Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
...και σουαχίλι αν θεςτης νεοελληνικης ή και της καθαρευουσης;
...και σουαχίλι αν θεςτης νεοελληνικης ή και της καθαρευουσης;
Ιδιαιτερη περιπτωση,ο Αλεξ στηριζει ολους τους υποψηφιους της ΝΔ (και προσπαθει να υπερασπιστει ακομα και κραυγαλεα λαθη) αλλα στις εκλογες ολο κατι τυχαινει και δεν ψηφιζει ΝΔ(φιλοι,γνωστοι απο αλλα κομματα κλπ)
...και σουαχίλι αν θες
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ασχολούμαι με αυτή την εμμονή του.
Τα έχουμε πει για αυτόν !!!Ιδιαιτερη περιπτωση,ο Αλεξ στηριζει ολους τους υποψηφιους της ΝΔ (και προσπαθει να υπερασπιστει ακομα και κραυγαλεα λαθη) αλλα στις εκλογες ολο κατι τυχαινει και δεν ψηφιζει ΝΔ(φιλοι,γνωστοι απο αλλα κομματα κλπ)
Εμένα το παλιό , όλοι νόμιζαν ... ότι ήταν ένας .... δεν είναι και τα μεγαλύτερα τσακάλια εδώ μέσα ....Το προφίλ του το διαχειρίζονται δύο διαφορετικά προσωπα
Βάζεις υπηρέτες να το διαχειρίζονται όταν είσαι απασχολημένος ;Εμένα το παλιό , όλοι νόμιζαν ... ότι ήταν ένας .... δεν είναι και τα μεγαλύτερα τσακάλια εδώ μέσα ....
Tύπε, θα σου/σας πω κάτι: πλέον αφού παίζει η ignore list, εγώ πλέον δεν μπαίνω σε ανόητες διαδικασίες του παρελθόντος, έτσι κι αλλιώς ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Το στοίχημα - υπάρχει και ιστορικό στο παρελθόν - μετρημένα είναι τα threads μου με το νέο λογαριασμό και μπορείς να τα δεις - κάπου το έχω και σαν εισόδημα.Η BouBet σου έχει ένα καλό
Βάζεις υπηρέτες να το διαχειρίζονται όταν είσαι απασχολημένος ;
Βάζεις υπηρέτες να το διαχειρίζονται όταν είσαι απασχολημένος ;
Πεφτοσυννεφάκηδες κι αυτοί.Τυπάρα ... το να ήμασταν 2 που γράφαμε ....... δεν είχε περάσει από κανενός το μυαλό ....
Το ποιο να μου πεις ; Μυαλό ;;;;;;;
Αρχίζω να βαριέμαι γέρο ............Πεφτοσυννεφάκηδες κι αυτοί.
Τι να πει κανείς;
Αρχίζω να βαριέμαι γέρο ............
Μπορεί να με χάσετε πάλι για τίποτε μήνες .........
Μη χαρεί καμιά γαμιόλα ότι πέθανα.
ΑΝ πεθάνω θα σταλούν οι κωδικοί μου σε γνωστό που θα σας ενημερώσει .
Οπότε απλά μπορεί να λείψω ...........
Μαλακίες για μένα, ειδικά τα γαλάζια καθίκιακαι όχι μόνο
θα γράφουν πάντα εδώ.
Η αιτία για αυτό , είναι ότι οι αυτοκτονίες ήταν πάντα λίγες στην ελλάδα.
Για να είμαι απολύτως ειλικρινής μαζί σας, δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα το γράψω αυτό, αλλά θα μου λείψετε.
Επειδη ρωτας εσυ απανταω . αλλιως ουτε που θα ασχολιομουν.
Απο την πρωτη στιγμη που ενωσε καποιος αντιμ τις 2 ψηφοφορίες και εγινε απο φανερή σε κρυφή ειπα οτι ειναι μία μαλακία και μιση η κρυφη (υπαρχουν τα μηνυματα στις πισω σελιδες) ..
