Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.806
- Πόντοι
- 12.756
τσιμπησες αναφορα , πιο μικρες φωτο θα βαζεις
Σε λίγα λεπτά θα σου χτυπάνε τα κουδούνια με χριστουγεννιάτικο πεσκέσι, καλοφάγωτο
ΛΕΥΤΕΡΗ
τσιμπησες αναφορα , πιο μικρες φωτο θα βαζεις
Σε λίγα λεπτά θα σου χτυπάνε τα κουδούνια με χριστουγεννιάτικο πεσκέσι, καλοφάγωτο
Δούλευα σαν τα γαμημενα ξωτικά του Σάντα Κλάους αυτές τις μέρεςεχεις ετοιμασει κανα
to paizei kai kala den trexei kastano...Δούλευα σαν τα γαμημενα ξωτικά του Σάντα Κλάους αυτές τις μέρες
Τη νύχτα των Χριστουγέννων θα τον επισκεφτούν τα φαντάσματα των κλώνων τον Εμπενιζερ της Γλυφάδας
Εγώ λέω να πάμε για μπυρόνια όλοι μαζί (χωρίς φαλτσέτες κλπ καραγκιοζιλίκια) και να κόψετε τις μλκιεςΣου φαίνεται ότι κάνει χαβαλέ ο Σαιντ;
Έχει και καιρό να γράψει ο Σάρουμαν ... που είναι ειδικός για περιπτώσεις σαν του Σαίντ ...
Πόσες ψηφοφορίες έχει βάλει με εμένα στόχο αποκλειστικά , έχεις μετρήσει ;
Σε πόσα post του με αναφέρει ;
Έχει ήδη ... ανακοινώσει και ... επερχόμενες ψηφοφορίες που θα βάλει ... μέσα στο Γενάρη !
Ποιός ξέρει πόσες ακόμη.
Έχει τεράστιο κόμπλεξ το άτομο.
Ο Σάρουμαν , ως ειδικός , θα το ανέλυε καλύτερα. Είναι ξεκάθαρο πάντως , ότι είναι ψυχιατρική περίπτωση.
Κεφαλαία.τσιμπησες αναφορα , πιο μικρες φωτο θα βαζεις
ΛΕΥΤΕΡΗ
Μπα!!!
Δεν πωλούνται φραντσεζες στο Ελλάντα. Μόνο ο Λάκης έχει. Αλλά νομίζω ότι τον κώλο του τον αποτριχώνει με κερί.
Κρίμα να χαραμίσει το τέλειο ακονισμα που κάνει στη φραντσέζα, για να ξυρίσει κωλότριχες.
Εγώ λέω να πάμε για μπυρόνια όλοι μαζί (χωρίς φαλτσέτες κλπ καραγκιοζιλίκια) και να κόψετε τις μλκιες
Τυπε εισαι σκληρος. Κοιτουσα παλιες αναρτησεις του κ. the Saint και εκτος απο χαζουλης και μικροτσουτσουνος ειδα οτι ειναι ενα ατομο με ευαισθησιες.Πάντα είσαι σκουπίδι Σαιντ.
Σου έχω στοιχειώσει τη ζωή.
Μεταξύ κάθε προφίλ μου , μεσολαβούσαν μήνες ως και χρόνια.
Συνέχισε να διδάσκεις όμως.
Τους νέους.
Να τους δείχνεις πως είναι ένας αποτυχημένος μεσήλικας.
Θα είναι μεγάλη επιτυχία να τους διδάξεις, να μη σου μοιάσουν . Σε τίποτε.
Υπαρχει...Τυπε εισαι σκληρος. Κοιτουσα παλιες αναρτησεις του κ. the Saint και εκτος απο χαζουλης και μικροτσουτσουνος ειδα οτι ειναι ενα ατομο με ευαισθησιες.
Δεν ξερω αν υπαρχει ενα θεμα αποκλειστηκα για αυτον, αλλα αν δεν υπαρχει καλο θα ειναι να δημιουργηθει ωστε να εχουμε μaζεμενα τα ποσταρισματα του τιτανοτεραστιου the Saint.
Τύπε, χωρίς καμία πλάκα, έχω ξεκαθαρίσει , ότι με καθίκια σαν τον Σαιντ, το Γλυφομουνίξ, το Μπίρλα , το Μπαρόκ κτλ όχι απλά δεν θα ήθελα καλημέρα, δεν θα ήθελα ούτε να τους βλέπω.Εγώ λέω να πάμε για μπυρόνια όλοι μαζί (χωρίς φαλτσέτες κλπ καραγκιοζιλίκια) και να κόψετε τις μλκιες
Μιλάει ο άνθρωπος που συνέχεια μας λέει γι τη λίστα, και μου ξεμπλόκαρε κόσμο για να ρίξει μπινελίκι.Πάντα είσαι σκουπίδι Σαιντ.
Σου έχω στοιχειώσει τη ζωή.
Ανάμεσα σε δύο προφίλ μου , μεσολαβούσαν μήνες ως και χρόνια.
Συνέχισε να διδάσκεις όμως.
Τους νέους.
Να τους δείχνεις πως είναι ένας αποτυχημένος μεσήλικας.
Θα είναι μεγάλη επιτυχία να τους διδάξεις, να μη σου μοιάσουν . Σε τίποτε.
Που τον θυμηθηκες τον Εκτορ Λοπεζ ρε τυπε ? Εχει εξαφανιστει χρονια, ας ειναι ελαφρυ το χωμα..........Ακόμη και όταν ... χεζόμασταν ... είχε χαβαλά και πλάκα πχ Λόπεζ ... ας καβλος ... και πολλοί άλλοι.
