Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
Όντως λείπει...Λάκη δεν έχει πλέον το νήμα.
Τι απέγινε?
Όντως λείπει...Λάκη δεν έχει πλέον το νήμα.
τύπε εσυ ξερεις ποια ειναι η διαφορα της στραπατσαδας απο την στραπ (ΚΕΝΟ) ατσαδα που γραφει ο ΦΙΛΟΣ και σεβαστο μέλος μπαρόκ, οτι θελει να φαει απο τα χεράκια του μελους τεα; γιατι εχει τσαντιστει τοσο ο τυπος ;; ενα φαι με αυγα δεν ειναι;;;Ωχ,ωχ θα σκασουν και τα τανκς σε λιγο
Έτσι ακριβώς, ένα φαγητό με αυγά. Εκτός από κάτι τύπους σαν το φίλο σου τον άφραγκο δυ που διαβάζει και ονειρεύεται στραπονιασματα.τύπε εσυ ξερεις ποια ειναι η διαφορα της στραπατσαδας απο την στραπ (ΚΕΝΟ) ατσαδα που γραφει ο ΦΙΛΟΣ και σεβαστο μέλος μπαρόκ, οτι θελει να φαει απο τα χεράκια του μελους τεα; γιατι εχει τσαντιστει τοσο ο τυπος ;; ενα φαι με αυγα δεν ειναι;;;
κατσε ρε μαν γιατι βαζει κενο η τεα ανάμεσα στο στραπ και το ατσαδα;Έτσι ακριβώς, ένα φαγητό με αυγά. Εκτός από κάτι τύπους σαν το φίλο σου τον άφραγκο δυ που διαβάζει και ονειρεύεται στραπονιασματα.
Tωρα πας να με μπλεξεις,ρωτα Χελ που εχει και καντινα,κατι θα εχει παρει το αυτι τουτύπε εσυ ξερεις ποια ειναι η διαφορα της στραπατσαδας απο την στραπ (ΚΕΝΟ) ατσαδα που γραφει ο ΦΙΛΟΣ και σεβαστο μέλος μπαρόκ, οτι θελει να φαει απο τα χεράκια του μελους τεα; γιατι εχει τσαντιστει τοσο ο τυπος ;; ενα φαι με αυγα δεν ειναι;;;
Θα ανακατεύει φαίνεται την ατσαδα με το στραπ, για να δώσει περισσότερη γεύση.κατσε ρε μαν γιατι βαζει κενο η τεα ανάμεσα στο στραπ και το ατσαδα;
στραπ εννοει μηπως τα τσερκια που μπαίνουν στις μπαλετες;
τι άλλο να κάνω?Στήριξε ρε παπάρα.
Γίνεταικαλό ξεκατόνιασμασυγκλονιστική προσπάθεια...
τι άλλο να κάνω?
από το πρωί ρίχνω διακριτικές φιτιλιές....καλώ να γίνει ονομαστική.....καλώ τον σταλόνε να βγει από την κρυψώνα και να εμφανιστεί να στηρίξει το νήμα του...
ακόμα και την ψήφο μου στον άλεξ αιτιολόγησα.....
πόσα να δώσω ποια σε αυτό το θρεντ
Έχω παρατηρήσει ότι μερικοί που στην ονομαστική είχαν 1 ψήφο ή καθόλου στην μυστική έχουν 3 και 4ποιοι να κανουν ονομαστικη ; οι πουσταρδελες ;;;
3 και 4 ειναι αμελητεα ποσοτητα...Παμε με τα γκανιαν απο 15+Έχω παρατηρήσει ότι μερικοί που στην ονομαστική είχαν 1 ψήφο ή καθόλου στην μυστική έχουν 3 και 4
δεν πιστεύω να σημαίνει κάτι αυτό για τα σεβάσμια μέλη του παρόντος ισοτόπου
indeed3 και 4 ειναι αμελητεα ποσοτητα...Παμε με τα γκανιαν απο 15+
Έχω παρατηρήσει ότι μερικοί που στην ονομαστική είχαν 1 ψήφο ή καθόλου στην μυστική έχουν 3 και 4
δεν πιστεύω να σημαίνει κάτι αυτό για τα σεβάσμια μέλη του παρόντος ισοτόπου
mountain your rightτι άλλο να κάνω?
από το πρωί ρίχνω διακριτικές φιτιλιές....καλώ να γίνει ονομαστική.....καλώ τον σταλόνε να βγει από την κρυψώνα και να εμφανιστεί να στηρίξει το νήμα του...
ακόμα και την ψήφο μου στον άλεξ αιτιολόγησα.....
πόσα να δώσω ποια σε αυτό το θρεντ
ΕΔΩ θα φανούν όλα μυστική ξε μυστική ψηφοφορία θα βγουν όλες οι αλήθειες στη φόραΕιναι κάτι πουστρακια που το παιζουν τιμοι δεξιοι, πατριωτες , παλικάρια κτλ
ποιος καλπάζει?
ο theranos groupποιος καλπάζει?