Δεν γνωρίζω για εσάς...
Σας βεβαιώ όμως πως για εμέ έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία το αν αυτό που γράφει ανταποκρίνεται ή όχι στην πραγματικότητα.
Εσείς από την πλευρά σας μπορεί και να θεωρείτε την αχαριστία ως κάτι το ασήμαντο και τον αχάριστο ως άνθρωπο. Εγώ από την πλευρά μου αντιθέτως, θεωρώ την αχαριστία ως χείριστη συμπεριφορά και τον αχάριστο ως σκουπίδι.-
Πριν σου απαντησω ,λυσε μου μια απορία..
πως σου κανει λαικ ο Αλεξ ενω δεν βλεπει την τοποθετηση μου ;; δεν μπορει να διαβάσει τι σου ειπα ; δεν το θεωρείς μαγικό φαινόμενο αυτο ;
Δεν εχει διαβάσει κάθολου τα μηνυματα μου και απλα διαβαζει τις δικες σου τοποθετησεις .. αρα ειναι σαφως προκατελειμένος ο φίλος σου ο ψευτρακος........
Αρα τελικά λεει και κάποια ψεματάκια ο κατα τα άλλα αδέκαστος "φίλος σου" ..
Τωρα παμε στα δικά μας ..
θεωρω την αχαριστια οπως και πολλα άλλα πολυ σημαντικα ..
πουθενα δεν ειπα οτι ειναι ασημαντη, (εσυ εστρεψες την κουβέντα μας στο αν ειναι αληθεια αυτο που λεει η οχι .. εγω δεν τοποθετηθηκα σε αυτο.. )
αλλα επίτρεψε μου να θεωρω τον εκβιασμό και εκφοβισμο ακόμα χειρότερο .. και οχι μονο εγω
αλλα και η δικαιοσύνη .. αρα η πολιτεια κτλ κτλ κτλ.
βεβαια αυτο δεν παει να πει οτι συγχωρειται η αχαριστία και δεν θεωρειται χείριστη συμπεριφορά .. αλλα απο οτι φαινεται για σένα ισχυει το ανάποδο , περισσοτερο σκουπιδι ειναι ενας αχαριστος παρα ενας εκβιαστης ..
Συνεχιζεις να έχεις ενδιαφερουσες προσωπικες αποψεις ..