tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.454
- Πόντοι
- 6.056
Τύπε πετάει ο γαλάζιος Άλεξ .
Μερικά print screens να βάλετε από δηλώσεις του για δήμο αθήνας
θα σας δείξει ότι
THE SKY IS THE LIMIT !!!!!

Έκλεισε, +1 ψήφος στον ΩρίωναΜε πρώτο τραπέζι Φέρρη, 3 μπουκάλια σπέσιαλ και 20 πανέρια γαρύφαλλα δίχρωμα, είσαι ικανοποιημένος;
Μεταξυ μας,ρωτησες το γνωστο?Πέρα από την πλάκα, τη γνωρίζω τη γυναίκα και την έχω και σε μεγάλη εκτίμηση.
Εβαλαν και εμενα οι αλητες στην ψηφοφορια..Να σε πληροφορήσω ότι τα "κορίτσια" δεν τις έχουν κόψει τις ψωλές. Όποτε γουστάρεις πέρνα να σε πάρουν παρτούζα.
Μια παράκληση μόνο. Να περιμένεις να επιστρέψει ο @koutavoulias . Γουστάρει με τρέλα να στον καρφώνει από πίσω και να σου τραβάει τις φαβορίτες.
Μεσημερι με ταβανοπροκες...Καύλα στάζει η φωνή της. ΚΑΥΛΑ. Κάθε πρωί κάνει γαργάρες με χαλίκι νο 2.
θα σας δείξει ότι
Kλεινουν την καλπη με ψηφο στον Κουτα,κλεινουν και τον ταφο τους.ΑρκουδεηδεςΕβαλαν και εμενα οι αλητες στην ψηφοφορια..
Αισχος...
Αλητεια...
Τα αρκουδια...
Η μουργα...
Τα καθυζηματα...
Οποιος με ψηφισει ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...
Πλακα κανω ρε νιαμου...
Στο οτι γαμιεται...
Μαλακες μην με ψηφισετε...
Μεσημερι με ταβανοπροκες...
Αυτο που ειπα ή δοκιμασες?
Πολύ καλό!![]()
Kλεινουν την καλπη με ψηφο στον Κουτα,κλεινουν και τον ταφο τους.Αρκουδεηδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτο που ειπα ή δοκιμασες?![]()
το "γαλάζιος" ... είναι μούφα ..Τύπε πετάει ο γαλάζιος Άλεξ .
θα σας δείξει ότι
![]()
![]()
Δεν έχεις δει παλιότερα σε κάθε refresh της σελίδας να αυξάνονται κατά 20 ψήφοι.και από τα 2 στρατόπεδα...δλδ...
καποιος καθησε εκανε 20 μειλ
μετα ηρθε εδω εκανε 20 λογαριασμους
εκανε 200 ποστ (10 με τον καθε κλωνο) και περιμενε να εγκριθουν τα 200 ποστ
εγινε απο "νεο μελος" κανονικο "μελος"
και ολο αυτο για να μπορει να ψηφισει στον διαγονισμο μαλακιας του μπουρδελα.κομ
ε τσιμπατο το ηθελες![]()
ΧαΚάπελα, είχα εξηγήσει ότι είχαν αφαιρεθεί λίγοι , που είχαν πολύ κάτω από 5 ψήφους.
Ο Μπίρλας προφανώς είναι τέτοια περίπτωση .
Ποιός τον θυμάται ;
Ανήκει στην ίδια κατηγορία με το μπαρόκ , για τους οποίους ισχύει το ανέκδοτο ....
-ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ;;;; ( του μπαρόκ και το μπίρλα)
-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ... ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ....
Υπονοείς καταστάσεις που θυμίζουν 1961 ;Δεν έχεις δει παλιότερα σε κάθε refresh της σελίδας να αυξάνονται κατά 20 ψήφοι.και από τα 2 στρατόπεδα...
Το έζησες? Εγώ ναι και δεν πίστευα στα μάτια μου..Υπονοείς καταστάσεις που θυμίζουν 1961 ;
Δεν θεωρείς πιθανο κάποιος σε 25 μέρες, να έχει 60 ψήφους
και τελευταία μέρα, με ψηφοφορία να λήγει στις 06.00 , στις 4.55 να πάρει άλλες .... 80 ψήφους ;;;
Αυτά γίνονταν στις ψηφορίες του στέκα.
Το έζησες? Εγώ ναι και δεν πίστευα στα μάτια μου..
μου έγινες δωδωχλεχλες φαντομας ινφλουενσερ και εσύΕδώ σκοτώνονται άνθρωποι στη Γάζα κ το μπου Κομ κάνει διαγωνισμό Mr malakasέλεος
Χαμός στη Γάζα