barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
(καλυτερα παίζε με γκιφ ειναι πιο ασφαλες για τη τριτη ηλικια )
(καλυτερα παίζε με γκιφ ειναι πιο ασφαλες για τη τριτη ηλικια )
οταν λες "πειραχτηκε"?Στα ημιτελικά όπως έχω πει θα είναι ανοιχτές ψηφοφορίες και ελπίζω να μείνουν γιατί πέρσι «πειράχτηκε» ο τελικός.
Δε θέλω να φαντάζομαι τι πιμια έχεις με Λακη-ζελικο-φυλοβιο-τελησταλονε με τόνους μπινελίκι και κλάμα.....Καμία ευθύνη δεν έχω τύπε .... ξεκίνησε σαν παράγκα του τραλαλακη μπήκε μετά ο στοχολμης, συγχωνεύτηκαν τα θέματα και όλα έγιναν κώλος.
Οι σοβαροί διαγωνισμοί δεν γίνονται χωρίς την συνεργασία του site ... συν το μπαναρισμα κλώνων .... εγώ φρόντιζα και για τα δύο, ασχέτως τι φαινόταν στο φόρουμ ... και στα pm .... εκεί να έβλεπες .....
Πες κάτι καινούριο, ακόμα εκείνο το κιτρινισμένο Μινέρβα φοράει.Τραλαλακη ακόμα παραμιλάς με το εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ μου;;;; κάτσε και κλάψε κακομοίρη ...... εσύ λες πως δεν έχω τίποτα και εγώ λέω πως ούτε τρύπιο βρακί δεν έχεις να αλλάξεις .... είδαμε πως εσκουζες με το φορολογικό ......
Πεινάω και δε ψήνομαι να φάω πάλι junk food αλλά βαριέμαι και να μαγειρέψω μόνος μουΓράψε μας τύπε, πως αισθάνεσαι γι αυτό, ποια συναισθήματα σε κατακλύζουν;
Ο Στοκχολμης δεν ήταν μαζί μας πέρσι, δε μπορεί να ξέρειοταν λες "πειραχτηκε"?
ο πξ γαμιοντας μπαντοσουζα το πηγε απο την αρχη μεχρι τερμα και ολοι του το αναγνωρισαμε... τι πειραγμα μπορει να εγινε?
Kαι δεν με λες Ρεζ,αφου τον συμπαθεις γιατι εξαπτεσαι?Λογω επειδη του περιεχουμενου του νηματος?λακη με τον αγιο εμεις λεμε τα δικα μας...αστο να παει να γαμηθει αν δεν το εχεις το θεμα
εδω ομως κανεις παραθεση σε απαντηση του αγιου σε εμενα και πετας καμια 10ρια αφου και καλα για να μου την πεις(?)
αν εχεις δει το αφου το γραφω πολλες φορες υπογραμμισμενο η και διπλο γιατι το κοροιδευω και εγω οπως και τα με+σε κλπ που λενε εδω οι "συμπολιτες" μου
κατα τα αλλα σε συμπαθω και εσενα ...οπως και τον αλεξ φυσικα
σωστο ναιΈμεινε μόνο λίγες ώρες φανερός ένας ημιτελικός . Μετά μετατράπηκε σε κρυφή ψηφοφορία.
μου την εδωσε λιγο το ξεκαρφωτο της μπουκας αλλα μαλλον παρεξηγηση θα ηταν πιστευωKαι δεν με λες Ρεζ,αφου τον συμπαθεις γιατι εξαπτεσαι?Λογω επειδη του περιεχουμενου του νηματος?
Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει στον κόπο του @Nebuchadnezzar που ψήνει τους επισκέπτες να γίνουν μέλη
παντρέψου,Πεινάω και δε ψήνομαι να φάω πάλι junk food αλλά βαριέμαι και να μαγειρέψω μόνος μου
@The Saint*Για να δουμε τι διαγωνισμος ειναι που θα ειμαι φαβορι
Κι αν παιξει και κανα φρι φακ σε οικο η στουντιο η μασαζ δε θα με χαλασει
και οι γυναίκες όλη μέρα δουλεύουνπαντρέψου,
να μην προλαβαίνεις να σε απασχολούν τέτοια
Μα δεν εννοούσε ότι δεν θα σε απασχολεί το φαγητό επειδή δεν θα προλαβαίνει να μαγειρέψει η γυναίκα σου. Εννοούσε ότι δεν θα σε απασχολεί επειδή θα μαγειρεύεις υποχρεωτικά και καθημερινά εσύ.και οι γυναίκες όλη μέρα δουλεύουν
Αν ήθελα να μου δίνουν διαταγές θα γινόμουν μόνιμος στο στρατόΜα δεν εννοούσε ότι δεν θα σε απασχολεί το φαγητό επειδή δεν θα προλαβαίνει να μαγειρέψει η γυναίκα σου. Εννοούσε ότι δεν θα σε απασχολεί επειδή θα μαγειρεύεις υποχρεωτικά και καθημερινά εσύ.
Αν ήσουν όμως υποστράτηγος μόνο θα έδινεςΑν ήθελα να μου δίνουν διαταγές θα γινόμουν μόνιμος στο στρατό
Και αυτοί παντόφλα τρώνε γιαυτό πάνε μετά στο στρατόπεδο και φωνάζουν σα μαλάκεςΑν ήσουν όμως υποστράτηγος μόνο θα έδινες
Πιάνετε!!Και αυτοί παντόφλα τρώνε γιαυτό πάνε μετά στο στρατόπεδο και φωνάζουν σα μαλάκες
έχω πολλά γαλόνια στη μαλακία πιάνεται?
Λοχίας υπηρεσίας λόχου είναι η ελληνίδα σύζυγοςΑν ήθελα να μου δίνουν διαταγές θα γινόμουν μόνιμος στο στρατό
Λοχίας υπηρεσίας λόχου είναι η ελληνίδα σύζυγος
φίλε μη θυμώνεις με ελαίς - @Κώστας Λαδάκης - αγουρέλαιο...
είναι γνήσιος μαλάκας κι έχει πάρει ανάποδες επειδή οι δυνατότητές του ΔΕΝ αναγνωρίστηκαν ως έπρεπε στο διαγωνισμό.
δεν το έχει καταλάβει (είναι και μπουμπούνας) αλλά είμαι φίλος του, τον ψήφισα, τον βοηθάω να ξετυλίξει ταλέντο, άγαλμα πρέπει να μου κάνει !!
τώρα τα περί τούρκων...αν ήξερε με ποιον μιλάει θα ήταν προσεκτικότερος.
αλλά βλέπεις...ελαίς