barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.932
- Πόντοι
- 5.506
Θα σε δει ο αναρχιδος και θα σου κόψει το σανό.46 κιολας; μιλαμε τρένο πας
Θα σε δει ο αναρχιδος και θα σου κόψει το σανό.46 κιολας; μιλαμε τρένο πας
Για να καταλαβω....
Καποιος περισπουδαστος κλάφτηκε για να βγει απο τη λιστα?
Σοβαρα τωρα?
την εχει κλειδώσει ο τυπος μπαρόκ τύπε. 43 ψήφοι μπετόν μασιφ δεν μασαει τιποτα66-43-39 μεχρι στιγμης,γινεται μαχη για την 2η θεση (δηλαδη τον αναπληρωματικο μαλακα)
Ετσι.Tυπε πλακα πλακα ,καποιοι κανανε χαβαλε και πουλουσαν τρελιτσα,μολις αρχισαν να σφιγγουν τα γαλατα την κανανε με ελαφρα.Καλο πραγμα η κριτικη και η "σατυρα" αλλα να γινεται σε αλλους οχι σε μας.
Ο px δεν παίζει φέτος? Αποσύρθηκε?την εχει κλειδώσει ο τυπος μπαρόκ τύπε. 43 ψήφοι μπετόν μασιφ δεν μασαει τιποτα
τύπε εχει κρεμάσει φανέλα στο ταβανι. εχρι αφησει ομως παρακαταθήκη σε γκανιαν αλεξ και μπαρόκ . η μνήμη του δεν θα ξεχαστειΟ px δεν παίζει φέτος? Αποσύρθηκε?
Εγώ λέω αυτό που είδα το λένε και άλλοι διάβασε τι λενεΜόνο εσύ το λές. Στο τελευταίο update που έκανα είχε 32 και ζήτησα πληροφορίες τι παίζει.
Εσύ έχεις πρόβλημα με τον Νίπλη ή είσαι φίλος του Annapurna?
Ίσα ίσα που στηρίζουμε δυναμικά την ακεραιότητα του θεσμού. Η ερώτηση είναι σαφής, αφού έφυγαν οι κότες, γιατί δεν τους στέλνει στο διάολο η διοργανώτρια; Τι πάει να πει "κλειδωμένες ψήφοι" ;Έχει αποδειχτεί εδώ και χρόνια πως οι επιθέσεις στην διοργανώτρια αρχή από παίκτες που είναι δυσαρεστημένοι για τη θέση τους στη κατάταξη κάνουν κακό μόνο στους ίδιους.
Tυπε πλακα πλακα ,καποιοι κανανε χαβαλε και πουλουσαν τρελιτσα,μολις αρχισαν να σφιγγουν τα γαλατα την κανανε με ελαφρα.Καλο πραγμα η κριτικη και η "σατυρα" αλλα να γινεται σε αλλους οχι σε μας.
Ο Barock είναι ένας δροσερουλης ?? Νομίζω με έβριζε κι εμένα κάποτετύπε εχει κρεμάσει φανέλα στο ταβανι. εχρι αφησει ομως παρακαταθήκη σε γκανιαν αλεξ και μπαρόκ . η μνήμη του δεν θα ξεχαστει
Μην ενοχλείς τον τύπο @RETRO , τώρα είναι σε οίστρο, παίρνει λίγη από τη λάμψη μου.Κατά τα άλλα οι "σκουπιδιαστές" κ.κ. @RETRO & @Hellraiser4Ever εγκαλούσαν εμένα για θέματα σοβαρότητας.
Στήσε τον κωλο σου να σου μπήξω ένα αγγούρι στον πάτο να δούμε ποσό δροσερός είσαι εσύ.Ο Barock είναι ένας δροσερουλης ?? Νομίζω με έβριζε κι εμένα κάποτε
Αν αρχισεις να κανεις χαβαλε-σκουπιδιασμα τωρα,μετα τα τελευταια γεγονοτα?Κατά τα άλλα οι "σκουπιδιαστές" κ.κ. @RETRO & @Hellraiser4Ever εγκαλούσαν εμένα για θέματα σοβαρότητας.
Δεν μας τα λες καλα κι εσυ τυπε,ετσι κανανε και αλλοι μεχρι χθες και σημερα τους βγαλανε ποστερ γουοντιντΠοιος παπάρας με ξε-ψήφισε?