Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.942
- Πόντοι
- 6.256
Αυτος ειναι η Κλαουντια ρε τυπε....με τον κηδεμονα σου αυριο.Δεν θα πω , μη με πιέζεις !
Δεν είμαι μαρτυριάρης!!!!!
Αυτος ειναι η Κλαουντια ρε τυπε....με τον κηδεμονα σου αυριο.Δεν θα πω , μη με πιέζεις !
Δεν είμαι μαρτυριάρης!!!!!
Ο maximos555 κατουρημένος σώγαμπρος ;Αυτος ειναι η Κλαουντια ρε τυπε....με τον κηδεμονα σου αυριο.
Πες μας όταν δεν σε γαμανε ,βάζεις στον κωλο τα εργαλεία της κτηνιατρικής;Οπως ρε τραχοπλαγια ουτε το δημοτικο δεν τελειωσες στην Αλβανια....απο μικρος μονο τσιπουκια επαιρνες;
ντιπ...τι έχεις γράψει κυρ.Γιαννη μας... καμια 10αρια φορές κιόλας?
Ωραίο άβαταρ κάτι μου θυμίζει!!!ντιπ...
Τύπε στον Παναθηναικο στο μπασκετ δεν παιζει αυτος?την πουτσα δεν τιν γλιτονις,
ΝαιΤύπε στον Παναθηναικο στο μπασκετ δεν παιζει αυτος?
Όλα καλά τυπε κέρασε καλύτερα ένα κουτάκι προφυλακτικά την @Hellraiser4Ever γιατί δεν έχει και γαμιετε ακαποταΤύπε shadow γιατί σε τραμπουκίζουν όλοι; Έχεις κάποιον σύμμαχο ή υποστηρίζεις κάτι;
Αν σπάσεις μην φύγεις σε παρακαλώ! Θα σε κεράσω ότι θέλεις να μείνεις στο νήμα
τύπε σε όλο το φόρουμ να το διανέμεις δωρεάν, αν πάρουν μόνο αυτοί που όντως τα χρειάζονται θα μείνει γεμάτο κανα μήναΞέχασα να το γεμίσω τύπε μου, διανέμονται τζάμπα σε όλους τους συμμετέχοντες στο νήμα δωρεάν για κάθε χρήση
Οι παντόφλες σου στο σπίτι, όλα καλά;Ελπίζω να μη στο χαλάω ...
Αλλά υπάρχει κι άλλος ζωνάτος σταρ τωντσοντοσινεμα που γουστάρει στράπον Φ100 και κατούρημα.
θροουτ?ντιπ...
που να ξέρω εγώ το πρόγραμμά σου?θροουτ?
πλαγιομετωπικο ενδιαφέρον διακρίνω κυρ.Γιαννη μας, αλλά το πρόγραμμα μου είναι αποκλειστικά για γυναικείο πληθυσμο.που να ξέρω εγώ το πρόγραμμά σου?
δε με πείθεις...πλαγιομετωπικο ενδιαφέρον διακρίνω κυρ.Γιαννη μας, αλλά το πρόγραμμα μου είναι αποκλειστικά για γυναικείο πληθυσμο.
εσύ με λιγουρευεσαι μηπως?
τι λεει τύπε ; θα φερεις κανα ναυαγιο γκεστ για σκουπιδιασμα σημερα;over/under χριστουγεννιάτικα στοιχήματα από την bou-bet! Kαι , δώρο έκπληξη : ενας μέγαλος νικητής θα δει το φαιναλ4 από το μαγευτικό Μεντεγίν της Κολομβίας μαζί με τον Εμπαπέ της μαλακίας του σαη , Αλέξανδρο! Μια ευγενική προσφορά του @sex volcano tours.
Over ή Under ?
1.Σύνολο μελών που θα ψηφίσουν (προκριματική φάση ) ;
α. Over 300 1,45
b. Under 300 2,35
2. Σύνολο ψήφων Alex71 (προκριματική φάση) ;
α. Over 85 1,33
b. Under 85 3,00
3. Διαφορά ψήφων πρώτου από δεύτερο (προκριματική φάση) ;
α. Over 30 1,27
β. Under 30 2,55
4. Ποιός θα είναι ο μεγάλος νικητής της τιτανομαχίας για την 4η θέση ;
α. Annapurna 3,00
β. Donald-Duck 3,00
γ. Daima703 7,
μα δεν πάω με αγοράκια, άρα δε με ενδιαφέρει να σε πείσω κυρ.Γιαννη μας.δε με πείθεις...
χαιρετίζω νεα μέλη σε τούτο το θεάρεστο νήμα. @alex71 ορίστε αλλος ενας ψηφοφόρος σουΡε τυποι κατάντησε βαρετο το νημα,με αλεξ και κλαουντια στους τοπ δεν ρολαρει.
Τα δυνατα ονοματα δεν ακουγονται για να γινει εδω μεσα ρειβ παρτι.
Εχουμε ενα βαμμένο δεξιο να λεει ενα καρο ασυναρτησίες και εχουμε τη κλαουντια το πιθηκι με τις ζώνες
νέος μαλάκας.στηριζω νεο μέλος με εκλεπτισμενο γουστο τύπε