Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
το -ογλου είναι εκσπερματώσεις του ελαίς,μη δίνεις σημασία....Καλαματιανό με κατάληξη στο ογλου πρωτή φορά ακούω.
το -ογλου είναι εκσπερματώσεις του ελαίς,μη δίνεις σημασία....Καλαματιανό με κατάληξη στο ογλου πρωτή φορά ακούω.
Unilever πλέον.το -ογλου είναι εκσπερματώσεις του ελαίς,μη δίνεις σημασία....
Έρχεται τάχιστα διαγωνισμός που θα είσαι φαβορί....Παιδιά συμπαθατε με αλλά τι κερδίζει ως βραβείο ο Μίστερ μαλακας κανένα φρι φακ παίζει;
Τελικα δεν καταλαβα τυπε ποιος απο τους δυο μας ειναι πιο ηλιθιος....αρχικα ελεγε εσενα και μετα ελεγε εμενα.ΕΙμαστε και μειωμενης οξυδερκειας και μπερδευομαστε ευκολα...
τύπε πολυ τσαντίλας ο τυπος γενικα. ουτε μια κουβεντα δεν μπορουμε να πουμε αμεσως να μας προσβάλειΤελικα δεν καταλαβα τυπε ποιος απο τους δυο μας ειναι πιο ηλιθιος....αρχικα ελεγε εσενα και μετα ελεγε εμενα.ΕΙμαστε και μειωμενης οξυδερκειας και μπερδευομαστε ευκολα...
με προλαβες κουφαλα στο μυαλο μου εισαιΤυπε @RETRO μας ειπε και αναρχιδοκεξςξς κατι....εσενα που σου κοβει λιγο περισσοτερο ειναι βρισια;
Καλησπερα!τύπε πολυ τσαντίλας ο τυπος γενικα. ουτε μια κουβεντα δεν μπορουμε να πουμε αμεσως να μας προσβάλει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με προλαβες κουφαλα στο μυαλο μου εισαι
Δέσποτα έχετε υπάρξει μέλος του Τρίο Ατενέ;
Καλησπερα!
Του Τρίο Μπελκάντο.Δέσποτα έχετε υπάρξει μέλος του Τρίο Ατενέ;
Για να δουμε τι διαγωνισμος ειναι που θα ειμαι φαβοριUnilever πλέον.
Να τα λέμε αυτά.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έρχεται τάχιστα διαγωνισμός που θα είσαι φαβορί....
Καμία ευθύνη δεν έχω τύπε .... ξεκίνησε σαν παράγκα του τραλαλακη μπήκε μετά ο στοχολμης, συγχωνεύτηκαν τα θέματα και όλα έγιναν κώλος.
Οι σοβαροί διαγωνισμοί δεν γίνονται χωρίς την συνεργασία του site ... συν το μπαναρισμα κλώνων .... εγώ φρόντιζα και για τα δύο, ασχέτως τι φαινόταν στο φόρουμ ... και στα pm .... εκεί να έβλεπες .....
Θα έλεγα να μην αναφέρεστε σε πρηντ σκρην
Τραλαλακη ακόμα παραμιλάς με το εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ μου;;;; κάτσε και κλάψε κακομοίρη ...... εσύ λες πως δεν έχω τίποτα και εγώ λέω πως ούτε τρύπιο βρακί δεν έχεις να αλλάξεις .... είδαμε πως εσκουζες με το φορολογικό ......
Γράψε μας τύπε, πως αισθάνεσαι γι αυτό, ποια συναισθήματα σε κατακλύζουν;Είμαι ο μόνος που έχει επιζήσει από την απλή λίστα ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ αλλά κυριότερα από την bold λίστα...εκεί που είναι one way ticket πήγα είδα γύρισα
Τόσα χρόνια μαλακας, πως αντέχεις τον εαυτό σου; Σοβαρά ρωτάω τώρα.Ειπε ο πρωην maximos555 και οι λοιποι κλωνοι
Τύπε μου, αν δεν το έχεις σιγουρέψει, αυτός είναι ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.Προσπάθησα να μπουστάρω το χιούμορ σου αλλά ειναι σα να ρίχνω lada στην f1...
υγ
Οι τούρκοι που κολλάνε σπορέλαιε?