Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (10 μέλη και 21 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

• Ακροατής

• alex 71

• Annapurna

• anon (Wild Card)

• barock

• BigMountain (Wild Card)

• Boubookis (Wild Card)

• daima 703 (Wild Card)

• Hellraiser4Ever (Wild Card)

• jean-Claud

• John 100

• Kachaplias

• Kalogero

• Karlotos (Wild Card)

• Kostakis 27

• Lion7 (Wild Card)

• Maximilien

• Νίπλης

• papaphilips

• πολυζωης

• RETRO (Wild Card)

• tellystalone6969

• The Saint*

• Zebu

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.806
Πόντοι
12.756
Banoffee-Pie.jpg

Σε λίγα λεπτά θα σου χτυπάνε τα κουδούνια με χριστουγεννιάτικο πεσκέσι, καλοφάγωτο
τσιμπησες αναφορα , πιο μικρες φωτο θα βαζεις :coffee::coffee:

ΛΕΥΤΕΡΗ

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.280
Πόντοι
1.406
εχεις ετοιμασει κανα
1735049731777.jpeg
Δούλευα σαν τα γαμημενα ξωτικά του Σάντα Κλάους αυτές τις μέρες
Τη νύχτα των Χριστουγέννων θα τον επισκεφτούν τα φαντάσματα των κλώνων τον Εμπενιζερ της Γλυφάδας :sunglasses:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.689
Πόντοι
12.756
Δούλευα σαν τα γαμημενα ξωτικά του Σάντα Κλάους αυτές τις μέρες
Τη νύχτα των Χριστουγέννων θα τον επισκεφτούν τα φαντάσματα των κλώνων τον Εμπενιζερ της Γλυφάδας :sunglasses:
to paizei kai kala den trexei kastano...
μολις ξεκινησει η φαση τον κοβω να χωνει ζαναξ στις φρεσκοκατεψυγμενες καραβιδες του:coffee:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.534
Πόντοι
206
Σου φαίνεται ότι κάνει χαβαλέ ο Σαιντ;
Έχει και καιρό να γράψει ο Σάρουμαν ... που είναι ειδικός για περιπτώσεις σαν του Σαίντ ...

Πόσες ψηφοφορίες έχει βάλει με εμένα στόχο αποκλειστικά , έχεις μετρήσει ;
Σε πόσα post του με αναφέρει ;
Έχει ήδη ... ανακοινώσει και ... επερχόμενες ψηφοφορίες που θα βάλει ... μέσα στο Γενάρη !
Ποιός ξέρει πόσες ακόμη.

Έχει τεράστιο κόμπλεξ το άτομο.

Ο Σάρουμαν , ως ειδικός , θα το ανέλυε καλύτερα. Είναι ξεκάθαρο πάντως , ότι είναι ψυχιατρική περίπτωση.
Εγώ λέω να πάμε για μπυρόνια όλοι μαζί (χωρίς φαλτσέτες κλπ καραγκιοζιλίκια) και να κόψετε τις μλκιες :grouphug::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.806
Πόντοι
12.756
Μπα!!!

Δεν πωλούνται φραντσεζες στο Ελλάντα. Μόνο ο Λάκης έχει. Αλλά νομίζω ότι τον κώλο του τον αποτριχώνει με κερί.

Κρίμα να χαραμίσει το τέλειο ακονισμα που κάνει στη φραντσέζα, για να ξυρίσει κωλότριχες. :coffee:

Να φερω μια παραλληλη εισαγωγη που εχω μια ΙΚΕ ανοιχτη , να τσιμπησω και λιγο ΦΠΑ που θελω για κατι μικροεξοδα ;; :coffee::coffee:

Εχουν ζητηση αυτες οι μαλακίες στην Ελλαδα ; ή θα αρχιζω να τις μοιραζω δωρεαν διάθεση στους ασβερκους εδω και θα κοβουν λαρυγγια σε όλο το λεκανοπέδιο :coffee:

• Ουάου
Αντιδράσεις: Nubic

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
991
Πόντοι
81
Πάντα είσαι σκουπίδι Σαιντ.
Σου έχω στοιχειώσει τη ζωή.

Μεταξύ κάθε προφίλ μου , μεσολαβούσαν μήνες ως και χρόνια.

