stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.506
- Πόντοι
- 566
θα βγει 1ος ο Μπαρόκ
τον υμνούν οι ποιητές
ποιος μπαρόκ ρε Λαδάκη;;;; εδώ έχουμε τραλαλάκη να πούμε .....
θα βγει 1ος ο Μπαρόκ
τον υμνούν οι ποιητές
Μην ψαρωνεις. Φαινεται απο το screenshot οτι ειναι απο τον kachaplia το πμ. Του το εστειλε πακετακι σαν καλος ρουφιανοςΜεταξύ εμού και του TheSaint , υπάρχει μόνο μία αλληλουχία pm ....
αυτή που έβαλα φωτό ... έχει τον τίτλο που είχε βάλει αυτός ...
και έχει πρώτο pm το 2021 .... και τελευταίο ΓΕΝΑΡΗ 2023 !!!!!
Και φυσικά δεν υπάρχει καμία αλληλουχία μηνημάτων ... τον τρέχοντα μήνα !!!!
Καμία , ανάμεσα σε μένα και αυτόν .
αφου σου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη αλληλουχια ρε αρχιδι!!!!Αν νομίζετε ότι με τις ύβρεις που εξαπολύετε θα νευριάσω και θα βγάλω και τα π.μ. της άλλης αλληλουχίας στον τάκο, σας πληροφορώ ότι ναι μεν είμαι μαλάκας άλλα όχι και μέθυσος με μόνιμη βλάβη από το αλκοόλ σαν και εσάς, ώστε να σας κάνω την χάρη, και να ξαναγράφετε σεντόνια για το πόσο άνανδρο και σκουπίδι είναι αυτός που βγάζει π.μ. στη φόρα.
Αυτά, και τέλος αυτό το θέμα από εμένα.
Το ξέρω . Δεν σηκώνει αμφιβολία.Μην ψαρωνεις. Φαινεται απο το screenshot οτι ειναι απο τον kachaplia το πμ. Του το εστειλε πακετακι σαν καλος ρουφιανος
ποιος μπαρόκ ρε Λαδάκη;;;; εδώ έχουμε τραλαλάκη να πούμε .....
Η μόνη αλληλουχία pm μεταξύ μας είναι αυτή που έβαλα.
Πρώτο pm το 2021
και τελευταίο ΓΕΝΑΡΗ 2023 .
Είσαι ένα μηδενικό , ψεύτης, τίποτε.
Δηλαδή τώρα που διαπιστώσατε πόσο εκτεθήκατε όταν πριν λίγα λεπτά υποστηρίζατε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα δεύτερης αλληλουχίας επικοινωνίας με π.μ. μεταξύ δύο νικς, κάνατε επική κωλοτούμπα και το επιχείρημά σας τώρα πια, στρέφεται στον άξονα ότι υπήρχε μία και μόνη αλληλουχία.
Από ότι βλέπω το πάτε όπως με τις φαλτσέτες. Πρώτα ήταν σκουριασμένες, μετά δεν ήταν σκουριασμένες αλλά ήταν vintage, και μετά όταν σας εξήγησα το πότε της αγόρασα και πώς, το γυρίσατε στο ότι ήταν φτηνιάρικες.
Τα ίδια και για το ρολόι. Στην αρχή το βγάλατε κάλπικο, και μετά όταν έπεσαν τα πιστοποιητικά γνησιότητος, το γυρίσατε στο ότι πρόκειται για ένα ευτελές ατσάλινο, που μεταχειρισμένο κοστίζει ψίχουλα.
Τα πάντα υπάρχουν καταγεγραμμένα, κύριε.
Ρε μαλάκα .... πως πετάς έτσι την μπάλα στην εξέδρα ;;;
Σου ζήτησα εγώ ποτέ φαλτσέτες ή ρολόγια ή το πιστόλι σου ρε μαλάκα ;
Σου ζήτησα ποτέ τίποτε;
14 χρονια χεσμένο σε έχω και στο γράφω συνέχεια ....
Με τον ass kavlos γράφαμε μαλακίες για συνάντηση στη γλυφάδα ...
και πετάχτηκες σαν την ψωλή μέσα από το σώβρακο .....και έλεγες να έρθουμε στη γειτονιά σου !!
και ενώ κάναμε χαβαλέ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΡΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ .... έβαλες φωτό τα ρολόγια σου...
βάλτα εκεί που ξέρεις ........
καλά για τις φαλτσέτες .... ντράπηκε η ντροπή !!!!!
ζητάς φωτογραφική κόντρα ... με φαλτσέτες ....
και βάζεις μία 50 χρονών ........
και δύο που δεν ξυρίζουν !!!!!!!
Επειδή παρακαλάς σαν τη χήρα ........
θα δου βάλω μία ή δύο φωτογραφίες για να σε ξεφτιλίσω ....
θα αργήσουν όμως ....
και θα σέρνεσαι !!!!!!
Για την ώρα κρατάμε
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ pm που λες από μένα σε σένα,
είναι άλλο ένα ψέμμα σου.
τι σιχαμενοι ρουφιάνοι που ειστε ρε μαλακα. ουτε για παρέα , ούτε για δρόμο , ούτε για πουθενά δεν είστε . πουστρακια. με το πρώτο δέσιμο θα δίνατε και τον αδελφό σας στους τσεους.
κωλοτρυπιδες που κάνετε καριέρα εδώ μέσα με τα πμ και τα σου πα μου πες.
καλλιο ρουφιανος και τιμιος, παρα χειραγωγημενος και ξεπουλημενοςπάρε μια ψήφο τώρα από μένα. γιατί όσο δίκιο και να έχεις ρουφιάνια με πμ στη φόρα;; καλημέρα ρουφιάνε
Θα παρεξηγηθουν αρκετοι πατριωτες με αυτοΜε στιαπου κατάφερε ο ντόπας να ξεγλυστρισει παλι από την πρωτιά,μονόδρομος οι ψήφοι σε κλωνάρια boobookies,karlotos,kamarotos ,πως τον λένε,non stop πρηξοπουτσι για λόγους που κανείς δεν έχει καταλάβει,λογικά λευκοί ιππότες πουτανων η τι φαση
Συν φιανοςρου κατσαπλιας,ούτε που τον ξέρω,απογόνων μαυραγοριτων κατοχής φάση ανταλλαγή ένα μπουκάλι ελαιόλαδο με 5/6 καλλιεργήσιμα στρέμματα
Αν η κολγκειτ δεν είναι triple action μην κάνεις τον κόπο...έχω φωτογραφία ένα σαμπουάν αξε που πήρα από σκλαβενίτη και μια οδοντόκρεμα κολγκειτ να ανεβάσω να γίνεις της πουτάνας?
για κάρτα εγγύησης θα βάλω την απόδειξη
Προσέξατε την διατύπωση;
Άνανδροι και σκατά, είναι μόνο όσοι βγάζουν π.μ. στον τάκο.
Γι αυτούς που φτιάχνουν κλώνους και προσπαθούν να ψήσουν μέσω π.μ. και άλλους να φτιάξουν κι αυτοί, ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΈΝΤΑ.