dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.314
- Πόντοι
- 3.936
Μισθωτός με πισίνα λίγοι υπάρχουνμισθωτός ήταν είχε δημοσιοποιήσει και το μισθό του
Μισθωτός με πισίνα λίγοι υπάρχουνμισθωτός ήταν είχε δημοσιοποιήσει και το μισθό του
Α ωραιο αυτο. Οταν σκουπιδιαζετε εσεις, πρεπει ο αλλος να το παιρνει σαν χιουμορ.Σε συμβουλεύω να απολαύσεις το χιούμορ και να αυτόσαρκαστείς λίγο γιατί θα αρχίσεις να μαζεύεις πάλι …
Που να δεις πόσοι καθαρίζουν τα φίλτρα της πισίνας για ένα μισθό αλλά έχουν κινητό με καλή κάμερα για βίντεοΜισθωτός με πισίνα λίγοι υπάρχουν
Τι δεν ήταν δικιά του??? Απαππα τον ψεύτη.Που να δεις πόσοι καθαρίζουν τα φίλτρα της πισίνας για ένα μισθό αλλά έχουν κινητό με καλή κάμερα για βίντεο
Δε ξέρω αν ηταν δικο του και το κινητο που εβγαλε το βιντεοΤι δεν ήταν δικιά του??? Απαππα τον ψεύτη.
Μην συρεις τοτεΒαριέμαι να σέρνω πάνω να τσεκάρω αν πήγες 73..
τύπε παει πρίμα το σκουπιδιασμα. και σκεψου οτι τις τελευταιεσ μερες λειπει και ο τυπαρας ο τροβαδούρος ρε. κριμας θα μπορουσε να ειχε συμβάλει με τονους απορριμμάτων και οχετό λάσπηςΒαριέμαι να σέρνω πάνω να τσεκάρω αν πήγες 73..
Eσύ, έτσι για τα πρακτικά, είσαι το μεγαλύτερο βλήμα ΧΩΡΙΣ πτυχίο; Και σε αυτό ιμιτασιόν γαμωτο, ψέμα παντού.Και με εχει κανα μηνα + σε ignore οπως λεει
Αλλα ξερει αν συνεχιζω να τον κραζω
Και βαζει ο βλακας , Ο ΒΛΑΚΑΣ , αυτη την μαλακια στα μηνυματα που με κανουν παραθεση
"απο αυτο που απαντας αντιλαμβανομαι οτι ο Νιπλης κτλ κτλ κτλ για μενα "
Μιλάμε για το μεγαλυτερο βλημα με πτυχιο που εχει περάσει απο αυτη την χώρα
Βρε καλώς την κομμώτρια, είδε γαμησι που πέφτει εδώ και είπε μπας κι αρπάξει τίποτα.Ο χρήστης Κλαούντια πληκτρολογεί...
Τι απέγινε αυτός?Δε ξέρω αν ηταν δικο του και το κινητο που εβγαλε το βιντεο
Δε ξέρω αλλά έτσι όπως είχε προχωρήσει κατάσταση του προς το δάσος χαιδαρίου μεριά θα πήγεΤι απέγινε αυτός?
Δάσος η Ιερά οδό μαζί με τα αρχαία?Δε ξέρω αλλά έτσι όπως είχε προχωρήσει κατάσταση του προς το δάσος χαιδαρίου μεριά θα πήγε
Γιατί, υπάρχει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ένδειξη ότι δεν αυτοσαρκαζομαι και έχω πρόβλημα με το επίπεδο και τη θεματολογία; Δηλαδή έχω δείξει κάπου πως δεν έχω ενσυναίσθηση πως συναγελάζομαι με ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥΣ;Α ωραιο αυτο. Οταν σκουπιδιαζετε εσεις, πρεπει ο αλλος να το παιρνει σαν χιουμορ.
Οταν σας σκουπιδιαζουν ομως κλαιτε σαν τις χηρες.
Τουλαχιστον αυτος δεν ζητησε να τον βγαλουν απο την ψηφοφορια σαν κατι αλλους.
Υποπτεύεσαι πως μπορεί να σκάσει κι άλλη ΚΟΤΑ ανάμεσα μας;Πρέπει να ξέρω τι παίζει μην χρειαστεί να κλειδώσω ψήφους
Στο δάσος δεν είναι το ψνα?Δάσος η Ιερά οδό μαζί με τα αρχαία?
Δαφνί..και ιερά οδό το ΔρομοκαΐτειοΣτο δάσος δεν είναι το ψνα?
Δεν ήταν στις προθέσεις μου, αυτοί που είναι, ξέρουν.Με αυτό το τελευταίο μας απαξίωσες πλήρως όλους
Αυτά που ποστάρει ο Ερευνητής / Ερευνητάκος / Λαδάκης ούτε 15χρονα δεν τα ποστάρουν.
Και τα βρίσκει και αστεία και χαχανίζει μόνος του.
Τώρα, ο Λαδάκης, είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, διδάκτορας ΕΜΠ και κάθεται και ψάχνει φωτό με πιθήκια. Μπορεί και να έχει ολόκληρη συλλογή.
Για πόσο αυτιστικό άτομο μιλάμε;