Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.891
- Πόντοι
- 1.406
Τυπε τον μαλακά ψηφίζουμε όχι τον πουστη της χρονιας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να ξέρετε τι ψηφίζετε.
Τυπε τον μαλακά ψηφίζουμε όχι τον πουστη της χρονιας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να ξέρετε τι ψηφίζετε.
τύπε εσυ θα βγεις να κλαφτεις οπως ο δικηγόρος για να γλυτώσειςΡε παλιοπαιδα αφηστε το δικηγορο μη τον πειράζετε, εχει τις στενοχωριες του παρολο που βγηκε πρωτος με διαφορά.
Ο χοσε αρμαντο ζηταει και αλλα λεφτα τωρα
Ναι τώρα του έκανες τη μουρη κρεας....@sevagio
Καμία στενοχωρια δεν εχω, εισαι βαθια νυχτωμενος.Ρε παλιοπαιδα αφηστε το δικηγορο μη τον πειράζετε, εχει τις στενοχωριες του παρολο που βγηκε πρωτος με διαφορά.
Ο χοσε αρμαντο ζηταει και αλλα λεφτα τωρα
επικό...Ποιοι αριστοκρατες ρε σπορε?
Αν ποτε βρεθω με κανα 5 φανατικα τσιρακια εδω μεσα νδ θα φοραω μασκα για να μη μυρισω το χνωτο σας
Τι λες ρε ρετρο?τύπε εσυ θα βγεις να κλαφτεις οπως ο δικηγόρος για να γλυτώσειςκαμιακανα ψήφο; μηπως καμια απειλή και καλα πανω στη πίκρα οτι θα βγαλεις πμ στη φορα; τιποτα;;;; δηλαδη θα κατσεις αρσενικά να δεχτεις το σκουπιδιασμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος;
Δεν τον στηριξες μαλλονκρίμα...
Εγω δεν αναφερθηκα σε ψηφους, τις οποιες εχω χεσμενες.τύπε εσυ θα βγεις να κλαφτεις οπως ο δικηγόρος για να γλυτώσειςκαμιακανα ψήφο; μηπως καμια απειλή και καλα πανω στη πίκρα οτι θα βγαλεις πμ στη φορα; τιποτα;;;; δηλαδη θα κατσεις αρσενικά να δεχτεις το σκουπιδιασμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος;
Οχι ολα αλλα τι να έκανα, δεν μπορουσα αλλο να ανεχτω τη νδ να με κυβερνα,η εσεις στην ελλαδα η εμεις.Καμία στενοχωρια δεν εχω, εισαι βαθια νυχτωμενος.
Αντιθετως την συγκεκριμενη περιοδο ολα μού πανε καλά.
Για σενα δεν ξερω.
Τα πραγματα που εσπασες στο σπιτι σου οταν ξαναβγηκε ο Κουλης, τα αντικατεστησες?
ρε μαλεα μιλας και εσυ με τις κριτικές σου για μοχθηρά τραβελια τοταλ ρικολ σβαρτζενέγκερ ;;; ρε τι ζούμε να πουμε@sevagio
Σιγα ρε κοριτσακι με τα σπιρταας με τρωει εδω το κρυο και το χιονι
τύπε εσυ θα βγεις να κλαφτεις οπως ο δικηγόρος για να γλυτώσειςκαμιακανα ψήφο; μηπως καμια απειλή και καλα πανω στη πίκρα οτι θα βγαλεις πμ στη φορα; τιποτα;;;; δηλαδη θα κατσεις αρσενικά να δεχτεις το σκουπιδιασμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος;
τύπε ρετρέ μίλα με απλά λογάκια...βου και α βα...Τι λες ρε ρετρο?
Εγω δεν αναφερθηκα σε ψηφους, τις οποιες εχω χεσμενες.
Αναφερθηκα σε ΣΧΟΛΙΑ και ειρωνείες.
Αντιλαμβανεσαι την διαφορα?
Τι λες ρε ρετρο?
εσύ και το βέλος ζαν...Οχι ολα αλλα τι να έκανα, δεν μπορουσα αλλο να ανεχτω τη νδ να με κυβερνα,η εσεις στην ελλαδα η εμεις.
Εγω μαζεψα τα μπογαλακια μου και εφυγα,ας με τρωει εδω το κρυο και το χιονι αλλα οταν σκεφτομαι νδ και κουλη παρηγοριεμαι.
ρε μαλεα μιλας και εσυ με τις κριτικές σου για μοχθηρά τραβελια τοταλ ρικολ σβαρτζενέγκερ ;;; ρε τι ζούμε να πουμε
Έλα ρε μαλακα κ έλεγα να μη τον ξαναψηφισωΟχι ολα αλλα τι να έκανα, δεν μπορουσα αλλο να ανεχτω τη νδ να με κυβερνα,η εσεις στην ελλαδα η εμεις.
Εγω μαζεψα τα μπογαλακια μου και εφυγα,ας με τρωει εδω το κρυο και το χιονι αλλα οταν σκεφτομαι νδ και κουλη παρηγοριεμαι.
Τα είχα γράψει αυτά , 10 χρόνια πριν , όταν γίνονταν ακόμη και σοβαρές συζητήσεις εδώ.Περα απο την πλακα , νομιζω οτι τετοιες ψηφοφοριες ειναι μαλακια και ενα ειδος μπουλινγκ
Να μην γενικευουμε,να αναφερουμε νικ,ποσταρισματα κλπ.Αν και παει τρενο το νημα,δεν ειναι κακο να συνεισφερουμε κι εμειςΜην κουράζεστε άδικα Μεγαλειότατε.
Είναι γνωστό πως ορισμένοι αντιλαμβάνονται τα πράγματα μόνον όπως αυτοί θέλουν.
Να μην γενικευουμε,να αναφερουμε νικ,ποσταρισματα κλπ.Αν και παει τρενο το νημα,δεν ειναι κακο να συνεισφερουμε κι εμεις