kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.142
- Πόντοι
- 6.256
Αφου ο ξεφτιλας ρεζιλης ρχ δεν υπαρχει γιατι να ναι στο διαγωνισμο και να κλεβει ψηφους απο αλεξ
Δύσκολα θα ξαναβρουμε χοντρό που να του αρεσουν οι χοντρες και να ναι και ( καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη ) δικηγόροςΚοιταχτε μη χασουμε το δικηγόρο απο εδω μεσα αλιμονο σας.
Με ποιον δεξιο μετα θα εχω αντιλογο στα πολιτικα?
σε λιγα χρονια θα γυρισει ο τροχος και ο συριζα θα βγει πρωτο κομμα,αφηστε μεχρι τοτε να τον τρολαρω.
Γτπ είναι ο διαγωνισμός.Aν πας στα αποτελέσματα και κάνεις κλικ στο όνομά σου βλέπεις ποιός σε ψήφισε.
Τέτοιος ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ διαγωνισμός, με ΦΑΝΕΡΗ ψηφοφορία, από όσα διαβάζω, είναι η πρώτη φορά που γίνεται.
Οπότε βλέπεις ποιός μπιρικοκος σου χτυπάει φιλικά την πλάτη και σου φερμάρει ψήφο μετα και του δαγκώνεις τον καρίτσαυλο.
Nομιζω ο πρωτοπόρος του διαγωνισμού είχε γράψει πως παρακολουθει κανονικά αλλά έχει αποφασίσει να μην ξαναποσταρει. Κάνει και like πότε πότε έγραψε κάποιο άλλο μέλος.Αφου ο ξεφτιλας ρεζιλης ρχ δεν υπαρχει γιατι να ναι στο διαγωνισμο και να κλεβει ψηφους απο αλεξ
Τι συγκρίνεις.Αφου ο ξεφτιλας ρεζιλης ρχ δεν υπαρχει γιατι να ναι στο διαγωνισμο και να κλεβει ψηφους απο αλεξ
Μήπως έχει δώσει εντολή ο Αρχηγός να απέχει η γαλάζια παράταξη από το παρόν νήμα; Νομίζω εχω ξαναδιαβάσει τέτοια εντολή σε άλλο νήμα ή κάνω λάθος;Γτπ είναι ο διαγωνισμός.
Το μόνο θετικό ότι είναι ανοικτός.
Από συμμετοχή τίποτα πάντως μέχρι στιγμής.
Μπα....Μήπως έχει δώσει εντολή ο Αρχηγός να απέχει η γαλάζια παράταξη από το παρόν νήμα; Νομίζω εχω ξαναδιαβάσει τέτοια εντολή σε άλλο νήμα ή κάνω λάθος;
Συνυπογράφω, δεν συμμετέχω ψηφίζοντας. Αλλά μπαίνω για τα σχόλιαKαλώ όλα τα μέλη να μποικοταρουν αυτον τον fake διαγωνισμο και να περιμενουν τον Στέκα ως καθ' υλην αρμοδιο να τον πραγματοποιησει.
Εχει καταντησει βαρετο καθε χρονο ο Λακης να φτιαχνει δικο του διαγωνισμό επειδή θεωρει στημενο τον κανονικο. Θυμομαστε προπερσι που εφτιαξε δικο του, επειδη στον κανονικο εβγαινε πρωτος.
Προφανως λοιπον πρεπει να αγνοηθεί το νημα αυτο επιδεικτικά.
Αντί να μπείτε να τον μαυρίσετε, μαλακίζεστε.Συνυπογράφω, δεν συμμετέχω ψηφίζοντας. Αλλά μπαίνω για τα σχόλια
κι αυτό που προτείνεις, συμμετοχή είναιΑντί να μπείτε να τον μαυρίσετε, μαλακίζεστε.
Θέλει μπούτσα ο τύπος.
Αφού λέει μαλακίες ο Άλεξ.κι αυτό που προτείνεις, συμμετοχή είναι
Μα ήδη σκαρφαλώνει το ΑΛΟΓΟ-ΚΕΡΒΕΡΟΣ-ΑΙΘΕΡΑΣ, θα καταφέρει να βγει πρώτος στο δικό του στημένο διαγωνισμό και θα πεθάνουμε στο γέλιο.Αντί να μπείτε να τον μαυρίσετε, μαλακίζεστε.
Θέλει μπούτσα ο τύπος.
Μου λεϊπει ο ρχNομιζω ο πρωτοπόρος του διαγωνισμού είχε γράψει πως παρακολουθει κανονικά αλλά έχει αποφασίσει να μην ξαναποσταρει. Κάνει και like πότε πότε έγραψε κάποιο άλλο μέλος.
Είναι κάτι σαν Μέσι της μαλακίας, όπως δείχνουν τα γεγονότα. Αφού δε γράφει πλέον αλλά κτυπαει εκ νέου τον τίτλο με κόντρα ψηφο-ψηφο.
Να κάνετε καμία αληθινή προσφορά ρε σκρουτζηδες.Λάκης δε γράφει για να μη δίνει στόχο να τον ψηφίσουν στο νήμα του....
αλλά ήταν ο πρώτος που έκανε σωστή ψηφοφορία με φανερές ψήφους και γιαυτό δεν πρέπει το νήμα να πάει άπατο
μπείτε να ψηφίσετε
και ψωνίστε και από τα σκρουτζομάγαζα
Να αγοράζετε γιατί άμα φορτώσουμε και μας γυρίσει το μυαλό θα βαρέσουμε μια μόνιμη αύξηση και θα έρθει η ανάπτυξη του Γεωργιάδη πιο νωρίς....δε θα βρίσκεις ούτε usb stick με κάτω από 50 ευρώΝα κάνετε καμία αληθινή προσφορά ρε σκρουτζηδες.
Μπαααα, μη το λες. Έχει κι άλλα γκανιάν η κουρσα.Τι συγκρίνεις.
Υπάρχει και πιο μαλάκας με ντοκτορά.
Ο νηματοθέτης.
Πότε βρίστηκα με τον px?
Δε γαμιεται, θα πάω από φυσικό μαγαζί να το πάρω με 3,5 ευρώΝα αγοράζετε γιατί άμα φορτώσουμε και μας γυρίσει το μυαλό θα βαρέσουμε μια μόνιμη αύξηση και θα έρθει η ανάπτυξη του Γεωργιάδη πιο νωρίς....δε θα βρίσκεις ούτε usb stick με κάτω από 50 ευρώ
θα τα κλείσουμε σιγά σιγά όλα τα φυσικά μαγαζιά των φτωχομπινέδων έχουμε τον υπουργό με το μέρος μαςΔε γαμιεται, θα πάω από φυσικό μαγαζί να το πάρω με 3,5 ευρώ