alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Οχι. Με αγαπαειΑλεξουκο δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα αφου επενδυεις μολις σταματησεις να το κανεις παει το γκομενετο
Οχι. Με αγαπαειΑλεξουκο δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα αφου επενδυεις μολις σταματησεις να το κανεις παει το γκομενετο
ισχυει τύπε. γενικα ολες οι χοντρες δινουν βαση στη λεπτομερεια μαλλια νύχια κλπ. νόμοςΚυριως με καλλυντικα ασχολειται.
Τα νυχια ειναι τωρινη επενδυση επειδη τα φερνει φτηνα απο Κινα και πουλαει με 500% κερδος
Καλα.ισχυει τύπε. γενικα ολες οι χοντρες δινουν βαση στη λεπτομερεια μαλλια νύχια κλπ. νόμος
ωραια κανε ενα τεστ και κοψε τις μεταφορες χρηματων να δειςΟχι. Με αγαπαει
της εστειλες κανένα μυνημα στο σκαηπ για το βραβείο στο μιστερ; γενικα οι γκόμενες ψαρώνουν με θέσεις κύρουςΚαλα.
Για την Κολομβια μιλαμε τύπε.
Εκει για να βρεις χοντρή γυναικα, πρεπει να ψαξεις πολυ.
Μολις παρουν κανενα κιλο τρεχουν σε λιποαναρροφησεις.
Δεν κοβω τιποτα.ωραια κανε ενα τεστ και κοψε τις μεταφορες χρηματων να δεις
Αφού βγάζει χρήματα όπως λες από τα καλλυντικά κτλπ με κέρδος μεγάλο , εσύ γιατί στέλνεις χρήματα σε μια κοπέλα που δεν την γνωρίζεις καλά;Οχι. Με αγαπαει
Γι αυτο κι εσυ εγινες λακές του αρχηγου?της εστειλες κανένα μυνημα στο σκαηπ για το βραβείο στο μιστερ; γενικα οι γκόμενες ψαρώνουν με θέσεις κύρους
Πρώτον μια χαρα τη γνωριζωΑφού βγάζει χρήματα όπως λες από τα καλλυντικά κτλπ με κέρδος μεγάλο , εσύ γιατί στέλνεις χρήματα σε μια κοπέλα που δεν την γνωρίζεις καλά;
Δε θα βαζει μπροστα και η μπουλντοζα απο τη στεναχωρια.Πωωω
Με πετσόκοψατε τώρα.
Δεν θα έχω μούτρα να αντικρίσω αύριο τον εργοδηγό του εργοταξίου από τη ντροπή.
Άλεξ για να ξέρεις κάποιον - κάποια καλά πρέπει να έχεις καθημερινά επαφή μαζί του η έστω αρκετές μέρες...π.χ γνωρίζεις τι κάνει τώρα αυτήν τι στιγμή ; όχι δεν γνωρίζεις απλά την γουστάρεις γι'αυτό τα κάνεις αυτά έχει κάτι που σου αρέσει..Γι αυτο κι εσυ εγινες λακές του αρχηγου?
Ψαρωσες με την θεση κύρους?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρώτον μια χαρα τη γνωριζω
Δευτερον το οτι το καταστημα παει καλα, δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να προσπαθησουμε να παει ακομη καλυτερα
Αμορφωτος Αλβανος πισωγλεντης βρηκε ανθρωπο να του απαντησει ρε μαλακα...συγκινηθηκα.τι ζούμε ρε μαλακα ο κλωνος στοκερ κανει σοβαρη κουβεντα για γκομενιλικια με το χοντρολαγνο φιδεμπορα μαγεία καυλα το σαη
Σκασε εσυ μωρη κακογαμημενη Κλαουντια....ολο πεταγεσαι σαν αυτο που λαχταρας στο κωλοτρυπηδι σου.Να μην ειχαμε και τους ηλιθιους κολαουζους του κατα φαντασια μεθυστανα του πλουτου να δεις τι ωραια θα περναγαμε.
Ούτε κι εμένα που δηλώνετε ιατρός.Με τετοια επιχειρηματα τυπε δεν μου κανει εντυπωση που σε τετοια ηλικια δουλευεις σε εκσκαφεα...
Καλησπέρα φίλε και χρόνια πολλά για την ιστορία να σε ενημερώσω πως δεν γνωρίζω κανενα απο τα άτομα που αναφέρεις και ο δικός μου λογαριασμός ειναι τέλειος ανεξάρτητος εδωΟ @tellystalone6969 έχει ξαναβραβευθεί Mr. Malakas με άλλο nick.
O @barock δεν έχει καμία σχέση με τον @baroc ή τον @baron7
Οι @captain 69 @Captain America @Captain Cook @Captain Love69 @Captain Pussy @captain_harlock @captain_s @captain922 @captain99 @captainjohn και @KaptenGr είναι όλοι ο ίδιος χρήστης και όλοι φίλοι του @Ωρίων
Καλησπέρα φίλε και χρόνια πολλά για την ιστορία να σε ενημερώσω πως δεν γνωρίζω κανένα απο τα άτομα που αναφέρεις ούτε και εσένα φυσικά και ο δικός μου λογαριασμός ειναι τελείως ανεξάρτητος εδώ και 15 χρονια που υπαρχει οποτε σε παρακαλω να ανακαλέσειςΟ @tellystalone6969 έχει ξαναβραβευθεί Mr. Malakas με άλλο nick.
O @barock δεν έχει καμία σχέση με τον @baroc ή τον @baron7
Οι @captain 69 @Captain America @Captain Cook @Captain Love69 @Captain Pussy @captain_harlock @captain_s @captain922 @captain99 @captainjohn και @KaptenGr είναι όλοι ο ίδιος χρήστης και όλοι φίλοι του @Ωρίων
Καλησπέρα φίλε και χρόνια πολλά για την ιστορία να σε ενημερώσω πως δεν γνωρίζω κανενα απο τα άτομα που αναφέρεις και ο δικός μου λογαριασμός ειναι τέλειος ανεξάρτητος εδω
Καλησπέρα φίλε και χρόνια πολλά για την ιστορία να σε ενημερώσω πως δεν γνωρίζω κανένα απο τα άτομα που αναφέρεις ούτε και εσένα φυσικά και ο δικός μου λογαριασμός ειναι τελείως ανεξάρτητος εδώ και 15 χρονια που υπαρχει οποτε σε παρακαλω να ανακαλέσεις
Σε ευχαριστω πολύ για την αμεσότητα σου!καλό υπόλοιπο
Παιχτηκε τιποτα καλο ή θα μας βρει η πρωτοχρονια να πλεκουμε κατω απο το δεντρο?