψήφισες, μεταξύ μας είμαστε.Κλαούντια πανηγυρίζει από τώρα το θρίαμβό της ;
τι σιχαμενοι ρουφιάνοι που ειστε ρε μαλακα. ουτε για παρέα , ούτε για δρόμο , ούτε για πουθενά δεν είστε . πουστρακια. με το πρώτο δέσιμο θα δίνατε και τον αδελφό σας στους τσεους.
κωλοτρυπιδες που κάνετε καριέρα εδώ μέσα με τα πμ και τα σου πα μου πες.
μεχρι αυριο σε βλεπω ΠΡΩΤΟ και σε αυτον τον ομιλοΑύριο τα σπουδαία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ ετοιμάσου....