barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.962
- Πόντοι
- 5.506
Αυτό προϋποθέτει δείκτη ευφυΐας άνω του μέσου όρου.Μπορείς να ψηφίσεις και τους 2 αν θες...
Αυτό προϋποθέτει δείκτη ευφυΐας άνω του μέσου όρου.Μπορείς να ψηφίσεις και τους 2 αν θες...
ξερω γω ρε μαλακα μου,διπλα σου ,τον ογκολιθο της μαλακιας στο συμπαν,οσο μαλακες και να ειμαστε ,δειχνουμε τελικα νανοι.......δεν φτουραμε!Πως αισθάνεσαι που οι τόνοι μαλακίας που κουβαλάς άμα τη εμφανίσει σου δεν έχει αναγνωριστεί από το κοινό μας;
Ένας είναι ο μινχαουζεν Κορυδαλλιωτης εδώ μέσα.Τώρα που όλη η κρέμ ντελα κρέμ του Bou είστε μαζεμένοι εδώ, δεν ρίχνετε και καμιά πρόταση για υποψήφιους στον διαγωνισμό του Βαρόνου Μινχάουζεν 2023!
ανοιξε και τετοιος????....που στον μπουτσο χαζευω ρεΤώρα που όλη η κρέμ ντελα κρέμ του Bou είστε μαζεμένοι εδώ, δεν ρίχνετε και καμιά πρόταση για υποψήφιους στον διαγωνισμό του Βαρόνου Μινχάουζεν 2023!
Ξεπλένεις άλεξ φιλε;
Ψηφίζουμε σταθερότητα
Ότι πεις μαλακαρε.ξερω γω ρε μαλακα μου,διπλα σου ,τον ογκολιθο της μαλακιας στο συμπαν,οσο μαλακες και να ειμαστε ,δειχνουμε τελικα νανοι.......δεν φτουραμε!
ανοιξε και τετοιος????....που στον μπουτσο χαζευω ρε
Δεν κάνει η τέτοια η ΝΔ πάρτο πίσω.....Γαμηθηκες με την ονομαστικη ρε τυπε
ουτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εχει ζητησει τοσες ονομαστικες οταν περναει η ΝΔ φωτογραφικες τροπολογιες 2 το βραδυ ξημερωματα πρωτοχρονιας.
ασε το μαδομουνι να εξελιχθει με υπονοιες ποιος ψηφισε ποιον,πισωπλατες μαχαιριες,ραντεβου θανατου και βλεπουμε,εχει ψωμι ακομη
μεχρι να συμπληρωθει 12αδα θα εχει μπει η ΑνοιξηΑναμένουμε να συμπληρωθεί δωδεκάδα.
Ένας είναι ο μινχαουζεν Κορυδαλλιωτης εδώ μέσα.
αληθεια?....επισης παρατηρησα και αντισθενη στη λιστα ...εκανε καμια μαλακια και μπηκε στη λιστα,η τον εβαλαν τιμης ενεκεν ως ιδιοκτητη ?Μπορείς να ψηφίσεις και τους 2 αν θες...
Παλι καλα που ειναι μυστικη η ψηφοφορια και δεν μπορει να δει ποιος τον ψηφισεαληθεια?....επισης παρατηρησα και αντισθενη στη λιστα ...εκανε καμια μαλακια και μπηκε στη λιστα,η τον εβαλαν τιμης ενεκεν ως ιδιοκτητη ?
βιδωμενο σε βλεπω...στην εχει καρφωσει που παει ο αλεξαρας τρενο,λογικο,αλλα νομιζω οτι εχει βγει απλα λαγος μπροστα ,στα τελευταια μετρα θα σαρωσεις σαν ανεμος ...Ότι πεις μαλακαρε.
μεχρι να συμπληρωθει 12αδα θα εχει μπει η Ανοιξη
εγώ του τα φυλάω από τότε που έκανε την ιγκνορ λιστ...αληθεια?....επισης παρατηρησα και αντισθενη στη λιστα ...εκανε καμια μαλακια και μπηκε στη λιστα,η τον εβαλαν τιμης ενεκεν ως ιδιοκτητη ?
εγώ του τα φυλάω από τότε που έκανε την ιγκνορ λιστ...
κατέστρεψε μπάχαλο/ξεκατίνιασμα σε τρεις κινήσεις. ναπολεόντιο.
γάμησε το σάη...
υγ
εσύ που ήσουν και ξέχασα να σε ψηφίσω?
Η διαδικασίες για την διενέργεια του διαγωνισμού, πρέπει να είναι συμμετοχικές και διαφανείς.
Έχουμε πολλούς που μπαινοβγαινουν φυλακα στο σαη;Μιλάτε με γρίφους. Παρακαλώ όπως γίνετε σαφής.