Στην συνέχεια, ουτε ο Λακης ουτε ο αλλος ο καθυστερημένος που ανοιξε την δευτερη κρυφη ειπαν οτι μπορουν να την πειράξουν
( η γνωστη μαλακία που εχεις αναφερει και εσυ στο αναλογο νημα, οτι κλειδωνουν οι ψηφοφορίες στα νηματα και δεν παιρνουν αλλαγες ) ,
ειδα μετα τον ΑνναΜαριαΒελλη που απλα "βγηκε" και λεω: πως γινεται ρε πουστη να λες οτι δεν πειραζεται η ψηφοφορία αλλα να βγαζεις κόσμο αν στο ζητησει... (?)
Ε και πουτσα μου , εστειλα μηνυμα και με εβγαλε .. δεν ειχε κανενα νόημα να μεινω σε κρυφη ψηφοφορία , το ειχα πει απο την αρχη , μαλακία μου που δεν το σκεφτηκα τότε οτι
υπηρχε η δυνατοτητα να βγω απο την μερα που γυρισε σε κρυφη .. να ναι καλα ο ΑνναΜαριαΒελλη που μας εδωσε την λυση
Οταν αποκτησουν τ αρχιδια το τσουτσεκια εδω ας κανουν φανερή και ας με βαλουν και πρωτο πρωτο .. αλλά δεν το βλέπω φίλε μου
Γιατι βγηκε ο ΑνναΜαριαΒελλη δεν έχω ιδέα , πρεπει να ρωτησεις τον ίδιο
τυπε τους ταφους τους εχεζες εσυ ή ο αλλος?Τυπάρα ... το να ήμασταν 2 που γράφαμε ....... δεν είχε περάσει από κανενός το μυαλό ....
Το ποιο να μου πεις ; Μυαλό ;;;;;;;
Μολονοτι δεν μπορω να διαβασω τι γραφει ο νιπλης, υποπτευομαι οτι η συζητηση αφορα το σε ποιον αναφερομουνα οταν μιλουσα για νομικες συμβουλες.Σας γράφω ξανά! Εξ όσων γνωρίζω, δεν αναφέρθηκε σε εσάς. Άλλωστε είναι φαιδρό να νομίζετε πως είστε ο μόνος που εξυπηρέτησε αφιλοκερδώς ο κ. @alex71.
Όποιος όμως έχει τη μύγα, μυγιάζεται.
Τυπε μπορει να ειχε ζητησει συμβουλη απο τον αλλον ο ΝιπληςΜολονοτι δεν μπορω να διαβασω τι γραφει ο νιπλης, υποπτευομαι οτι η συζητηση αφορα το σε ποιον αναφερομουνα οταν μιλουσα για νομικες συμβουλες.
Λοιπον, πρωτον, να πω οτι ποτέ δεν εχω μεταφερει σε κανεναν τριτο απολυτως τιποτα.
Δευτερον, οχι, δεν αναφερομουν στον νιπλη, για να ειμαι μαλιστα ακριβης, ούτε καν θυμομουν οτι μου ειχε ζητησει συμβουλη. Ούτε τωρα καν το θυμαμαι. Σε αλλον αναφερομουνα.
Τρίτον, σαφως εχω μετανιωσει για το συγκεκριμενο ποσταρισμα. Δεν υπηρχε λογος να το κανω.
Αυτα...
Αν υπήρξε ανταπόδοση από τον άλλον μεταγενέστερα ... με δικές του συμβουλές ... το ανέφερε ;Δευτερον, οχι, δεν αναφερομουν στον νιπλη, για να ειμαι μαλιστα ακριβης, ούτε καν θυμομουν οτι μου ειχε ζητησει συμβουλη. Ούτε τωρα καν το θυμαμαι. Σε αλλον αναφερομουνα.
Τρίτον, σαφως εχω μετανιωσει για το συγκεκριμενο ποσταρισμα. Δεν υπηρχε λογος να το κανω.
Αυτα...
Πώς κατάλαβε γιατί μιλάμε κ έκανε βελάκια ο ισκεντερ αφού είμαι στην ιγκνορ λίστα;Τυπε μπορει να ειχε ζητησει συμβουλη απο τον αλλον ο Νιπλης