The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Αυτά είναι πικάπ κύριε. Εγώ λέω για μπομπινόφωνα.Aπο Thorens, Ortofon και πανω καταδεχεται ο τραχανοπλαγιας.
Αυτά είναι πικάπ κύριε. Εγώ λέω για μπομπινόφωνα.Aπο Thorens, Ortofon και πανω καταδεχεται ο τραχανοπλαγιας.
A, εννοείς αυτά που λέει μαγνητόφωνα ο κύριος τελης ο σταλονες.Αυτά είναι πικάπ κύριε. Εγώ λέω για μπομπινόφωνα.
Έχετε δίκιο. Δεν το είχα παρατηρήσει.το bellum ( πόλεμος) δεν γράφεται με δύο l ?
όπως στο si vis pacem, para bellum ?
άλλο είναι το belum με ένα l ?
Μήπως είναι όπως ο Γιάνης με ένα ν ;
Α να γειά σας....A, εννοείς αυτά που λέει μαγνητόφωνα ο κύριος τελης ο σταλονες.
Ναι γνωριζω επακριβως τι κανει.Άλεξ για να ξέρεις κάποιον - κάποια καλά πρέπει να έχεις καθημερινά επαφή μαζί του η έστω αρκετές μέρες...π.χ γνωρίζεις τι κάνει τώρα αυτήν τι στιγμή ; όχι δεν γνωρίζεις απλά την γουστάρεις γι'αυτό τα κάνεις αυτά έχει κάτι που σου αρέσει..
δεν λεει τιποτα αυτο φιλε αλεξΝαι γνωριζω επακριβως τι κανει.
Εχει καμερες στο σπιτι της και μεσω μιας εφαρμογής μπορω ανα πασα στιγμη να δω τι κάνει στο σπιτι.
δεν λεει τιποτα αυτο φιλε αλεξ
δεν θυμασαι στην συμμορια των 12 που την ωρα που αδειαζαν το χρηματοκιβωτιο του γκαρσια εβαλαν στους σεκιουριταδες να βλεπουν στις οθονες παγωμενη εικονα σε λουπα?
μπα δεν πιστευωΜονο που εδω και η γκομενα ειναι κονσερβα .. δεν υπαρχει
Κανας τετοιος θα είναι
και ο αλλος βαραει μαλακία με σκριν-σειβερ και στελνει λεφτα
μπα δεν πιστευω
εχει καμερες λεει ο φιλος αλεξ στο σπιτι της και καθεται και την βλεπει 24/7 σαν τον jigsaw
ολα φαινονται να ειναι φυσιολογικα στην σχεση μια νορμαλ κατασταση
Και εκτός σπιτιού; Αλεξουκο επειδή σε συμπαθώ σου έχω την απόλυτη Λύση , σκύλος ρομπότ με κάμερα όπου πάει και ότι κάνει την ακόλουθη και βλέπεις τα πάντα...δεν κοιμάται ποτέ δεν τρώει ποτέ καί όταν μπει στον πειρασμό για κτυπαει συναγερμός..η απόλυτη προστασία για ερωτευμένα αγόρια εξ αποστάσεως, φιλική τιμή μόνο 3κ με εγγύησηΝαι γνωριζω επακριβως τι κανει.
Εχει καμερες στο σπιτι της και μεσω μιας εφαρμογής μπορω ανα πασα στιγμη να δω τι κάνει στο σπιτι.
αυτο ειναι ενα θεματακιΓια να την βλεπει που τρωει και κλανει
Απογοήτευση είσαι έχεις πατώσει στον διαγωνισμό για το καλύτερο ζευγάρι 2023 ένας γνήσιος Γλυφαδιωτης σαν εσένα περιμέναμε καλύτερα πράγματα!!Για να την βλεπει που τρωει και κλανει
σωστααυτο ειναι ενα θεματακι
αλλα νταξει ολα τα αλλα ειναι νορμαλ και θα το παραβλεψουμε
Δεν ακούγεται καθόλου creepy τυπε....Εχει καμερες στο σπιτι της και μεσω μιας εφαρμογής μπορω ανα πασα στιγμη να δω τι κάνει στο σπιτι.
Χρειαζόταν ενας tyler σε αβαταρ .Εσείς έχετε κάμερες στα σπίτια των γκομενετων σας ή είστε τίποτα πλεμπαιοι;
Eδω είσαι στον Κορυδαλλό ή στην Κέρκυρα;