RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.065
- Πόντοι
- 3.556
νηματοθετης στο νήμα μινχαουζεν την παλεύει με σπιρτοζικες και συνάμα γουστόζικες της ομάδας βικτορ βικτόρια
νηματοθετης στο νήμα μινχαουζεν την παλεύει με σπιρτοζικες και συνάμα γουστόζικες της ομάδας βικτορ βικτόρια
εισαι πουστης!Η εξηγηση ειναι πανευκολη και προφανης
Και με εχει κανα μηνα + σε ignore οπως λεειεισαι πουστης!
Αυτόν τον ηγέτη του επιχειρείνΓια τον μπαρμπα πηδοθλα μιλάς
οχι τύπε τα μπέρδεψες αυτο ειναι το φυλλο μηδεν.
οχι τύπε τα μπέρδεψες αυτο ειναι το φυλλο μηδεν.
μισθωτός ήταν είχε δημοσιοποιήσει και το μισθό τουΑυτόν τον ηγέτη του επιχειρείν
Και με εχει κανα μηνα + σε ignore οπως λεει
Αλλα ξερει αν συνεχιζω να τον κραζω
Και βαζει ο βλακας , Ο ΒΛΑΚΑΣ , αυτη την μαλακια στα μηνυματα που με κανουν παραθεση
"απο αυτο που απαντας αντιλαμβανομαι οτι ο Νιπλης κτλ κτλ κτλ για μενα "
Μιλάμε για το μεγαλυτερο βλημα με πτυχιο που εχει περάσει απο αυτη την χώρα
Πώς μπορει να μαλώνω με καποιον που εχω να του απευθυνω τον λογο εβδομαδες και τον εχω σε αγνοηση? Μονος του τσακωνεται.εσυ και ο αλεξ γιατι μαλωνετε? κανονικα πρεπει να ειστε φιλοι....εχετε τοσα κοινα...συχναζετε στα ιδια μερη : στις αιθουσες των δικαστηριων....
εσυ και ο αλεξ γιατι μαλωνετε? κανονικα πρεπει να ειστε φιλοι....εχετε τοσα κοινα...συχναζετε στα ιδια μερη : στις αιθουσες των δικαστηριων....
Βρώμας συριζιλα σήμερα, συριζιλα και ναυαγιλα.
τωρα σου αρεσει ;Κάποιο μουνι τον ψήφισε και χάλασε το 71
Πώς μπορει να μαλώνω με καποιον που εχω να του απευθυνω τον λογο εβδομαδες και τον εχω σε αγνοηση? Μονος του τσακωνεται.
τι 71, τι 72....κανονικα ο αλεξ κινειται παντα σε τριψηφια νουμερα σε τετοιες ψηφοφοριες...εχει πολλους εχθρους...μονο με κουκλές βουντού που δεν τον τσιμπανε...72 ο @alex71 τι γίνεται ρε μαλεα δεν υπαρχει αφτο το πραμα. καθε φορα που σκαει τσιμπάει καιμιαενα ψηφο
η πρωτη ειναι ετοιμη τύπε οπως ακριβως τη θελει μασιφνα του δώσουν 2-3 αστυνομικους για προστασια...