Νέα

Mr Μαλάκας 2023- Προκριματικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mr. Malakas 2023

• Alex71 (77 ψήφοι στον 1ο γύρο)

Ψήφοι: 44 46,3%
  • Barock (48 ψήφοι στον 1ο γύρο)

Ψήφοι: 33 34,7%
  • tellystalone6969 (46 ψήφοι στον 1ο γύρο)

Ψήφοι: 31 32,6%
  • daima703 (41 ψήφοι στον 1ο γύρο)

Ψήφοι: 9 9,5%
  • donald-duck (41 ψήφοι στον 1ο γύρο)

Ψήφοι: 19 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    95
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
μου έγινες δωδωχλεχλες φαντομας ινφλουενσερ και εσύ
:2funny:
δεν πιστεύω να μην έκοψες τιμολόγιο εεε??
:think:
Δηλωμένα όλα στα mydata πλέον .
Τίποτα δεν ξεφεύγει από τη δαγκάνα του κυρίου Κούλη:confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Δηλωμένα όλα στα mydata πλέον .
Τίποτα δεν ξεφεύγει από τη δαγκάνα του κυρίου Κούλη:confused:
κάτι για δωράκι είπε πρόσφατα ο χολ οφ φεημ.
μου φαίνεται οτι οι μίζες θα βαφτιστουν δωράκια για να μη φαίνονται.
π.χ. φιλόπτωχον ταμείον, δωρεά ιδρύματος Ωνάση κλπ κλπ
:sunglasses:

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
κάτι για δωράκι είπε πρόσφατα ο χολ οφ φεημ?
Αύριο απεργουμε όλοι
Είναι η ελεύθερη έκφραση της δημοκρατίας η απεργία .....είπε ο Χατζηδάκης :confused:

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.878
Πόντοι
3.656
κάτι για δωράκι είπε πρόσφατα ο χολ οφ φεημ?
το Νιάρχος είναι το νέο τρέντυ πλυντήριο ... όλοι οι σκελετοί εξαγνίζονται εκεί :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
να πας για δουλεια....:coffee:
Αναπόσπαστο κομμάτι της δημοκρατίας η απεργία
Αύριο απεργουμε κ κατεβαίνουμε στους δρόμους κ στη Βουλή ώστε να μην περάσει το έκτρωμα για το φορολογικό της κυβέρνησης των οικογενειοκρατιων και των ολιγων
Τεκμαρτό φορολογικό εισόδημα υπάρχει μόνο στις μπανανίες το 2023
Συγχυστηκα ..πάω να φάω καβουρμά με λαδακι κ λεμονάκι

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756
Αναπόσπαστο κομμάτι της δημοκρατίας η απεργία
Αύριο απεργουμε κ κατεβαίνουμε στους δρόμους κ στη Βουλή ώστε να μην περάσει το έκτρωμα για το φορολογικό της κυβέρνησης των οικογενειοκρατιων και των ολιγων
Τεκμαρτό φορολογικό εισόδημα υπάρχει μόνο στις μπανανίες το 2023
Συγχυστηκα ..πάω να φάω καβουρμά με λαδακι κ λεμονάκι
δωσε λιγο βαση.....στις συγκεντρωσεις που εγιναν εσκασαν 300-500 νοματαιοι και 80 ταξι..
επισης σε δημοσκοπησεις οι 2 στους 3 (το εχω ξαναγραψει)συμφωνουν και ως γνωστον ο Κυριακος λαμβανει υποψην αυτα τα πραγματα...
αυριο ψηφιζεται

