You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr. Μαλάκας 2024
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 86K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (15 μέλη και 10 επισκέπτες)
Αν θέλεις κάτι άλλο η επιτροπή μπορεί να κάνει παρεμβάσεις.ωραια τα φτιαξατε λιγακι τα ονοματα και απέκτησε νοημα..
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.170
- Πόντοι
- 5.506
Δεν καταλαβαίνει ο ΜΑΛΑΚΑΣ, δεν καταλαβαίνει ΤΟ ΒΟΔΙ. Και 'γώ το πρωί άλλαξα την πρώτη ψηφοφορία μου, για την ακρίβεια εκτός από τους κλασσικους ΜΑΛΑΚΕΣ που ψήφισα, @Hellraiser4Ever @jean-Claud @Νίπλης @RETRO @tellystalone6969 και κάνα δυο ξεμπαρκους, κοπάνησα και μια στον @barock . Αλλά αργότερα είδα ότι αυτό αφαιρέθηκε από τις επιλογές, ΜΟΝΟ ΤΟ ΖΩΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.Δεν γινεται πλεον να γινει αλλαγη, Λακη. Μεχρι την ωρα που υπήρχε δυνατότητα την αλλαξα. Δεν το ειχα πάρει πρεφα οτι αφαιρεθηκε η δυνατότητα.
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.346
- Πόντοι
- 3.656
Σκεφτομαστε να αφαιρεσουμε το σκουπιδοσακουΛΑΚΗ απο τον διαγωνισμο,να του δωσουμε τον τιτλο "ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ",μπας και σταματησει να σπαει παπαρια με τον λευτερη λευτερη λευτερη σ'εχω γραμμενο στο παλιο μου το τεφτερι...
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.170
- Πόντοι
- 5.506
Ρε κεφάλα και 'σύ, ψήφισες αυτό το κόσμημα τον συνοπαδο σου;;;καλα εγω την εριξα καρφι μονοκουκι στο μουνοπανο τον χελ που βριζει μερα νυχτα τον κυριο μαρινακη....
δεν αλλαζει με τιποτα...
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.170
- Πόντοι
- 5.506
Να στο συμπληρωσω παλι;
Ο Λευτερης38 δεν είναι ο cretan336. Η ανάποδα πάει; Μπερδεύτηκα.
Ξέχασες τον 5073/2023
Όχι μισές δουλειές όμως, να συνεννοηθείτε με τη διοίκηση να του το κολλήσουν κάτω από το νικ......Σκεφτομαστε να αφαιρεσουμε το σκουπιδοσακουΛΑΚΗ απο τον διαγωνισμο,να του δωσουμε τον τιτλο "ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ",μπας και σταματησει να σπαει παπαρια με τον λευτερη λευτερη λευτερη σ'εχω γραμμενο στο παλιο μου το τεφτερι...
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.346
- Πόντοι
- 3.656
Πηγαινε σε οποιο σαιτ θες,σε οτι φορουμ θες..πηγαινε σε φορουμ για τον μεσογειακο τετιγγα και ρωτα αν ξερον τον τελλοσταλονο..Όχι μισές δουλειές όμως, να συνεννοηθείτε με τη διοίκηση να του το κολλήσουν κάτω από το νικ......
Οι μισοι θα σου πουν οτι ειναι μαλακας και οι αλλοι μισοι οτι ειναι σκουπιδι...
τι να τους κανεις τους επισημους τιτλους!!!!!
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.448
- Πόντοι
- 2.646
Φρατζεσκααααααααααα
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.544
- Πόντοι
- 5.006
εισαι ψιχουλα τελικαδεν ψηφισα ταχαμου φιλο ολυμπιακου γιατι τοχει χασει και θα βαραει το κεφαλι σο καλοριφερ μεχρι αυτοκτονιας....τον λυπαμαι τακη
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.785
- Πόντοι
- 25.467
βαλτε και μια επιλογη ολοι οι βαζελοι. χρονια πολλα αγορια.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.864
- Πόντοι
- 12.756
τυπε παιζει πολυ σοβαρα αν οσο εγραφες αυτη την σειρα σου εκαναν εγκεφαλογράφημα να ηταν μια ευθεία γραμμηΑρχικη επιλογη μου ητανε ο RETRO αλλα δεν παει καλα σε αυτον τον γυρο. Εσυ την ειχες μεγαλύτερη αναγκη και την αλλαξα απο αυτον σε εσενα. Αν καποιος αλλος στην συνεχεια την χρειαστεί περισσοτερο απο εσενα, θα την αλλαξω παλι.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.864
- Πόντοι
- 12.756
Ρε μαλάκα .... είδες τι δηλώνει ο ηλίθιος ο Zebu ;;;
Ο πιο βλάκας μάλλον από το σκυλολόϊ ... μαρτυράει χωρίς ξύλο ...
Άλλαξε ήδη την ψήφο του ...
και θα την ξανα αλλάξει !!!!!!
Των υπολοίπων ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ;;;;
Τι ξεφτίλες είναι αυτοί ρε ;;
τυπε εμενα το παρασημο απο αυτο τον διαγωνισμο ειναι οτι με ψηφισε ο εξαφανισμενος Αλεξ71
Βγηκε απο την κρύπτη του για να ψηφίσει , προσπαθει με τοσο κόπο να αποδειξει οτι απέκτησε ζωή αλλα δεν άντεξε , εσπασε και μπηκε να ψηφισει
Ε τον τενεκε ναπουμε
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 162
- Like
- 31.314
- Πόντοι
- 32.548
Για αυτούς που με ψήφισαν.
Συνημμένα
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.785
- Πόντοι
- 25.467
Είδε ο Hell .... ότι ο πρόεδρας ... αμφισβητεί ότι είναι ιατρός ;;;;;;;;
Θα ζητήσει μάλλον να του βάλει τονόμετρο αέρος , διαθλασίμετρα κτλ ....
Μετά από βασικές φωτογραφίες, θα του ζητήσει διαγράμματα πλακέτας εκάστου μηχανήματος ...
πιστοποιήσης .... κτλ ...
Αν δεν τα βάλει ... θα ακολουθήσουν 6.783.467.896.436.788 posts
και 7.896.436.788 ψηφοφορίες ....
Είπε ήδη .... ότι δεν είναι ούτε καν νοσηλευτής χειρουργείου .... αλλά μέχρι τραυματιοφορέας ....
Μετά θα γίνει καντινιέρης ορόφου παθολογικής ....
μετά βοηθός καντινιέρη εξωτερικών .....
μετά περιπτεράς έξω από κέντρο υγείας .....
μετά λεωφοριατζής που μεταφέρει βορειοελλαδίτες σε ιατρεία στη μπίτολα .... κοκ .
Ράστον απάντων εστίν αυτόν εξαπατήσαι. Ό γαρ βούλεται, τούθ’ έκαστος και οιείται.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.864
- Πόντοι
- 12.756
Ράστον απάντων εστίν αυτόν εξαπατήσαι. Ό γαρ βούλεται, τούθ’ έκαστος και οιείται.
Habemus papam
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις
- 11K