Τύπε, χωρίς καμία πλάκα, έχω ξεκαθαρίσει , ότι με καθίκια σαν τον Σαιντ, το Γλυφομουνίξ, το Μπίρλα , το Μπαρόκ κτλ όχι απλά δεν θα ήθελα καλημέρα, δεν θα ήθελα ούτε να τους βλέπω.
Αν μέναν απέναντί μου, μπορεί να έβαζα λεύκες ή κυπαρίσια να μην τους βλέπω.
Δεν είμαστε πολιτικοί , να το παίζουμε ότι τα έχουμε με όλους καλά.
Πρόκειται για σιχάματα.
Απεναντίας τον Άλεξ , παρόλη την πολιτική διαφωνία μας, τον θεωρώ καλό παιδί και γαμώ τα άτομα,
αλλά το κομματικό του κόλλημα, δεν του επιτρέπει να ανεχτεί άτομα που δεν είναι γαλάζια κομματόσκυλα.
Οι περισσότεροι χρήστες, ήταν πάντα οκ άτομα ή τέλος πάντων δεν ήταν ενοχλητικοί.
Ακόμη και όταν ... χεζόμασταν ... είχε χαβαλά και πλάκα πχ Λόπεζ ... ας καβλος ... και πολλοί άλλοι.
Οι προαναφερθέντες όμως, είναι θλιβερές εξαιρέσεις.
αλλα εδώ είσαι μωρή πετουγια και μας απαντάςΤύπε, χωρίς καμία πλάκα, έχω ξεκαθαρίσει , ότι με καθίκια σαν τον Σαιντ, το Γλυφομουνίξ, το Μπίρλα , το Μπαρόκ κτλ όχι απλά δεν θα ήθελα καλημέρα, δεν θα ήθελα ούτε να τους βλέπω.
Αν μέναν απέναντί μου, μπορεί να έβαζα λεύκες ή κυπαρίσια να μην τους βλέπω.
Δεν είμαστε πολιτικοί , να το παίζουμε ότι τα έχουμε με όλους καλά.
Πρόκειται για σιχάματα.
Απεναντίας τον Άλεξ , παρόλη την πολιτική διαφωνία μας, τον θεωρώ καλό παιδί και γαμώ τα άτομα,
αλλά το κομματικό του κόλλημα, δεν του επιτρέπει να ανεχτεί άτομα που δεν είναι γαλάζια κομματόσκυλα.
Οι περισσότεροι χρήστες, ήταν πάντα οκ άτομα ή τέλος πάντων δεν ήταν ενοχλητικοί.
Ακόμη και όταν ... χεζόμασταν ... είχε χαβαλά και πλάκα πχ Λόπεζ ... ας καβλος ... και πολλοί άλλοι.
Οι προαναφερθέντες όμως, είναι θλιβερές εξαιρέσεις.
Να φερω μια παραλληλη εισαγωγη που εχω μια ΙΚΕ ανοιχτη , να τσιμπησω και λιγο ΦΠΑ που θελω για κατι μικροεξοδα ;;
Εχουν ζητηση αυτες οι μαλακίες στην Ελλαδα ; ή θα αρχιζω να τις μοιραζω δωρεαν διάθεση στους ασβερκους εδω και θα κοβουν λαρυγγια σε όλο το λεκανοπέδιο
Ολοι εχουμε προβλημα. Ο μονος που δεν ειναι προβληματικος ειναι ο ΛακηςΜιλάει ο άνθρωπος που συνέχεια μας λέει γι τη λίστα, και μου ξεμπλόκαρε κόσμο για να ρίξει μπινελίκι.
Σίγουρα , ο Άγιος είναι που έχει το πρόβλημα
Τσού ρε Λακη
Μου θυμίζει μια πρώην μου, αλλα γενικά του πάει ο γυναικείος ρόλος του ΛακηΟλοι εχουμε προβλημα. Ο μονος που δεν ειναι προβληματικος ειναι ο Λακης
ισχύει τυπε παλιά είχε κόντρα με μερικούς παπουληδες πιο παλεουρες και σκληρά μέλη. θυμάμαι παλιά όταν διάβαζα το σαη ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ένα μέλος νομίζω ο αιδιοληχος ληξιαρχος κάπως έτσι τον είχε τραμπουκισει ,τον έβριζε φουλ, αλλά δεν θυμάμαι το λόγο. γενικά ο μπροεδρας εκνεύριζε πολύ κόσμο τον είχαν στη μπούκα. για αυτό και άρχοντας ο μπλιζαρντ του είχε ανοίξει νήμα. αλλά παρόλα αυτά ο μπροεδρας επιβίωσε και τελικά κατέκτησε το νήμα των παπουληδων. ώσπου στο τέλος του πρότειναν να αναλάβει τους παπουληδες καθώς ήταν το μόνο βαρύ ακκαου που έμεινε στο σαη . και ζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτεραΤυπε εισαι σκληρος. Κοιτουσα παλιες αναρτησεις του κ. the Saint και εκτος απο χαζουλης και μικροτσουτσουνος ειδα οτι ειναι ενα ατομο με ευαισθησιες.
Δεν ξερω αν υπαρχει ενα θεμα αποκλειστηκα για αυτον, αλλα αν δεν υπαρχει καλο θα ειναι να δημιουργηθει ωστε να εχουμε μaζεμενα τα ποσταρισματα του τιτανοτεραστιου the Saint.
Είναι ευφυϊκός τύπος που έχει γνώσεις σε αρκετούς τομείς. Και συχνά γράφει με χιούμορ.Τυπε εισαι σκληρος. Κοιτουσα παλιες αναρτησεις του κ. the Saint και εκτος απο χαζουλης και μικροτσουτσουνος ειδα οτι ειναι ενα ατομο με ευαισθησιες.