Συνέχισε να διδάσκεις όμως.
Τους νέους.
Να τους δείχνεις πως είναι ένας αποτυχημένος μεσήλικας.
Θα είναι μεγάλη επιτυχία να τους διδάξεις, να μη σου μοιάσουν . Σε τίποτε.
Τυπε εισαι σκληρος. Κοιτουσα παλιες αναρτησεις του κ. the Saint και εκτος απο χαζουλης και μικροτσουτσουνος ειδα οτι ειναι ενα ατομο με ευαισθησιες.
Δεν ξερω αν υπαρχει ενα θεμα αποκλειστηκα για αυτον, αλλα αν δεν υπαρχει καλο θα ειναι να δημιουργηθει ωστε να εχουμε μaζεμενα τα ποσταρισματα του τιτανοτεραστιου the Saint.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.689
Πόντοι
12.756
Τυπε εισαι σκληρος. Κοιτουσα παλιες αναρτησεις του κ. the Saint και εκτος απο χαζουλης και μικροτσουτσουνος ειδα οτι ειναι ενα ατομο με ευαισθησιες.
Δεν ξερω αν υπαρχει ενα θεμα αποκλειστηκα για αυτον, αλλα αν δεν υπαρχει καλο θα ειναι να δημιουργηθει ωστε να εχουμε μaζεμενα τα ποσταρισματα του τιτανοτεραστιου the Saint.
Υπαρχει...
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ THE SAINT

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.152
Πόντοι
6.056
Εγώ λέω να πάμε για μπυρόνια όλοι μαζί (χωρίς φαλτσέτες κλπ καραγκιοζιλίκια) και να κόψετε τις μλκιες :grouphug::confused:
Τύπε, χωρίς καμία πλάκα, έχω ξεκαθαρίσει , ότι με καθίκια σαν τον Σαιντ, το Γλυφομουνίξ, το Μπίρλα , το Μπαρόκ κτλ όχι απλά δεν θα ήθελα καλημέρα, δεν θα ήθελα ούτε να τους βλέπω.
Αν μέναν απέναντί μου, μπορεί να έβαζα λεύκες ή κυπαρίσια να μην τους βλέπω.
Δεν είμαστε πολιτικοί , να το παίζουμε ότι τα έχουμε με όλους καλά.

Πρόκειται για σιχάματα.
Απεναντίας τον Άλεξ , παρόλη την πολιτική διαφωνία μας, τον θεωρώ καλό παιδί και γαμώ τα άτομα,
αλλά το κομματικό του κόλλημα, δεν του επιτρέπει να ανεχτεί άτομα που δεν είναι γαλάζια κομματόσκυλα.
Οι περισσότεροι χρήστες, ήταν πάντα οκ άτομα ή τέλος πάντων δεν ήταν ενοχλητικοί.
Ακόμη και όταν ... χεζόμασταν ... είχε χαβαλά και πλάκα πχ Λόπεζ ... ας καβλος ... και πολλοί άλλοι.
Οι προαναφερθέντες όμως, είναι θλιβερές εξαιρέσεις.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.385
Πόντοι
3.556
Πάντα είσαι σκουπίδι Σαιντ.
Σου έχω στοιχειώσει τη ζωή.

Ανάμεσα σε δύο προφίλ μου , μεσολαβούσαν μήνες ως και χρόνια.

Συνέχισε να διδάσκεις όμως.
Τους νέους.
Να τους δείχνεις πως είναι ένας αποτυχημένος μεσήλικας.
Θα είναι μεγάλη επιτυχία να τους διδάξεις, να μη σου μοιάσουν . Σε τίποτε.
Μιλάει ο άνθρωπος που συνέχεια μας λέει γι τη λίστα, και μου ξεμπλόκαρε κόσμο για να ρίξει μπινελίκι.

Σίγουρα , ο Άγιος είναι που έχει το πρόβλημα

Τσού ρε Λακη

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
991
Πόντοι
81
Ακόμη και όταν ... χεζόμασταν ... είχε χαβαλά και πλάκα πχ Λόπεζ ... ας καβλος ... και πολλοί άλλοι.
Που τον θυμηθηκες τον Εκτορ Λοπεζ ρε τυπε ? Εχει εξαφανιστει χρονια, ας ειναι ελαφρυ το χωμα..........

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.806
Πόντοι
12.756
Τύπε, χωρίς καμία πλάκα, έχω ξεκαθαρίσει , ότι με καθίκια σαν τον Σαιντ, το Γλυφομουνίξ, το Μπίρλα , το Μπαρόκ κτλ όχι απλά δεν θα ήθελα καλημέρα, δεν θα ήθελα ούτε να τους βλέπω.

Πρόκειται για σιχάματα.
Απεναντίας τον Άλεξ , παρόλη την πολιτική διαφωνία μας, τον θεωρώ καλό παιδί και γαμώ τα άτομα,
αλλά το κομματικό του κόλλημα, δεν του επιτρέπει να ανεχτεί άτομα που δεν είναι γαλάζια κομματόσκυλα.
Οι περισσότεροι χρήστες, ήταν πάντα οκ άτομα ή τέλος πάντων δεν ήταν ενοχλητικοί.

