athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.587
- Πόντοι
- 12.756
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά δεν μου πάει με τίποταΑγαπητέ Ατενέζε, εσύ που έχεις άφθονο χιούμορ και γούστο, μήπως θα μπορούσες να με ψηφίσεις;
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά δεν μου πάει με τίποταΑγαπητέ Ατενέζε, εσύ που έχεις άφθονο χιούμορ και γούστο, μήπως θα μπορούσες να με ψηφίσεις;
Ψηφοζητιανος αυτό το παιδί....Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά δεν μου πάει με τίποτα
Μα Ωριων ρε μαλακα χαχαχαχαΨηφοζητιανος αυτό το παιδί....
Μήπως τελικά καλά έκανε και τον έβαλε λίστα ο Λάκης?
Ευχαριστώ, φίλε μου! Θα το θυμάμαι!@Ωρίων βρε παιδί μου με συγκίνησε το δράμα σου και σου έριξα και εγώ έναν. Βέβαια πιο πιθανό είναι να πάρει ο ΟΦΗ τίτλο από ότι ότι εσύ, αλλά μάζευε και ας είναι και ρώγες.
Το πρωί ανέβασες κάτι με ένα ΑΤΙ αλλάδεντοκατάλαβαρεπαιδιμουναουμ.............Μα Ωριων ρε μαλακα χαχαχαχα
Για να βάλεις τον Ωρίων ιγκνόρ πρέπει να είσαι σκληρός πούστης ή απλά κομπλεξικός μαλάκας.....Μα Ωριων ρε μαλακα χαχαχαχα
@Ωρίων βρε παιδί μου με συγκίνησε το δράμα σου και σου έριξα και εγώ έναν. Βέβαια πιο πιθανό είναι να πάρει ο ΟΦΗ τίτλο από ότι ότι εσύ, αλλά μάζευε και ας είναι και ρώγες.
Ψάχνεσαι και εσύ για Lafarge....Το πρωί ανέβασες κάτι με ένα ΑΤΙ αλλάδεντοκατάλαβαρεπαιδιμουναουμ.............
Gia pes, gia pes........μια αδερφή έχω μόνο, αλλά σε ευχαριστώ, η πρόθεση μετράει. Να 'σαι καλά παλικάρι μου.
Θα χρειαστεί πολλά κυβικά για να παραμείνω στο βυθόΨάχνεσαι και εσύ για Lafarge....
Μπήκα Βουλή όπως κατάλαβες.Βγάλτε τις ψήφους από τον Ωρίων κ ψηφίζω εγώ κ οι κλώνοι μου, ότι θέλετε.
Μπήκα Βουλή όπως κατάλαβες.
Φάε τη σκόνη μου...
Δεν θα ζητήσω τίποτα παρά μόνο να μελετήσεις ένα προσχέδιο που έχω στο συρτάρι έτοιμο.......Μπήκα Βουλή όπως κατάλαβες.
Φάε τη σκόνη μου...
600 μονοκούκι εφάπαξ300 ο απλός , 700 μονοκούκι. Μπορώ να διευκολύνω και με 12 άτοκες.
η τριπλετα εχει φτασει τους 120 ....σαν τα εργοστασια επιπλου στην εθνικη αθηνων λαμιας60άρισε ο Άλεξ βλέπω.....το έχει σηκώσει από τα αποδυτήρια
μπαρόκ πέρασε μπροστά σε μια στιγμή παραφροσύνης
και μεγάλη έκπληξη (ή όχι και τόσο)είναι ο ντάμα που καλπάζει ασταμάτητα
600 μονοκούκι εφάπαξ
Χωρίς απόδειξη όμωςΚασέρι όμως!
Χωρίς απόδειξη όμως