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
δωσε λιγο βαση.....στις συγκεντρωσεις που εγιναν εσκασαν 300-500 νοματαιοι και 80 ταξι..
επισης σε δημοσκοπησεις οι 2 στους 3 (το εχω ξαναγραψει)συμφωνουν και ως γνωστον ο Κυριακος λαμβανει υποψην αυτα τα πραγματα...
αυριο ψηφιζεται
Συμφωνώ ότι οι υπόλοιπη κοινωνία κοιτώντας κοντόφθαλμα είναι υπέρ του νέου φορολογικοί νόμου διότι μια ζωή πιστεύει ότι ο ελευθ επαγγελματίας κλέβει κ φοροδιαφευγει ξεχνώντας ότι αυτός όμως πρέπει να παράγει πλούτο ώστε να φορολογηθεί κ να πληρωθούν συντάξεις κ μισθοί

Άμα τα παρατήσει ο ΕΕ μετέπειτα πως θα πληρωθούν οι συντάξεις κ μισθοί;;:think::think:

Μεγαλύτερο μπασταρδο από αυτό το μουνόπανο από το Χαλεπα Χανίων δεν υπάρχει ......
Δλδ ρε μουνι της λάσπης με αυτό το νομοσχέδιο παραδέχεσαι ότι δεν μπορείς κ δεν θέλεις να πιάσεις το μεγάλο φοροφθηα βιομήχανο εφοπλιστή κ τα βουτάς από τον κακόμοιρο που έχει ένα καφενείο στην Πίνδο ή στη Σαμοθράκη

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756
Συμφωνώ ότι οι υπόλοιπη κοινωνία κοιτώντας κοντόφθαλμα είναι υπέρ του νέου φορολογικοί νόμου διότι μια ζωή πιστεύει ότι ο ελευθ επαγγελματίας κλέβει κ φοροδιαφευγει ξεχνώντας ότι αυτός όμως πρέπει να παράγει πλούτο ώστε να φορολογηθεί κ να πληρωθούν συντάξεις κ μισθοί

Άμα τα παρατήσει ο ΕΕ μετέπειτα πως θα πληρωθούν οι συντάξεις κ μισθοί;;:think::think:

Μεγαλύτερο μπασταρδο από αυτό το μουνόπανο από το Χαλεπα Χανίων δεν υπάρχει ......
Δλδ ρε μουνι της λάσπης με αυτό το νομοσχέδιο παραδέχεσαι ότι δεν μπορείς κ δεν θέλεις να πιάσεις το μεγάλο φοροφθηα βιομήχανο εφοπλιστή κ τα βουτάς από τον κακόμοιρο που έχει ένα καφενείο στην Πίνδο ή στη Σαμοθράκη
να σχολιασεις ομως φιλε μου οτι ΔΕΝ κατεβηκε σχεδον κανεις και στον δρομο...οποτε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.878
Πόντοι
3.656
να σχολιασεις ομως φιλε μου οτι ΔΕΝ κατεβηκε σχεδον κανεις και στον δρομο...οποτε;
δεν λέει τίποτα αυτό ...
αν δηλαδή γινότανε συγκέντρωση για την ακρίβεια ή για την κλοπή στο ρεύμα,
θα κατέβαινε κόσμος ? ελάχιστοι ..όμως όλοι γαμοσταυρίζουν αλλά δημοσκόπηση γιοκ..
όπως μια χούφτα κόσμου θα κατέβει αν γίνει η μοιρασιά με τον σουλτάνο
Νομίζω ότι ο κόσμος πλέον κατάλαβε ότι δεν έχει να περιμένει ΤΙΠΟΤΑ από τους πολιτικοπόντηκες, οπότε παραμένει αδιάφορος
πλην βεβαίως των μετακλητών,αργόμισθων κ γενικά των κομματόσκυλων ΟΛΩΝ των κομμάτων

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Αφού τον εμπιστεύτηκαν κ μετά τούς την φόρεσε .....καλά να πάθουν
Με τι μούτρα να πάνε τώρα έξω από τη Βουλή ; άμα το 2023 υπάρχει Ελ επαγγελματίες που πιστεψε τον Ιούνιο στις εκλογές στην πολιτική του μπασταρδου από τα Χανιά τότε είναι άξιος της μοίρας του