Μου ξέχασες τον Λευτερη και με στεναχωρεις :confused::confused::confused::confused:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.385
Πόντοι
3.556

Πρόκειται για σιχάματα.
αλλα εδώ είσαι μωρή πετουγια και μας απαντάς

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.707
Πόντοι
25.467
Να φερω μια παραλληλη εισαγωγη που εχω μια ΙΚΕ ανοιχτη , να τσιμπησω και λιγο ΦΠΑ που θελω για κατι μικροεξοδα ;; :coffee::coffee:

Εχουν ζητηση αυτες οι μαλακίες στην Ελλαδα ; ή θα αρχιζω να τις μοιραζω δωρεαν διάθεση στους ασβερκους εδω και θα κοβουν λαρυγγια σε όλο το λεκανοπέδιο :coffee:

Όχι ρε σεις. Ποιός μαλάκας αγοράζει γαλλικό μέταλλο, όταν το γερμανικό είναι τρεις φορές καλύτερο σε ανοχές και 30 % φθηνότερο;

Μόνο κάτι μαλάκες σαν το Λάκη, αν και αμφιβάλλω ότι είναι τόσο τέρμα μαλάκας για να έχει δώσει 3 μηνιατικά του για να την αγοράσει. :coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.419
Πόντοι
28.246
Μιλάει ο άνθρωπος που συνέχεια μας λέει γι τη λίστα, και μου ξεμπλόκαρε κόσμο για να ρίξει μπινελίκι.

Σίγουρα , ο Άγιος είναι που έχει το πρόβλημα

Τσού ρε Λακη
Ολοι εχουμε προβλημα. Ο μονος που δεν ειναι προβληματικος ειναι ο Λακης

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.385
Πόντοι
3.556
Μειώνονται οι ψήφοι και του Σταλόνε και του Γκεουλα

Ξεροχυνω στην προοπτική να μείνουν και οι δυο εκτός τετράδας και οι μισές ψήφοι τους να είναι οι ίδιοι οι κλώνοι τους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ολοι εχουμε προβλημα. Ο μονος που δεν ειναι προβληματικος ειναι ο Λακης
Μου θυμίζει μια πρώην μου, αλλα γενικά του πάει ο γυναικείος ρόλος του Λακη

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.628
Πόντοι
3.556
ισχύει τυπε παλιά είχε κόντρα με μερικούς παπουληδες πιο παλεουρες και σκληρά μέλη. θυμάμαι παλιά όταν διάβαζα το σαη ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ένα μέλος νομίζω ο αιδιοληχος ληξιαρχος κάπως έτσι τον είχε τραμπουκισει ,τον έβριζε φουλ, αλλά δεν θυμάμαι το λόγο. γενικά ο μπροεδρας εκνεύριζε πολύ κόσμο τον είχαν στη μπούκα. για αυτό και άρχοντας ο μπλιζαρντ του είχε ανοίξει νήμα. αλλά παρόλα αυτά ο μπροεδρας επιβίωσε και τελικά κατέκτησε το νήμα των παπουληδων. ώσπου στο τέλος του πρότειναν να αναλάβει τους παπουληδες καθώς ήταν το μόνο βαρύ ακκαου που έμεινε στο σαη . και ζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα :wanker::wanker::wanker:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.152
Πόντοι
6.056
Είναι ευφυϊκός τύπος που έχει γνώσεις σε αρκετούς τομείς. Και συχνά γράφει με χιούμορ.
Έχει όμως μεγάλα προβλήματα. Θυμίζει κάτι ... παλιούς ΝΔκράτες .... είτε μέσης ηλικίας ...
που αν μετακομίσει κανείς κοντά τους ... ενοχλούνται ... που τόλμησε να βρεθεί γείτονάς τους ....
είτε μαθητικής ηλικίας ... που αν πάει καινούριος μαθητής στο ιδιωτικό τους σχολείο ...
ενοχλούνται που τόλμησε να βρεθεί εκεί ... και προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν ήταν άξιος.

Συνδιασμός ανασφάλειας, υπαρξιακού κόμπλεξ και απότομες μεταπτώσεις
από σύμπλεγμα ανωτερότητας που προκαλεί έχθρα προς τους άλλους ... που θέλουν να δείξουν ότι είναι κατώτεροί τους ... σε σύμπλεγμα κατωτερότητας που τους δημιουργεί η περιστασιακή συνειδητοποίηση της δικής τους αποτυχίας ως προς τους στόχους που είχαν οι ίδιοι θέσει κάποτε στη ζωή τους.
Αυτός ο παθολογικός ψυχισμός, πάντα βγάζει αντικοινωνικότητα και απομονωτισμό/εσωστρέφεια .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom