Ήθελα να ήξερα που βρήκες δύναμη να γράψεις όλο αυτό το Σεντόνι!!!
@Pa Luki Luk μα οτι εχω γραψει ειναι ευρεως γνωστα με αποδειξεις και ποστ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ και οχι φανταστικα, αρλουμπες και φαντασματα που βλεπουν ολοι αυτοι που ταχαμου ταχαμου κανουν παραπονα, ενω η φωλια τους ειναι λερωμενη οσο δεν παει.
τωρα δε θα κατσω να ξαναποσταρω τις αμετρητες μαλακιες τους.
εξηγηθηκα μια χαρα, φανερα και αντρικια.
οσοι ξερουν, ξερουν... ακομα και οι κλωνοποιημενοι, που το παιζουν ιστορια και καθε χρονο φτιαχνουν και απο 2-3 προφιλ για να το παιξουν καμποσιλικι.
Μην ασχολείστε με τον υπερμαλάκα υπερναυάγιο
@papaphilips που κουτσομπολεύει με τη δικιά της προσωπικά μας. Ναι αυτή που ενώ έλεγε τηρεί εχεμύθεια, βγάζει τα άπλυτα μας στη φόρα στον υπερμαλάκα και μας φακελώνει.
Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα σου.
@bigmountain πελουσιε κοκοβιε, ωραιο το παραμυθακι σου δε λεω, αλλα βαλε και ενα ποστ ρε μαστορα που να αποδεικνυει κατι απο τις λασπες που αραδειαζεις.
απο ωραιες και φαντασμαγορικες ιστοριουλες ξερω και εγω να λεω αμα θελω, αλλα δε μετρανε ξερεις.
εγω τα δικα σου τα ευτραπελα, τα εχω βγαλει στη φορα με δικα σου ποστ (οπως και ολων των υπολοιπων), που άλλα ελεγες τη μια και άλλα την αλλη και οταν σε ξεβρακωνα, το γυριζες σε ακομα πιο άλλα.
στις κριτικες σου, στο γκλαμουρ (που σε εχει κανει ρομπα και αλλος βεβαια και απο εκει ξεκινησα να ψαχνω το προφιλ σου) και στης μαλβινας που τη μια μιλουσες περι σεβασμου προς αυτην και πεταγες πονηρα σχολιακια και την αλλη οταν αλλα μελη λεγανε οτι ειναι "θεα", βγηκες και ελεγες τα αντιθετα και οτι δεν το πιστευες.
Εχεις σκεφθει να ζητησεις βοηθεια απο καποιον ειδικο?
Τοσο μισος γενικως για οποιον αναπνεει και μιλαει πρεπει να αντιμετωπισθεί.
Γιατι προφανως θα βγει σε βαρος καποιων και στην κανονικη ζωη.
Εκτος αν υπαρχει καποιος που πιστευει οτι αυτη η αρρωστη ψυχοσυνθεση δεν θα εκφρασθεί και εξω απο το σαιτ.
Ενταξει, μας ειπες ποσους σιχαινεσαι.
Δεν κάνεις και τον κοπο να μας πεις ποιους γουσταρεις?
Τι? Κανεναν?
Περιεργο...
@alex71 χαζοβιολη μου και αγαπητο διποδο γαλαζογιδο, τελικα εισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
βρε κακομοιρη, ποιος ο λογος να μισησω καποιον που δε ξερω ???
εγω πρεπει να ζητησω βοηθεια ρε τραχανα η' εσυ να πεταξεις τη μυγα που σε γυροφερνει τοσα χρονια μωρη κουραδα ?
οχι κυρ μαλακα, κανενα μισος δεν υπαρχει σε πληροφορω και για κανενα μελος, δεν υπαρχει λογος ετσι κι αλλιως.
απλα βλεπω τις μαλακιες που πετας, γελαω και αναλογως σχολιαζω.
βρε μαλακα btw, αν δεις... μεχρι και λαηκ σου κανω αν δω κατι που ειναι σωστο που γραφεις, οπως και απο αλλα μελη της λιστας μου, αρα που και πως κολλαει η κοτσανα με το μισος που πεταξες ?
μονο εσυ ξερεις... παμε παρακατω.
Ποιόν να γουστάρει μωρέ ο αποτυχημένος, το ναυάγιο της κοινωνίας! 'Οποιον του γαργαλάει την κωλοτρυπίδα γουστάρει, αν δε του την σκίζει κιόλας τότε τον ερωτεύεται!!! Αλλά ως ναυάγιο δεν τον πλησιάζει κανένας, οπότε βολεύεται με στραπονάρισμα πιθανώς με καμμία του χώρου!
@Alex.mauros.1977 βολιωτικο πουστρακι, το ταγκ δεν το ξερεις μαλλον εεε ?
ξερεις ομως να εξυμνεις καβλια αλλων μελων... αλλα γιατι αραγε ???
ααα ναι ξεχασα καλε... κανεις πλακα.
btw στο αναλογο θρεντ με τα μπουρδελακια του βολου, δεν εχεις ουτε 1 ποστ, αλλα για το καβλι συγκεκριμενου μελους εχεις τα μισα σου ποστ, ολου του προφιλ σου.
ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΑΡΑ και εσυ !!!