Τελευταία τροποποίηση:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756
δεν λέει τίποτα αυτό ...
αν δηλαδή γινότανε συγκέντρωση για την ακρίβεια ή για την κλοπή στο ρεύμα,
θα κατέβαινε κόσμος ? ελάχιστοι ..όμως όλοι γαμοσταυρίζουν αλλά δημοσκόπηση γιοκ..
όπως μια χούφτα κόσμου θα κατέβει αν γίνει η μοιρασιά με τον σουλτάνο
Νομίζω ότι ο κόσμος πλέον κατάλαβε ότι δεν έχει να περιμένει ΤΙΠΟΤΑ από τους πολιτικοπόντηκες, οπότε παραμένει αδιάφορος
πλην βεβαίως των μετακλητών,αργόμισθων κ γενικά των κομματόσκυλων ΟΛΩΝ των κομμάτων
προσωπικα πιστευω οτι αν ζητας κατι ΠΡΕΠΕΙ να διαμαρτυρηθεις.....αν οχι ολα περνανε πιο ευκολα...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756
Αφού τον εμπιστεύτηκαν κ μετά τούς την φόρεσε .....κακά να πάθουν
Με τι μούτρα να πάνε τώρα έξω από τη Βουλή ; άμα το 2023 υπάρχει Ελ επαγγελματίες που πιστεψε τον Ιούνιο στις εκλογές στην πολιτική του μπασταρδου από τα Χανιά τότε είναι άξιος της μοίρας του
:tooth:
:tooth::tooth:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Ευχήθηκες στον άλλον χρόνια πολλά;γιατί εσείς οι νεοδημοκρατες πλέον αριστεριζεται κ παίρνετε συνήθειες Αθειας όπως ο γνωστός δεξιός δικηγόρος μας που είναι κατά του γάμου

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.263
Πόντοι
12.756
Ευχήθηκες στον άλλον χρόνια πολλά;γιατί εσείς οι νεοδημοκρατες πλέον αριστεριζεται κ παίρνετε συνήθειες Αθειας όπως ο γνωστός δεξιός δικηγόρος μας που είναι κατά του γάμου
Πατρις,Θρησκεια,Οικογενεια:coffee:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Πατρις,Θρησκεια,Οικογενεια:coffee:
Εν τω μεταξύ κάτι δεξιούς κολλητούς που έχω όλοι γιαλαντζι
Ούτε εκκλησία ούτε ονομαστικές γιορτές ,άλλοι με σύμφωνα διαβίωσης ......πραγματικά χάθηκε η έννοια της λαϊκής Έλλη ιμης δεξιάς του Έλληνα μικροεπιχειρηματία που παλεύει μια επιχείρηση με την στεφανωμένη θρησκευτικά γυναίκα του
Όλοι πλέον πως θα μπούμε στο δημόσιο κ πως θα γίνουμε κομματοσκυλα. να βολευτουμε

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.878
Πόντοι
3.656
Αφού τον εμπιστεύτηκαν κ μετά τούς την φόρεσε .....κακά να πάθουν
άξιοι της μοίρας μας είμαστε όλοι διότι το πολίτευμα δεν έχει δικλείδες ασφαλείας , είναι μια ιδιότυπη χούντα ατιμωρησίας
Δηλαδή το σημαντικό δεν είναι αν το φορολογικό είναι σωστό ή λάθος , αυτό έπεται στην συζήτηση
Το κυριώτερο είναι ότι στο 2023 υπάρχει τενεκές που κοροιδεύει στη ψύχρα για να κλέψει ψήφους
διατυμπανίζοντας "ΟΧΙ νέοι φόροι" "θα μειώσουμε και τους υπάρχοντες φόρους"
Και δεν υπάρχει γερουσία όπως αμέρικα , βουλή των λόρδων ξέρω γω κάτι να τον κάτσει στο σκαμνί τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ :rockon::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom